1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

فراز هایی از وصیت نامه ی ِ شهــدا

شروع موضوع توسط + فاطمه + ‏18/3/13 در انجمن متفرقه مذهبی

1. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : وصیتنامه شهدا

برادران مسلمان، بدانيد جنگ تحميلي حاضر نعمت بزرگي است و وسيلة آزمايش بندگان، چه خوب است از خواب غفلت بيدار شويم و از اين رهگذر با جهاد به ياري اسلام و قرآن بشتابيم و توشة آخرت برگيريم. /اميرحسين موسوي

يك فرد مسلمان وظيفه شرعي‌اش اين است كه از دين خدا و مملكت خود دفاع كند. من هم اين را به دينا اعلام مي‌كنم و اين را از ديد خودم مي‌گويم كه اگر تمام دنيا جمع شوند و لشگر به ايران بكشند نمي‌توانند با ما بجنگند چون اولاً ما ايمان داريم ثانياً فرماندة كل ما امام زمان(عج) است و نايبش
    امام خميني. به خدا اگر كسي در اين راه آمده باشد‏‏، مي‌داند و گرنه نمي‌داند./شكرالله اصغري علايي

در اينجا گذشت و ايثار است و رقابت و پيشي گرفتن است براي رسيدن به خدا و پيوستن به او، در اينجاست كه شهيد معني و مفهومي پيدا مي‌كند. شهيد خون مي‌دهد و با خون خود پيام مي‌فرستد؛ پيامي كه از حسين(ع) ‌به او رسيده است؛ و در همان كربلايي كه حسين ‌جنگيد رزمندگان ما نيز مي‌جنگند، همان گونه كه در آن كربلا پيرمرد 70 ساله و كودك شش‌ماهه بود در اينجا نيز هست. اينجا خود كربلاست و حسين زمان خميني نيز پرچمدار است. اين پرچمدار را دعا كنيد تا انقلاب مهدي(عج) زنده بماند./رضا نوري

امام فرمود كه «جنگ از اهم واجبات است»‌ پس، ما بايد به فرمان امام جنگ را بر هر كاري مقدم بدانيم تا تحقق آية شريفة «و قاتلوهم حتي لا تكون فتنه»./عليجان سعيدي
    جبهه رفتن به انسان درس آزادگي و ايمان و غيرت و دفاع از سرزمين اسلامي را مي‌آموزد./يدالله نوري

2. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

[h=2]وصیت نامه ی علي رضا شهبازي[/h]
    بسم رب الزهرا (س)

اهل دل چون نامه انشاء می کنند
    ابتدا با نام زهرا (س) می کنند

از آنجا که وظیفه هر مسلمانی است که پیش از مرگ خود وصیت نامه ای بنویسد این حقیر نیز انجام وظیفه می نمایم. خوب باید عرض کنم خدمت شما خانواده ی عزیزم که اولاً برای بنده ی سرا پا تقصیر حدود یک یا دو سال نماز و روزه ی قضا بگیرید و از شما پدر و مادرم می خواهم که مرا حلال کنید و از تمامی دوستانم می خواهم که ایشان هم این حقیر را حلال کنند و در آخر از تمامی شما عزیزان التماس دعا دارم.
    والسلام 10/4/77
    وصيت نامه شهيد علي رضا شهبازي

3. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

[h=2]وصيت نامه كم سن وسالترين شهيد[/h]
    به گزارش گروه «حماسه و مقاومت» خبرگزاری فارس، شهید علی جرایه فرزند سوختهزار و شهربانو در اولین روز مهرماه 1350 در سرابباغ آبدانان دیده به جهان گشود،وی تحصیلات خود را در مدارس شهداء و طالقانی تا اول راهنمایی ادامه داد و در زمان جنگ تحمیلی به عنوان رزمنده بسیجی به گردان 505 محرم، تیپ11 امیر المومنین(ع) سپاه پیوست و راهی جبهه های نبرد با دشمن بعثی گردید.تا آنکه در تاریخ 1 اسفند 1362 طی عملیات والفجر5 درمنطقه عملیاتی مهران در سن 12 سالگی از ناحیه سر مورد اصابت خمپاره قرار گرفت و به درجه ی رفیع شهادت نائل آمد.شهید علی جرایهآنچه پیش روی شماست بخشی از وصیتنامه این شهیداست:اگر مرا بکشید و بدنم را قطعه قطعه کنید، قطعه‌های بدنم فریاد بر می‌آورند و لبیک یا خمینیمی‌گویند. من رفتم اما وصیتم به شما هموطنان عزیز این است که امام را تنها نگذارید و اسلحه مرا بردارید و راه شهیدان را ادامه دهید. اگر قرار باشد من بمیرم بهتر است میان جبهه و سنگر بمیرم برای حفظ اسلام و قرآن به راه پاک رهبر بمیرم. این شهید نوجوان خطاب به والدینش این چنین آورده است: پدر و مادر عزیزم به خدا سوگند تا آخرین نفس و تا آخرین قطره خون که در بدن دارم با دشمنان اسلام می‌جنگم. توصیه‌ام به شما این استکه صبر و استقامت داشته باشید و تقوا پیشه کنید. از شما می‌خواهم که پیرو همیشگی امام عزیز باشید ونگذارید که امام تنها بماند. اگر این سعادت نصیبم شد که در رکاب حسین (ع) زمان به سوی معبودم بشتابم برای من گریه و زاری نکنید و بدانیدبا آگاهی کامل این راه را پذیرفتم و چون مسئولیت پاسداری از خون شهدا را بردوش خود حس کردم به جبهه‌ها شتافتم تا قسمتیاز بار مسئولیت که بر دوشم بود، انجام دهم.​

4. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

سلام برملت قهرمان و شهيد پرور و هميشه درصحنه ايران و با درود و سلام به رهروان صديق حسين ابن على كه درس شجاعت و شهامت را به جهانيان‌ آموختند و شعار خون بر شمشير پيروز است را عملى ساختند. مهران مرادی زاده

ما ملت ایران باید ! (هل من ناصرينصرنى ) حسين (ع ) لبيك گوئيم وادامه دهنده‌ راه حسين و شهداى اسلام باشيم . یعقوب آرامش

سرور شهيدان حضرت حسين ابن على (ع ) ميفرمايد: " اگر چه دنيا زبيا ودوست داشتنى می باشد و آدم رابه طرف خود مي كشد اما خانه پاداش الهى خانه آخرت است و خيلى‌ از این دنيا بالاتر ،،زبيا تر وعالي تر است. " حسن اعمی برنطین

5. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

سرور و سالارشهيدان ميفرمايد: «ان‌الله لايحب المتكبرين » خداوند متكبران را دوست نمي دارد. محمد اکبرنژاد

مادر بگوپسرم ! فداى حسين (ع ) شد وانشاءالله دراين جهان ودرآخرت نزد خديجه كبرى فاطمه زهرا(س) روسفيد خواهى شد. محمد اکبر نژاد

اى مردم هميشه در صحنه و غيور ايران اسلامى . اى تك درخت شوره زار كفـر و اى جهانى به خود آى وفرصت غنيمت دار. علم مبارزه را بردوش گير و راه حسين (ع) گزين تا فردا از شفاعت حسين برخوردار گردى . محمد اکبرنژاد

مادران و خواهران ! حجابتان را حفظ كنيد. زيرا در روزى كه خيمه هاى اهل بيت امام حسين (ع) رابه آتش كشيدند و حجاب را از سر زنان برداشتند ،سكينه دختر اباعبدالله به عمه‌اش گفت «هل من حرقه سيرتها رأسى » آيا پارچه اى هست كه به وسيله آن سرم رابپوشانم. خلیل بارانی زاده

6. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

آمدم تا به اين حديـث عمل ‌كنم. «امام حسين (ع ) فرمود: تا زنده هستيم نمى گذاريم ستمكاران به ‌دولت و فرماندهى‌ برسند. عباس بازماندگان قشمی

پدر گرامی وظيفه خودم را ديدم كه به پيروى از امام حسين كه فرمود: (هل من ناصرينصرنى ) راه خودم را انتخاب كنم .اميدوارم كه مراببخشيد وازخداوند برايم طلب عفو.بخواهيد. عباس بازماندگان قشمی

بدرستيكه حضرت امام حسين عليه السلام با ياران عزيزش سنت ودين جدش را با خون خود و يارانش تازه نمود . شهریار برومند

ملت شریف من در جبهه ياد گرفتم كه ‌چگونه مى توانم حسينى باشم راه و رسم زندگى ائمه رادرك كردم . ابراهیم پایان

7. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

السلام عليك يا اباعبدا... حسين جان درپاسخ به «هل‌من ناصرينصرنى »تو در روزعاشورا.حسين جان اگرآن روزنبوديم در كربلا هم‌اكنون دركربلاى ايران ندا سرميدهيم‌ لبيك لبيك حسين‌جان.

مانند اصحاب امام حسين (ع ) كه شب عاشورا بجز 72 تن بقيه امام خود را تنها گذاشتند و رفتند. سید علی جاهد

هدفم فقط الله وپاسدارى ازخون شهدابوده بايد از امام حسين (ع ) عبرت بگيريد كه طفل شيرخوار شش ماهه اش را هديه اسلام كرد. هنوزنام اوزنده است وتا ابدزنده خواهدبود. جواد جوادی درویشی

ا ی ملت ایران! .جهاد درس بزرگى است كه پيامبران و امامان به ما آموخته‌اند. حضرت امام ‌حسين (ع)با ازدست‌ دادن بسيارى ازياران ‌خود از طفل ‌ شش‌ ماهه بگير تا جوان 18 ساله تا پيرمرد پنجاه يا شصت ساله ،ما هم بايد از مولايمان ‌درس زندگى و در راه حق ‌مردن را كه به ‌ما ياد داده‌اند بیاموزیم. شریعت جوذری

ای مردم شریف ! ميخواهم راجع به شهادت توضيح دهم .همينطورى‌ كه ‌همه ‌ما رمز پيروزى را بايد پيدا كنيم كه از رمزهاى بزرگى كه بالاترين رمز است قضيه سيدالشهدا است كه‌آن نهضت بايد حفظ شود. بلكه بالاترين سينه زنى همانا رمز پيروزى است امام حسين به واسطه شخصيت عاليقدرش‌ به واسطه شهادت قهرمانه اش مالك قلبها احساسات صدها ميليون انسان است . غلامعباس داج

ملت شهید پرور! درود و افتخار برشما و ‌رزمندگان‌ اسلام باد كه خداوندا ز ميان اين همه جمعيت دنيا آنها را انتخاب كرد كه راه امام حسين (ع ) را ادامه دهند رسالت ما رسالت حسين (ع ) است ببينيد امام حسين(ع) براى‌ چه ميجنگيد شكست‌ يا پيروزى ؟ اى كاش جانها ميداشتيم ودر راه امام حسين (ع ) فدامى كرديم. ما بايدحسين (ع ) واربجنگيم ،حسين وارجنگيدن يعنى مقاومت تا آخرين‌ لحظه.حسين(ع) وار جنگيدن ‌يعنى دست ازهمه چيز كشيدن . محمد دادورقلائی

8. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

ما راهى كه امام حسين (ع ) با يارانش رفت مى رويم. امام حسين (ع) درصحراى كربلا جلو دشمن ايستاد ونگذاشت دشمن واردخاك کربلا شود. من هم مى‌خواهم راه امام ‌حسين را ادامه دهم و جلودشمن بايستم ونگذارم دشمن وارد خاك ‌ایران اسلامى بشود. محمددادور قلائی

اگر شهيد شدم‌ خوشحال باشيد يك قربانى در راه خدا و اسلام و قرآن وبراى آمدن امام زمان (عج ) داده اى زيرا كه ما ازوارث پيامبرامام حسين (ع ) و يارانش عزيزتر نيستيم .

درمرگ من گريه وزارى نكنيد زيرا زينب در مرگ برادر گريه نكردبلكه راهش را ادامه داد و هدف حسين‌ را به يزيد و يزيديان فهماند. محمد زمانی

ملت‌ ما رهروان راه سرخ حسين بن على (ع ) هستند. بويژه جوانان عزيز وپرشور انقلابمان كه باريختن خون خود همچون حسين (ع )م رگ رنگين رابازندگى ننگين ترجيج داده . ابراهیم سال ری جفین

9. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

شما مرا نمى بينى ‌كه ‌چگونه‌ شهيد مى شوم ولى‌ امام ‌حسين(ع ) روبروى ‌ چشمش مى ديد كه برادرش عباس دودست از بدن ‌جدا و به زمين افتاده‌ ولى امام حسين (ع ) به با لين اش رفت وسرش را برداشت، روى زانو گذاشت .ولى امام حسين (ع ) هم صبر و استقامت كرد.پس شما هم صبر واستقامت و پايدار ی کنید. حسین سالاری

سپاس خداى را كه شركت در جهاد با كفار را نصيبم گردانيد تا همچون حسين (ع ) مشتاقانه به سوى مشعل شهادت اين آرزوى ديرينه ام بشتابم .خدايا شرمم مى آيدكه درپيش مولايم حسين سر داشته باشم ودر وقت ملاقات ابوالفضل وعلى اكبر دست و سرداشته باشم .خدايا راه تو رادرك كردم ‌وبا شهادت و وحدانيت تو و رسالت محمد(ص ) وائمه اطهارگرچه خودرابيش ازهمه محتاج به وصيت و پندواندرزمى دانم . عبدالله سیادی جغینی

حال فرصتى پيش آمده تا ما هم ازسربازان امام حسين (ع ) باشم زيرا سيدالشهداء نيزبراى احياء دين مبين اسلام قيام كرد و ما هم بفرمان رهبر عزيزمان امام خمينى براى احياء دين اسلام قيام مى كنيم . هوشنگ شهر جو

10. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

رادران سپاهى و بسيجى و پاسدار! اى كسانى كه امام مى‏گويد «من بردست و بازوى قدرتمند شما، كه دست خدا بالاى آن است، بوسه مى‏زنم، و بر اين بوسه افتخار مى‏كنم» اميدوارم كه كارهايتان در راه خدا باشد. و در راه احياء دين مبين اسلام باشد.
    از برادران بسيج و پاسدارم مى‏خواهم، وقتى كه در سرپُست نگهبانى هستند، و يا در نمازهاى شبشان، من را دعا كنند، تا بلكه خداوند از گناهان من درگذرد.
    شهيد محمد عابدینی​
    برادرانم! سنگر بسيج و سپاه را تقويت كنيد، كه تمام وحشت دشمن از اين سنگر است.
    شهید حسين هادى​
    برادران بسيجى! شما امروزمسئوليتى بس بزرگ بر دوش داريد، و آن پاسدارى از اسلام است. چشم تمام مسلمانان و مستضعفين به شما دوخته شده. و اين را بدانيد هر عملى كه انجام مى‏دهيد، فقط براى رضاى خدا باشد. و خدا از اعمالتان راضى باشد. شما هميشه پيروز خواهيد بود. براى اين بندۀ گناهكار دعا كنيد. از همه‏ى شما برادران سپاه و بسيج التماس دعا دارم.
    شهید رجب جان‌احمدی‌گل​
    هان اى دوستان و برادران! و اى كسانى كه اين لباس را پوشيده‏ايد! تا در جرگه‏ى سربازان ولى عصر ثبت نام كرده باشيد دشمن هست، شما در حال جنگيد غافل نباشيد و بدانيد اين لباسى كه شما به تن داريد، زمانى ارزش خود را از دست نخواهد داد، كه هميشه رنگ سبزش، با خونتان توأم باشد. اين لباس سبز رنگ سپاه بايد با خون رنگين‏تر شود. و مجادله‏ى با نفس بايد از وظايف پاسداران باشد.
    شهید فریدون مقدوری​