فتانه خواننده قدیمی درباره آقاشون میفرمایند: هم نامهربونه هم آفت جونه هم بادیگرونه هم قدرم ندونه ندونه هم دو روودورنگه هم خیلی زرنگه هم دلش چه سنگه هم با من میجنگه میجنگه ازاین کاراش خبردارم اماچه کنم دوستش دارم ﻛﻠﻲ ﻫﻢ ﺑﺎاﻳﺮاﺩﻫﺎﻱ ﺷﻮﻫﺮﺵ ﻗﺮﻣﻴﺪاﺩ ببینید چقدر قدیميا قانع بودن ... خانومایاد بگيريد^_^
دقت کردين به اين شعر ميازار موري که دانه کش است؟؟!! اين شعر نشون ميده که ما ايراني ها از قديم يه جورايي کرم داشتيم
ایکی نفرین دانیشیغی باغ وحشده: *اروپا* جیمز:اوف پیتر بو نه قشح میموندی پیتر:هن جیمز چوخ دوزلیدی *ایران* اصغر:اکبر ددن نرده اوستونده نه ایش گورور اکبر:سنین ددن یرینه شیفت دوروب
ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺗﻮﺟﻪ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﻫﯿﭻ ﻗﻨﺎﺩﯼ ﻗﻨﺪ ﻧﻤﯿﻔﺮﻭﺷﻪ! ﻫﯿﭻ ﻋﻄﺎﺭﯼ ﻋﻄﺮ ﻧﻤﯿﻔﺮﻭﺷﻪ ﻗﻬﻮﻩ ﺧﻮﻧﻪ ﻫﺎﻡ ﻫﻤﻪ ﭼﯽ ﺩﺍﺭﻥ ﺟﺰ ﻗﻬﻮﻩ ! ﻣﻤﻠﮑﺖ ﻧﯿﺴﺖ که محل غافل گیریه واقعا هیچی سر جاش نیست!!! . . کولرگازی و آبی با برق کار میکنن! اره برقی با بنزین کار میکنه! سه تار ۴ تا تار دار! هفت تیر ۶ تا تیر داره! صائب تبریزی هم اصفهانیه!
ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﻓﺴﺮ ﭘﺮﺳﯿﺪﻩ ﺟﻔﺖ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎ ﺩﺭ ﭼﻪ ﻣﻮﺍﻗﻌﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﺸﻪ ؟ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﮔﻔﺘﻪ : وقتی عروس شدم ﻧﺨﻨﺪ دختره دیگه دلش شوهر میخواد
افسر :خانم شما با سرعت غير مجاز رانندگي ميکرديد خواهش ميکنم بزاريد برم، من معلم هستم الان کلاسم دير ميشه افسر :معلم؟ يه عمر منتظر اين روز بودم، حالا شروع کن هزار بار بنويس “من ديگه با سرعت غير مجاز رانندگي نميکنم"
شانس آوردید اصغر فرهادی مهندس ماشین های ریلی نشد وگرنه تموم ریل های راه آهن رو بصورت پایان باز میساخت که مسافر آخر سفرشو خودش نتیجه گیری کنه