پاسخ : *** نظرسنـــجی انتخاب بهتـــرین دستـــخط*** من دچار تخریب احساست و عواطف خطاطانه ی شخصیتی شدم :afsorde: خیلی بیماری بدیه بچه ها در خیلی موارد منجر به فوت میشه :khande2: هــــــــــی روزگار:afsorde:
پاسخ : *** نظرسنـــجی انتخاب بهتـــرین دستـــخط*** امير حسام عزيز اي كاش زودتر شركت ميكردي متاسفانه الان ديگه نميشه شركت داد خطتون رو :ashamed0005:
پاسخ : *** نظرسنـــجی انتخاب بهتـــرین دستـــخط*** هي واي آسانا كجا بودي اين همه وقت واقعا حيف شد خطت خيلي قشنگه حيف كه دير فرستاديد 2تاتون
پاسخ : *** نظرسنـــجی انتخاب بهتـــرین دستـــخط*** مهم اینه که فرستادیممممممممممممم . لطفا یه کاریش بکنید :laughingsmiley:
پاسخ : *** نظرسنـــجی انتخاب بهتـــرین دستـــخط*** نگو آبجی به نظر من همه ی بچه ها یا چشم بسته یا احساسی نظر دادن مگه نه خط تو حداعقل بهتر از چن تا دسخط های دیگس ناراحت نشو آجی
پاسخ : *** نظرسنـــجی انتخاب بهتـــرین دستـــخط*** امیر حسام جان دیر اومدی.این تقصیر خودته که دیر به دیر می ای تالار جای هانیه جون هم خالی(آسانا) خوشحالم با هم ارتباط دارین هنوز:happy0025:
پاسخ : *** نظرسنـــجی انتخاب بهتـــرین دستـــخط*** حسین جان حرفت درسته.اما چون تعداد شرکت کننده ها 6 نفر بیشتر نبود گفتم اگه بخوام تعدد رای رو زیاد کنم شاید رای ها نزدیک بشه خیلی.اینجوری که 1 نفر می شه رای داد به نظرم بهتر بود واسه این یکی.:ashamed0001: