پاسخ : وصیتنامه شهدا از برادران همسنگرم در پايگاههاى مقاومت بسيج تقاضا دارم، همانگونه كه اسماً پاسدار خون شهدا هستيد، عملاً هم باشيد. و نگذاريد خون گرم شهدا از جوشش بيافتد. و اسلحهى شهدا بر زمين بماند. شهید على شبانى شوكت آباد************************ از برادران پايگاه جوادالائمه، آن عشاير عزيز مىخواهم، كه سنگر پايگاه را خالى نگذاريد. شهید سعيد افشين************************ از همرزمان پايگاه! تقاضا دارم كه نگذارند خون شهدا از بين برود. و حامى انقلاب و امام عزيزمان باشند. و در جهت صدور انقلاب و رسيدن نداى حق به گوش مردم جهان، از هيچگونه تلاش و كوششى فروگذار نباشند. شهید محمد طالبى
پاسخ : وصیتنامه شهدا برادران پاسدار! سنگر برادران شهيد خود را خالى نگذاريد. شهید على آوراه************************ سفارش مىكنم و از شماها مىخواهم كه پايگاههاى عشايرى را تقويت كنيد، و با برادران بسيج عشاير و دفتر عشايرى، بيشتر همكارى کنید، كه لازمهى حفظ انقلاب، تقويت و تشكيل پايگاههاى بسيج است.شهید عباس شعيبى************************ از دوستان و همكلاسان سربيشهاى كه تا اوايل دبيرستان همكلاس من بودند، بالاخص آنهايى كه در اوايل تشكيل بسيج، با شهيدشاهين فر با هم بوديم، اين را بدانند كه نان و آب جمهورى اسلامى را خوردهايد، نان و آب بسيجى كه خوردهايد، مسئوليتتان را از اين كه هستيد، سنگينتر مىكند. و شهدا، بالاخص شهيد شاهين فر، بيش از اين از شما انتظار دارند. شهید مسعود اكبرى************************ اى برادران پاسدار و بسيج! از شما خواستارم كه بعد از ما، سنگرها را خالى نگذاريد. اميد آن است كه به كمك بازوهاى پهلوانان دلير ايران و جوانان برومند شما، تمام ابرقدرتها را كه عليه ما شوريدهاند نابود، سازند. شهید غلامحسين قاسمى
پاسخ : وصیتنامه شهدا [h=2]وصیت نامه شهید محمد باقر پور رشید[/h]نام خداوند بخشنده مهربان اين خواست خداست هجرت كنيم از ديارى به ديارى ديگر ، تا نابود كنيم كفر را در سرتاسر جهان هستى وپرچم خونين لا اله الا الله اسلام را بر افراشته سازيم كه درسر زمين كفر ،تا جوابى داده باشيم به هل من ناصرحسين بن على سرور شهيدان در صحراى كربلا . البته نه با شعار ونه با كلمه بلكه با يد با خون سرخمان آبيارى كنيم ريشه اسلام را ،ريشه قرآن را وپيوندمان را با خداى خويش نزديك ونزديكتركنيم البته اگر لياقت داشته باشيم كه در راه خدا شهيد شويم وحالا نيز من در اين پايگاه اسلامى كه سپاه پاسداران باشد خدمت براى اسلام ميكنم تا گفته روح خدا خمينى بت شكن را كه ميگويد شما ها اميد اين اسلام ومملكت وسربازان هستيد به اثبات برسانم . مادرجان حلا لم كن شير پاكت را خداوندگواه است كه تو چقدر براى من زحمت كشيدى وچقدر مرادر راه خدا تشويق نمودى . انشاالله من در راه خدا كشته شوم وبدانكه تو مرا قربانى امام حسين « ع »وعلى اكبر داده اى ميدانم از شهادت من خوشحال ميشوى زيرا كه زندگى ،در مرگ با سعادتى است كه درراه خدا باشد . من اين راه را ا نتخاب كردم چون هدفم مسير الى الله است وشهادت تنها وسيله براى رسيدن به آن ،ويك توصيه دارم براى شما وآن اينكه تا اين لحظه كه امام امت را يارى نموده ايد ودر پيروزى انقلاب سهمى داشته ايد تا آخر ادامه دهيد تا سر نگونى جهل ،نفاق وبا شعار اسلام مكتب ما قرآن ياور ما ،خمينى رهبرما آمريكا دشمن ما به نهضت ادامه دهيد تا برقرارشود حكومت الله . وحال برادرانم بايد پاسدار اسلام باشيد وپاسدارى كنيد از حريم اسلاميت ومملكت وانسانيت تانمونه بارزى باشيد. از برادرانم تقاضا دارم در اين راه (اسلام )پاسدار باشند . چون مملكت ما به خون احتياج دار كه بايدبعد از ما شما رهروان حسين « ع »باشيد واين راه راادامه دهيد . والسلام عليكم ورحمه الله وبركاته تاريختولد :13/09/1339 تاريخ شهادت :10/10/60 از استان آذربایجان غربی
پاسخ : وصیتنامه شهدا گواهي ميدهم كه بهشت و دوزخ حق است، و روز رستاخيز روز استواري ميزان عدل الهي حتماً ميآيد. مردگان سر از گور برميدارند و در محضر عدل خدا سر بلند ميكنند. / عليرضا پيكاري سيان ****************** ميانديشم كه چقدر باعظمت است و چقدر زيبا. قدرت خالق است و آفريننده ما، پس او كه ما را يك بار آفريد به فرموده خود در قرآن دگربار بعد از مرگ ما را از نو زنده ميكند و زندگي ديگري را براي ما مهيا ميسازد. آري بدين ترتيب اين زندگي و اين عالم تماماً امتحان و آزمايش خداوندي است؛ آزمايشي عظيم براي مخلوقي كه خدا او را جانشين خود در زمين قرار داده است. آزمايشي كه سرنوشت ما را در آن جهان گوياست. آري، بايد در اين دنيا رهتوشه جمع كرد تا براي آن جهان (آخرت) راحت بود. / محمد حيدري درمني ************* مكتب ما، مكتب انتظار است؛ مكتبي كه نقش اعتماد به معاد همواره پيروانش را به بازگشت به سوي خدا ميخواند، و اين رجعت يعني به نور حيات رسيدن، يعني اوج گرفتن و از پستيها كنده شدن، يعني بندهاي وابستگي دنيا را از دست وپ ا باز كردن، يعني يكپارچه شور و عشق و شهيد راه خدا شدن. اين بينش و اعتقاد و انتظار است كه اسلام را زنده نگه داشته است گويي رمز پويايي و شكوفايي اسلام از اين است. / حسينعلي اصلاني
پاسخ : وصیتنامه شهدا از زماني كه خود را شناختم، و با خداي بزرگ و دين و پيغمبر وامام آشنا شدم، خود را همواره نكوهش و سرزنش نمودهام و غبطه خوردهام، كه چرا زودتر از اين با چنين آيين از همه جهت شكوفاي استعدادها و تواناييهاي آدميان، كه براي تمام جهات زندگي، چه در دوره جنيني و چه در دورههاي پيري، از بياهميتترين آنها قانون و مقررات دارد، و در واقع براي بهبود وضع مادي و معنوي و خداگونه كردن انسانها آمده، و غنيترين، عادلترين، عميقترين، واضحترين، شكافندهترين، دقيقترين، شيرينترين، لطيفترين، آزادترين و حتي سادهترين مطالب و دانستنيها ـ چيزهاي درك كردني و دانشهاي دست يافته و دست نيافته و شناخته شده و نشده ـ را با زباني كه داراي مشخصات ذكر شده ميباشد، با منطقي ثابت و نامتزلزل و علمي و همه كس فهم و جاودان و تحريف نشده و بكر، آشنا نشدم و از او فيض نبردم. اما، از آن ساعات و اوقاتي كه صرف شناختن اسلام، اين ايدئولوژي همواره آبياري شده از خون شهيدان زمان كردم، بسيار خوشحال و راضي هستم؛ و گرچه من تازه در ابتداي اين مسير تكاملي تدريجي قرا رگرفته ام و هرگز هم به آخر اين راه دراز نخواهم رسيد، اما هرگز از او سير نميشوم و هر چه در او فرو ميروم تشنهتر و كنجكاوتر ميگردم./ محمد پرسته ************** هدف از خلقت انسان اين بوده است كه آزمايشي گذاشته شود بين مردم. اين آزمايش چيست؟ اين آزمايش عبارت است از اينكه انسان را تحت لواي پرچمي به نام دين قرار دادهاند و اين دين روشنكننده راه انسان به سوي خداست. اينكه آزمايش از اينجا شروع ميشود، در دين مقدس اسلام قوانيني در تمامي جوانب و اوامر زندگاني وضع شده است؛ و اينكه اين دين كاملترين دينهاست، پس يك انسان ابتدا بايد به دنبال كاملترين دين برود ـ كه ما مسلمانان كاملترين دين را داريم. پس ما بايد به قوانين آن هم كه فرستاده خداست عمل كنيم، كه در اول اصول دين ميباشد و سپس فروع دين وغيره./ مرتضي علي
پاسخ : وصیتنامه شهدا من ارزشها را در غرب ديدم و صورت ديگر آن را در شرق، و اكنون اصالت ارزشهاي واقعي انساني اسلام را با تمام وجودم احساس ميكنم و به آن عشق ميورزم. چه نيك فرمود حضرت محمد(ص) كه شيعيان علي(ع) رستگارند؛ و چه زيبا، عاشقان علي كه همچون مولايشان از علاقه مادري به طفل به مرگ نزديكترند./ محسن رنگرز **************** اسلام سواي اعمال ماست. همچنان كه مرواريدي به دست بيخردي ارزش خود را از دست نميدهد، اسلام نيز به جهت سوء اعمال ما ارزش خود را هرگز از دست نخواهد داد. چگونه ممكن است ديني كه سرمنشأ اعتقاد و اعتماد به آن از يگانه سرچشمه حيات يعني وجود خدا آغاز ميگردد بيبها و كارساز در زندگي نباشد. علت اصلي عدم تغيير و تحول جدي در زندگي فرد فرد ما مسلمانها در مقابل علم به اين معاني و علم به احكام و قوانين اعتقادي اسلام، كاستي اعمالمان ميباشد. ما همه ميدانيم جهان را صاحبي است خداي نام، و همه چيز به مشيت اوست و به سوي او باز ميگردد و ... اما در مقابل اين اعتقاد، ايمان علم را نيافتهايم./ الطفات شرافتي ************ اسلام حافظ و پشتيبان مستضعفين و بيچارگان است، و دين اسلام راهنماي بشر است. و ما آنقدر اين راه را ادامه ميدهيم تا ريشه ظلم و ستم را بركنيم و به ابرقدرتها بفهمانيم كه با قرآن و اسلام و اسلاميمان نميتوانند مقابله كنند، چون رهبرش روح خدا نايب بر حق امام زمان ميباشد. / زيادعلي حيدري
پاسخ : وصیتنامه شهدا شناخت راه مهم است، ولي مهمتر از آن سير كردن در آن راه است كه مبادا لغزشي از انسان سر نزند و به خاطر يك خطا تمام اعمال او به نابودي كشيده شود. براي اينكه انسان اين راه را بدون لغزش به انتها برساند خداوند براي انسان پيامبران را قرار داد و بعد از آنها ائمه اطهار(ع) را؛ و در اين زمان رهبر و مرشدمان امام زمان(عج) است./ حسن محبي ********************** اي جوانان، اسلام به كمك احتياج دارد، درخت اسلام خون ميخواهد، و اگر به حد كافي خون به اين درخت نرسد اين درخت خشك ميشود، و اگر اين خون امروز ريخته نشود فردا خواهد ريخت./ رضا فراهاني خيرآبادي ************* مكتب اسلام، به انسان راه ميدهد و ايمان ميبخشد كه هيچگونه سر تسليم در برابر ظلم و ستم فرود نياورد. / ابوالفضل عباسي
پاسخ : وصیتنامه شهدا همه را بدانند كه اسلام ما ذليل نيست، اسلام ما سرافراز است، اسلام حسين(ع) است؛ اسلامي است كه حسين عزيز(ع) در آن صحراي گرم و سوزان همه چيزش را براي آن داد و تنها رضاي خدا را خواست./ احمد لباف ***************** قدرت اسلام، قدرت غيرمادي است و آن نيروي غيبي و درك مطالب انسانسازي است، قدرت اسلام تا به آنجاست كه رهبر مسلمين خميني كبير ميفرمايد: «آمريكا هيچ غلطي نميتواند بكند»، اين مهم است. اين سخن محتاج تفكر است، آيا انسان ميتواند بدون زمينه چنين گويد؟ نه، هرگز. زمينه چنين سخن عظيمي رابطه با خداست، رابطه با نيروي غيبي و رابطه با حضرت مهدي(عج) است./ محمدمحسن فلاحپور ***************** همانطور كه همگان ميدانند انسان آزاد آفريده شده و انسان آزاد هدف ميخواهد كه بايد در ميان ايدئولوژيهاي مطرح شده آني را كه انتخابش درست باشد برگزيند. و در اين ميدان تاخت و تاز بايد دانست آن مكتبي بهتر است كه از هر نظر انسان را به كمال برساند و آدرس دقيق را كه انسان از كجا آمده و به كجا ميرود بياموزد. من نيز به درست بودنش شكلي ندارم، و همه خصوصيات انسان كامل را در اين مكتب ميبينم. به طوري كه انسان آگاه به آن مكتب عاشق ميشود و وجود خويش را با عشقي معنوي فدايش ميكند. ايمان و يقينم به خداست و به او اميد دارم، چرا كه قانونگذاري است همه بُعدي، و وجود را با تمام خصوصياتش به نام قالب انساني به انسان داده است، و براي چگونه بودن و چگونه آرامش داشتن، قانوني وصف كرده است كه انسان بتواند به تكامل انسانيش دست يابد./ محمد مشيري
پاسخ : وصیتنامه شهدا به نام الله يكتاي بيهمتا، به نام الله ياريدهنده قلبها، به نام الله جان پناه دلها؛خدايي كه ما را آفريد و جان داد، دل و فكر عطا فرمود و ما را از چشمهسار معنويت بهرهمند ساخت؛ خدايي كه تنها اميد مستضعفان است، ياور درماندگان و دستگير بينوايان، اميد نااميدان و پناه بيپناهان و خدايي كه ما را بيافريد و روزي داد. ميميراند و زنده ميكند. و به نام خداي شهيدان. / رضا شفيعيمعز ******************** ـ شكر و سپاس خداوند متعال را كه ما را مورد لطف و رحمت بيپايان خودش قرار داد و براي جهاد في سبيلالله انتخاب نمود. و سپاس بيكران خداي را كه بر ما عزت نهاد و ما را در عهدي زندگي داد تا بتوانيم راه خود را، كه همان راه اسلام پاك محمدي است، دريابيم و در راه اسلام عزيز حركت كنيم و به خواست و اراده خللناپذيرش و به فرمان امام بزرگوار در سرافرازي پرچم خونرنگ اسلام، كه همان شعار «لا اله الا الله ومحمد رسول الله و علي وليالله» است بكوشيم تا ملت شهيدپرورمان از ما راضي گردند. / جعفر حسينآبادي
پاسخ : وصیتنامه شهدا ـ با يك نگرش كوتاه بر زندگي شهيدان، ميبينيم كه هر يك چه ويژگيهاي خاصي داشتند. آيا مگر ميتون بدون خلوص و صفاي قلب و پاكي نيت به لقاءالله و ديدار خدا، تنها معشوق عاشقان از خود رسته، تنها مراد جانبازان از مريد رهيده، و تنها اميد خائفان و راجيان از بند گسسته پيوست؟ عجيب است «شهيد و شهادت». او ميبيند حضور ملائكه در نزدش را، او ميبيند آنچه را كه خداوند براي او آماده كرده از نعمتهاي بهشت، او ميبيند «عند ربهم يرزقون» را. آري، او ميبيند از نزد پروردگارشان رزق داده ميشوند؛ آنهم چه رزقي! راستي، چه خوب هدايت يافتند،چه زيبا معناي هستي و زندگاني را يافتند، دريافتند كه بايد بنده خدا بود و ره قرب به خدا را پيمود. و چه زيبا و دلرباست براي آنان كه كوتاهترين راه، ايثارگرانهترين راه و جانبازانهترين راهِ «شهادت» را يافتند. مگر نه اين است كه هر لحظه زندگي را بايد به ياد خدا بود، و بايد هر لحظه ره قرب به خدا را پيمود. پس، چه بهتر كه حكيمانهترين راه، كوتاهترين راه، عاشقانهترين راه، خالصانهترين راه و جاودانهترين راه «شهادت» را پيمود. و شهيدان چه زيبا در مسلك صالحان طريقِ حق ره معشوق را درنورديدند. سالكان راه حق، راه انبيا، راه صديقين، راه شهدا و صالحين ـ كه در پيمودن راهشان و نيل به قلههاي بلند رستگاري و فلاح ـ از هيچ چيز نميهراسند و از هيچ چيز باكي به دل راه نميدهند و از هرگونه وابستگي رهيدهاند، زيرا كه خدايشان را خوب يافتهاند. آنان خود را از قيد فرزند، همسر، مظاهر مادي، شهرتطلبي و مقامپرستي، عجب و خودپرستي و هر چيزي كه او را به خود بندد واز خدايشان دور سازد رها كردهاند. آري، آنان همانگونه كه خدايشان، اسلامشان، قرآنشان، پيامبرشان و امامشان رهنمودشان دادهاند، نايب امام زمان(عج) را كه حجت اوست بر انسانها وبا پيام خونين خويش چه زيبا و دقيق شناختهاند و پيرو و مقلد او در تمامي ابعاد شدهاند. در اين زمان اين نعمت بزرگ خداوندي در وجود حضرت آيتالله العظمي امام خميني تبلور يافته است. / سعيد نوريتاجر