پاسخ : یه جک واسه نفر قبلی بگو یه روز حیف نون میره ساندویچی میگه:سلام آقا بندری داری؟؟؟ ساحب مغازه میگه:بله داریم حیف نون میگه یکم صداشو زیاد کن
پاسخ : یه جک واسه نفر قبلی بگو به یکی میگن یه موجود نام ببر ، میگه يخ ... ، میگن آخه یخ که موجود محسوب نمیشه ، میگه چرا من خودم صد بار دیدم نوشتند یخ موجود است
مشهدی: ما قطب مذهبی ایران هستیم ! شیرازی: ما فرهنگ و اعتبار ایرانیم ! اصفهانی: ما تمدن ایران زمینیم ! تهرانی: ما پایتخت ایرانیم، ایران بدون ما یعنی هیچ. .. !؟! خوزستانی :ممد.. کاکا شیر نفت رو پنج دقیقه ببند ببینم اینا چی ميگن؟!!!!
معلمی در کلاس علوم از دانش آموزی پرسید:« با دیدن پای این حیوان، نام حیوان را بگو.» دانش آموز هر چه به پایی که در دست معلم بود نگاه کرد، نتوانست پاسخ دهد. معلم پس از مدتی گفت: «بگو اسمت چیه تا برایت یک صفر بگذارم.» دانش آموز پایش را از کفش درآورد و گفت: «خب، شما هم از روی پای من بگویید اسمم چیه.»
دختره با دوست پسرش میره سفره خونه ، پسره میگه یه قلیون دوسیب بیار دختره میگه نه من که نمیکشم آقا یه سیب بیار
امیدوارم خوشبختی مثل شپش به جونتون بیوفته . شادی مثل انگل تو خونتون باشه . موفقیت هم عین سگ پاچتون رو بگیره و ول نکنه . . . . . فن بیانم یکم خستـس ولی نیتم خیــره