1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

فراز هایی از وصیت نامه ی ِ شهــدا

شروع موضوع توسط + فاطمه + ‏18/3/13 در انجمن متفرقه مذهبی

1. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : وصیتنامه شهدا

كاري كه رضا و خشنودي خداست به هر كاري كه هواي نفس و قهر و خشم خداست مقدّم شماريد و به راه رضاي خدا و خلاف هواي نفس كوشيد، و هميشه در تعارض حقّ و باطل طرفدار حق و مخالف باطل باشيد،‌ و بدانيد كه خدا از ضعيفترين مرتبه ما را به عزّت و قدرت مي‌رساند؛ و از خدا بخواهيم و بكوشيم كه با ياري او قوة خود را به راه اطاعت و بندگي و معرفتش صرف كنيم، نه راه عصيان و ظلم به خلق خدا. /حسن نوفلاح
    پيام به امت اسلامي: در همه كارها به خدا توكّل كنيد. اين نفس ضعيف را اگر خدا يك لحظه به خودمان واگذارد ديگر واي به حالمان است. هميشه به ياد خدا باشيد و از خدا همه چيز را بطلبيد. و تكيه‌تان فقط به خدا باشد، و بدانيد اگر با خدا باشيد خدا نيز با شماست. /محمدرضا طاهري
    هر چه درتوان داريد در راه خدا كوشش كنيد، چرا كه ما براي خدا هستيم و اگر براي غير خدا كار و كوشش كنيم به خطا رفته‌ايم. و تقواي خدا پيشه‌ كنيد كه اين منطق مجاهدان راه خداست و نجات همه در تقواست. و اين است كه منطق آنها انسانهاي مادّي را به حيرت واداشته است. بلي، تقوا و آن حس فداكاري و ايثار آنها در راه الله و معبود و محبوب ومقصود خويش است، چرا كه حس فداكاري بهترين ميوة درستي است وكسي كه به ارادة خود تن به مرگ در راه الله مي‌دهد، هر گونه شبهه وشائبه‌اي از دورويي و درغگويي را از خود دور مي‌كند و باعث رسوايي منافقين و دورويان مي‌گردد./محمود طهماسبي‌پور

من از ملّت شهيدپرور مي‌خواهم تنها به خدا فكر كنيد. سعي كنيد تمام كارهايتان در راه خدا و براي خدا باشد./سعيد طاهرنژاد
    سخنم به خواهران و برادران رزمنده و مسلمان اين آب و خاك چنين است: كسي كه در راه خدا كشته مي‌شود هرگز نمي‌ميرد، بلكه زنده است و نزد خدا روزي مي‌خورد. و كسي كه به جبهة حق عليه باطل مي‌رود از روي آگاهي و ايمان قوي به آنجا مي‌رود و هيچ زوري او را به جبهه نفرستاده است، بلكه خود آن فرد است كه به حرف خدا گوش فراداده و راه الله را انتخاب كرده و به سوي آن پرواز مي‌كند و زور درمورد ايمان معني ندارد. /سيد مصطفي ياسيني

یک شخص از این تشکر کرد.
  2. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

ما نسبت به پروردگار خود وظايف و مسئوليتهايي داريم كه هيچ كس به عذر و غفلت و ناآگاهي نمي‌تواند از زير بار مسئوليت شانه خالي نمايد. برادران و خواهران عزيزي كه سخن مرا مي‌خوانيد يا مي‌شنويد، امروز پروردگار عالم منت بر ما نهاده و رهبري براي ما فرستاده،‌ كه ما را به نور دعوت مي‌كند و از ظلمت مي‌رهاند، برماست كه غفلت نكنيم، زيرا اگر غفلت نماييم به عذاب پروردگار دچار خواهيم شد./غلامرضا پناهي‌فر
    اگر كسي بخواهد راه شهيد را دنبال كند، فقط و فقط براي خدا باشد. /سيدعلي كشميري
    دوستان، مرگ حقّ است و زندگي هم گذر از اين معبر مي‌باشد. امّا، چه خوب است كه مرگ در راه خدا، و جهاد در راه خدا باشد. چون اين امر باعث مي‌شود، كه انسان عاشق خدا بشود و به لقاءالله بپوندد./حسن اميني

آيات قرآن را مطالعه و دقّت كنيد. در خلقت خدا دقّت كنيد. در نظم و نظام هستي دقت كنيد و در تاريخ گذشتگان،‌ در معجزات رسول اكرم(ص) و انبيا(ع) در شخصيّت حضرت علي(ع)‌در زندگي و خوي و خلق امام حسن(ع) و حضرت فاطمه(س)، و در ايثار و مجاهدت بي‌نظير امام حسين(ع) دقت كنيد. /حميدرضا كاظميان

یک شخص از این تشکر کرد.
  3. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

[h=2] وصیت نامه سردار شهید آقا مصطفی حامد پیشقدم[/h]

بسم الله الرحمن الرحیم
    الهی چه زیباست ایّام دوستان تو با تو
    چه زیباست معامله ایشان در آرزوی دیدار تو
    به نام خدایی که هستی بخشید و ما را از نعمات دنیوی بهره مند ساخت و منّت نهاد مسلمان بودن و مبارزه در راه خویش را عطا فرمود
    ای عزیزان:

رهنمود های امام امّت را گوش فرا داده و عمل نمایید و نعمتی است بزرگ،که خدا برای هدایت مسلمانان قرار داده است . . . و این را بدانید که مسئولیت خطیری در قبال مسلمانان و خانواده شهداء دارید.

پروردگار عالم همه را به طریقی در زندگانی مورد امتحان قرار می دهد که باید با آغوش باز استقبال کرده و صراط مستقیم را پیش گیرد . . .
    و امّا کسانی که به خاطر محبوبیت فردی و جاه و مقام مسئولیّتی یا کاری را قبول کردید بدانید که با تولید نارضایتی و تفرقه کاری از پیش نخواهد برد بلکه به ضلالت و بدبختی دچار خواهند گشت.
    و بدانید که دین اسلام با خون آبیاری شده و مسلمین پذیرای هرگونه مشکلی خواهند بود تا که صدمه ای به اسلام وارد نشود.
    برادرانم:
    تقوا را پیشه خود سازید و مبارزه با درون خویش(مبارزه با نفس)را تا می توانید انجام دهید . . . برادرانم خود را به مادّیات سوق ندهید و تا پای جان از مکتب تشیَع دفاع کنید.
    و من الله توفیق
    مصطفی حامد پیشقدم 1364

یک شخص از این تشکر کرد.
  4. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

[h=2]وصیت نامه شهید مجید بقایی[/h]
    و برادر و خواهرم! شما هم قدر جمهوری اسلامی را بدانید که نعمت بزرگی است و کوچکترین کفران نعمت محاکمه دارد. و جدا همیشه به فکر اسلام باشید....

بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام و درود و دعا بر امام و امت امامی که ما باید با تلاش و جهاد و ایثار و شهادتمان رهبری و امامت جهانیشان را عینیت بخشیم و جهانی، انقلابی و اسلامی بسازیم. انقلاب خونین مان سنگر به سنگر کفر جهانی را عقب نشانده و این بار با رحمت خدایی «جنگ» مقدمه ای شده برای تشکیل اتحاد جماهیر اسلامی «انشاالله» و بدانید که این موضع، ایثار می خواهد و خون، که پیامدش نصر الهی است که پیروزی اسلام در اثر رنج و سعی و کوشش و زجر و ناراحتی و خون دادن است.
    بله ما هم می جنگیم و تن به هیچ گونه سازش نمی دهیم و با شعار همیشگی مان یا فتح یا شهادت می جنگیم و بر سیاست « نه شرقی نه غربی» سر سختانه پا می فشاریم چون معتقد به خداییم. برادران و خواهران هیچگونه اندوه و حزنی به دل راه ندهید چون میدان آزمایش است و زمان امتحان و شما بی تردید، اگر مومن باشید و از رهبر عصاره مکتب بیاموزیم که چون کوه استوار در مقابل دشمن و چون کاه در مقابل خدا و ما هم در مقابل مصائب باید همچون کوه باشیم. خدا یا، معبودم، ای آنکه همه چیزم به توست؛ ای آنکه در کاغذ نمی گنجی و نه با قلم وصف می شوی،
    آنچنان تار و پودم آغشته به گناه است که فعلا یارای صحبت ندارم و هر وقت می خواهم زبان گشایم، شرمنده ام.
    با این وضع رحمی بر من کن. و مرا بخش. می دانم که بخشنده ای و مهربان، بار ها فکر کرده ام با خودم و در نهایت به این نتیجه رسیده ام که فقط در لباس شهید می توانم در درگاهت حضور یابم، به جز این هرگز، که شرمنده ام و رسوا.
    خدایا! شاکرم از این که تا این هدایتم کردی. خدایا اگر قدمی در راهت بر داشتم، از من بپذیر. معبودم می دانم که چیستی ولی در دل خانواده مان صبری وافر بگذار که می دانم بدون این مساله تحمل چنین مساله ای را ندارند. خدایا ملتمسانه می گویم و بارها گفته ام که جگر گوشه امت – امام عزیز – خمینی کبیر را تا ظهور حضرت مهدی (عج) برای امت نگهدار.
    خدایا! به خوبی می دانم و برایم ملموس است که بهترین ها را به سویت می کشی و حجابشان را می دری و من این را در خود نمی بینم ولی شاید دگرگونی در درونم چنین فیضی را نصیبم کرد.
    خدایا دیگر دعایم سلامتی مجروحین و صبر به معلولین می باشد.
    و اما خانواده عزیز و پدر و مادر خوبم که خیلی عذابتان دادم و همیشه به شما می گفتم برای اسلام می خواهم خدمت کنم و شما بنا به علایق می گفتید که بالاخره از دست ما می روی و این کار را نکن و همیشه به شما می گفتم و آخرین بار هم می گویم که من و ما و شما همه از کس دیگریم و هر وقت امانت را بخواهد پس می گیرد و کسی را دخل و تصرفی در آن نیست.
    به هر جهت نمی دانم می پذیرید یا نه ولی انشاالله می پذیرید و مرا حتما می بخشید و حتما بر زبان می آورید که تو را بخشیدم.
    خدا به شما صبری دهد و صبور باشید که درجه انسان صبور و صابر، بسیار بالاست مادر، اگر صبر کردی فاطمه الزهرا (س) به تو مرحبا می گوید و ملائک تو را دلداری می دهند.
    و اما برادرم حمید! در همین راه که هستی به جمهوری اسلامی خدمت و پایه های جمهوری را محکم بگردان که خدا یاری و هدایتت می کند و اصلا به این دنیای پست و بی ارزش دل مبند که فقط اسباب آزمایش است و امتحان.
    و برادر و خواهرم! شما هم قدر جمهوری اسلامی را بدانید که نعمت بزرگی است و کوچکترین کفران نعمت محاکمه دارد. و جدا همیشه به فکر اسلام باشید انشاالله و همگی شما مرا ببخشید و التماس دعا دارم.
    و اما دوستان خوبم! برادران و خواهران! شما هم از من رنجیدگی دارید. از شما می خواهم که مرا ببخشید و اگر بدی کرده ام از من بگذرید. تذکرم این است که امام را رها نکنید.
    و از کلیه اقوام، دوستان طلب بخشش می کنم و امیدوارم که اگر بدی کرده ام ببخشید. حتما برایم دعا کنید. حتما دعا برای امام و برای من و برای مومنین را فراموش نکنید.

والسلام
    بنده حقیر و ذلیل – خدمتگذار اسلام اگر خدا بخواهد
    التماس دعا
    شوش دانیال – 30/2/60
    مجید بقایی

یک شخص از این تشکر کرد.
  5. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

[h=2]محور حب و بغض‌تان امام امت باشد[/h]
    از شما و همه می‌خواهم که شدیداً مقلد و متعبد امام امت باشید و حب و بغض و همه اعمالتان را بر محور امام امت و سخنان و رفتار و کردار او قرار دهید و در فتنه‌ها و گیرودارها تمسک به این حبل متین و نماینده صراط مستقیم که شما را بیشتر از خودتان دوست دارد، نمایید.

به گزارش سایت ساجد ، شهید نوجوان «سعید طوقانی» از شهدای ورزشکار کشور است که 22 اسفند 63 در عملیات بدر به درجه رفیع شهادت رسید. در نخستین کنگره ملی شهدای نوجوان قرار است از خانواده شهید «طوقانی» به عنوان شهید نوجوان شاخص تهران تجلیل شود.

متن زیر وصیتنامه این شهید نوجوان است:

بسم‌الله الرحمن‌الرحیم

با درود و سلام بر انبیا و اولیا معصومین علیه‌السلام خصوصا چهاردهمین ولی مطلق و معصوم بر حق منجی عالم بشریت حجت‌ابن‌الحسن العسکری (عج) و نائب عزیز آن بزرگوار ابراهیم زمان و بت شکن عصر روحی له الفدا و صلوات و رحمت بر روح پر فتوح شهدای بخون غلطیده که به رفیق اعلی پیوستند و از غیر حق گسستند و لایق مرزوق شدن عندالرب گردیدند و طلب شفای عاجل جانبازان اسلام از کسی که اسم او شفای قلوب و عابدان است و استدعای صبر جمیل و اجر جزیل بر بازماندگان شهدا و جانبازان که چشم و چراغ این ملتند.

پدر و مادر عزیز و بزرگوارم را که بر من حقوق و منتهای بی شمار دارند سلام صمیمانه می‌رسانم و امیدوارم از خطایا و لغزش‌های بنده درگذرند و همانگونه که خانواده شهدا بر فقدان پسرانشان و برادرم صبر و شکیبایی نمودند بر شهادت من که همچون او آنها را دوست دارم که پیرو سالار شهیدان و سرور آزادگان حسین بن علی (ع) باشم و انشاالله به این آرزویم که ادامه خط برادران عزیزم بود و رضای خدا و امام زمان (عج) و امام امت در آن است برسم و نیز حلیم و بردبار باشید و خوشحال باشید که امانتی که خدا به شما داده بود به خوبی باز گرداند و انشاالله بتوانیم سبب افتخار و شفاعت شما در آخرت که خانه اصلی و حقیقی است باشم و از شما و همه می‌خواهم که شدیدا مقلد و متعبد امام امت باشید و دوستی و دشمنی و حب و بغض و همه اعمالتان را بر محور امام امت و سخنان و رفتار و کردار او قرار دهید و در فتنه ها و گیرودارها تمسک به این حبل متین و نماینده صراط مستقیم که شما را بیشتر از خودتان دوست دارد و اختیارتان را بیشتر از خودتان دارد نمایید تا از بلاها و آزمایشات سرافراز و با رضای حق بیرون آیید و کاری نکنید که لیاقت یاوری امام زمان را از دست بدهید.

تا می‌توانید مراقب و محاسب اعمال و احوال خودتان باشید و خود را در محضر خدا حس کنید که اگر شما او را نمی‌بینید او شما را می‌بیند و رئوف و رحیم و قادر و قهار است و حلم و صبر او شما را ظلوم و جهول نکند.

هر که باشد ز حال ما پرسان همه را یک به یک سلام برسان

خدایا خدایا تا انقلاب مهدی (عج) خمینی را نگهدار

والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته

سعید طوقانی 14 تیر 63 ساعت 12:30

یک شخص از این تشکر کرد.
  6. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

[h=2]وصیت نامه شهید عبدالله میثمی: خدايا ما را جزو ياران امام زمان محسوب بدار[/h]
    خدايا ما را جزو ياران امام زمان محسوب بدار. خدايا رهبر كبير انقلاب امام خميني را در پناه خودت از همه بلاها مصون و محفوظ بدار. خدايا رزمندگان ما را در جبهه هاي حق بر عليه باطل بر دشمنانشان فاتح و پيروز بگردان. خدايا ما را به شهدا ملحق بگردان.

شهيد حجت الاسلام «عبدالله ميثمي» 12خرداد سال1344 در اصفهان چشم به جهان گشود.
    در نوجواني وارد حوزه علميه اصفهان و از آنجا راهي قم شد. به دليل مبارزه با رژيم پهلوي سر از زندان قصر تهران درآورد. براي آن كه اذيتش كنند، با يك كمونيست هم سلولي اش كردند.

بعد از آزادي براي مبارزه و تبليغ راهي شهركرد شد. جنگ شد. ازدواج كرده بود اما به قول خودش زندگي او جبهه بود.
    در جبهه نمازش را كامل مي خواند. مي گفت؛ اينجا وطنم است. نماينده حضرت امام در قرارگاه خاتم الانبياء شده بود. كربلاي پنج بود كه تركش خورد. چند روز بعد 12بهمن 65، شهيد شد. آن روز، روز شهادت حضرت زهرا(ع) بود.

متن زير آخرين وصيت نامه اين شهيد بزرگوار است .
    لازم به توضيح است كه تنها چند جمله كه در مورد مسائل شخصي بوده، درج نشده و به جز اين مورد، متن كامل و بدون دخل و تصرف است.

«اعوذ بالله من الشيطان الرجيم»
    «بسم الله الرحمن الرحيم»
    الحمدلله رب العالمين و الصلوه والسلام علي اشرف الانبياء والمرسلين ابي القاسم محمد صلي الله عليه و علي اهل بيته الطيبين الطاهرين
    و اما بعد از حمد خداي تبارك و تعالي و درود به پيغمبر و اهل بيتشان عليهم السلام خداوند توفيق عنايت فرمود كه در شب شانزدهم اسفندماه سال هزارو چهارصد و شصت شمسي مطابق با جمادي الاول در ايام وفات فاطمه زهرا سلام الله عليها وصيتنامه اي بنويسم. و خدايا تو گواهي در اين لحظه كه در خدمت مقام وحدانيت، اين كلمات را مي نويسم بسي شرمنده و شرمسارم، چرا كه بندگان تو را مي بينم كه در جبهه هاي حق بر عليه باطل مي جنگند و در سنگرهاي خود وصيتنامه هاي شهيد وارانه مي نويسند. خدايا دلم مي سوزد كه چرا به زمين چسبيدم. خدايا اگر من بيچاره در اين لحظه بميرم فردا در مقابل اين جواناني كه از لذت و عيش و نوش دنيا بريدند و رو به تو آوردند سرافكنده خواهم بود.
    اشهد ان لااله الاالله وحده لاشريك له و اشهدان محمدا صلي الله عليه و آله عبده و رسوله و ان عليا اميرالمؤمنين و حسن بن علي المجتبي و حسين بن علي السيدالشهدا و علي بن الحسين زين العابدين و محمدبن علي باقر علم النبين و جعفربن محمد الصادق و موسي بن جعفر الكاظم و علي بن موسي الرضا و محمدبن علي التقي و علي بن محمدالنقي والحسن بن علي العسگري و حجه بن الحسن المهدي صلواتك عليهم اجمعين ائمتي و سادتي بهم اتولي و من اعدائهم اتبري و ان ما جاز به النبي حق و ان الله بعث من في القبور.
    اي پدر بزرگوار و مادر مهربانم و اي خواهران و برادران و اي همه كساني كه با شما در دنيا مانوس بودم از شما عاجزانه مي خواهم كه پيوسته از برايم طلب مغفرت كنيد چرا كه با رويي سياه از دنيا مي روم. شما نمي دانيد خدا چقدر لطف كرده گناهان مرا از شما پوشانده.
    آنچه در دوران زندگيم بيش از همه چيز مرا رنج داد و باعث خون دل خوردن من شد، اخلاص نداشتنم بود و الان نمي دانم در مقابل خداي بزرگ چه عملي را همراه خود ببرم.
    دومين مسئله اي كه مرا در زندگي عقب انداخت كه موفق نشوم از فيض هاي بزرگتري بهره مندتر گردم، بي نظمي و بز صفتي من بود كه جسته گريخته كار مي كردم و به هر كشتزاري دهاني مي زدم. اين است كه دستم از حسنات تهي است. و سومين چيزي كه گوشت بدنم را آب كرد و در دنيا مرا سوزاند تا قيامت چه بر سرم آورند غيبت بخصوص غيبت علما بود. خدا كند كه با دعاي شما پروردگار همه كساني را كه برگردن ماحق دارند از دست ما راضي گرداند...
    ]پدر[ فراموش نمي كنم وقتي كه آمديد پشت ميله هاي زندان قصر و گفتيد خدايا من از اين فرزند راضي هستم تو هم راضي باش و من چقدر آسوده شدم...
    اي مادرم، شما آن مادري هستيد كه در اولين برخورد هنگام ملاقات در زندان حماسه اي همچون حضرت زينب آفريديد. همانجا كه گفتيد فرزندم ناراحت نباش تو سرباز امام زمان هستي درسهايت را بخوان و مرا از آن گرداب هولناك به ساحل اطمينان خاطر آورديد. و اگر اين فرزند كوچك شما فاتحانه و پيروزمندانه با چهره سفيد از دنيا رفت بدانيد همان دعاي شماست كه در اولين سال عروسي خود جهت فرزندي صالح كرديد مستجاب گشته و خدا اين فرزند صالح را از شما پذيرفته است.
    اي خواهرانم طاهره خانم و اكرم خانم، شما از يادتان نرود كه شما از پستاني پاك شير خورده ايد و بايد با پستاني پاك به فرزندانتان شير بدهيد. فرزندانتان را با حب اهل بيت بار بياوريد. آنها را آشنا با ولايت فقيه كنيد مگر نمي دانيد كه پيغمبر خدا ما را به دست اهل بيتش سپرد و امام زمان ما را به دست فقها سپردند مبادا در راهي به جز راه مرجع تقليد قدمي برداريد كه در اين صورت در مقابل خداي تبارك و تعالي هيچ حجتي نداريد.
    برادران عزيزم. اي رحمت خدا و اي امين خدا و اي عطا خدا شما سربازي امام زمان را فراموش نكنيد. برادرتان كه لياقت نداشت اما اميدوارم شما جزو انصار و ياران امام زمان باشيد. بكوشيد با تقواي الهي تا از منبع اهل بيت بهره مند شويد. نكند خداي ناكرده در دسته بنديها و جبهه بندي هاي مذهبي بيفتيد كه معنويت روحانيت از شما گرفته مي شود. كه ناگهان مي بينيد از روحانيت به جز لباسش برايتان نمانده است. به اين طرف و آن طرف ننگريد. فقط نگاه كنيد به نائب امام زمانتان تا فريب نخوريد. در گرداب غيبت ها و تهمت ها نيفتيد. خدا گواه است كه اين بدگويي ها ايمان را مي خورد و انسان را از روحانيت اخراج مي كند. لذت مناجات با خدا را از بين مي برد و شما به بچه هاي خواهرانتان بيشتر سر بزنيد مخصوصا فرزندان طاهره خانم كه سيد هستند بايد جزء رهروان راه حسيني باشند. من از همه رفقايم التماس دعا دارم. فقط دو نفر از دوستانم را بگوئيد به سر قبرم بيشتر بيايند يكي آقا مصطفي رداني پور و يكي هم سيدمرتضي صاحب فصول و از جانب من بر سر قبر سيداحمد حجازي برويد و شب هاي جمعه قبر مرحوم مجلسي را فراموش نكنيد. زيارت قبر آقاي مطهري علم و حكمت و زيارت قبر آقاي مدني تقوي و زهد و زيارت قبر آقاي بهشتي سوز و گداز به انسان مي دهد. زيارت اين قبور را فراموش نكنيد. و با اجازه پدر بزرگوارم اخوي رحمت اله را به عنوان قيم انتخاب كردم باشد كه بدهي هاي مرا بدهد...
    خدايا ما را جزو ياران امام زمان محسوب بدار. خدايا رهبر كبير انقلاب امام خميني را در پناه خودت از همه بلاها مصون و محفوظ بدار. خدايا رزمندگان ما را در جبهه هاي حق بر عليه باطل بر دشمنانشان فاتح و پيروز بگردان. خدايا ما را به شهدا ملحق بگردان. پروردگارا عاقبت امر ما را ختم به خير بگردان. خدايا پدر و مادر را از دست ما راضي و خشنود بگردان. پروردگارا مهر و محبت اهل بيت را از ما و فرزندان ما مگير.
    افسوس كه عمري پي اغيار دويديم
    از يار بريديم و به مقصد نرسيديم
    سرمايه ز كف رفت و تجارت ننموديم
    جز حسرت و اندوه متاعي نخريديم

یک شخص از این تشکر کرد.
  7. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

[h=2]اگر بدنم را قطعه قطعه کنند قطعه‌های بدنم فریاد برمی‌آورد «لبیک یا خمینی»[/h]
    در وصیتنامه شهید دانش‌آموز «علی جرایه» آمده است: اگر مرا بکشند و بدنم را قطعه قطعه کنند قطعه‌های بدنم فریاد برمی‌آورد لبیک یا خمینی، من که رفتم اما وصیتم به شما هموطنان عزیز این است که امام را تنها نگذارید.

شهید «علی جرایه» در یکی از روزهای سال 1350 از مادری پاک و در میان خانواده‌ای مذهبی و مستضعف دیده به جهان گشوده و دوران طفولیت را پشت سر گذاشت و در هفت سالگی برای آموزش درس پا به محیط مدرسه گذاشت.

تحصیلات ابتدایی خود را با داشتن مشکلات خانوادگی در دبستان شهدای روستای سراب باغ با موفقیت به پایان رسانید و بعد از آن در سال تحصیلی 1361 وارد دوره راهنمایی شد. بعد از سپری شدن یک سال از دوره‌ تحصیلی‌اش به ندای امام خود لبیک گفت.

این شهید عزیز جهت انتقام خون شهدا از کفار بعثی با قلبی مملو از نور ایمان و شوری انقلابی سنگر مدرسه را به قصد دفاع از میهن اسلامی و هم دوش سایر هم‌سنگران خود به سوی جبهه جهاد و پیکر شتافت تا به صدامیان و مزدوران صدام درس عبرتی بدهد و به آنان بهماند که جبهه هم مدرسه است و اسلحه قلم است.

همزمان با ورود شهید علی جرایه به جبهه عملیات غرور‌آفرین والفجر 5 آغاز شد. او همچون علی‌اکبر (ع) در سنگر شرف و میهن‌دوستی و دفاع از مکتب نجات بخش اسلام به نبردی بی‌امان علیه دشمن کفار پرداخت اما از آنجایی که عشق به الله داشت و می‌خواست آنچه دارد به خالق خود تقدیم کند، بعد از رشادت‌ها و دلاوری‌های مردانه‌اش تا آخرین لحظه مقاومت کرد تا اینکه عاقبت بر اثر خمپاره دشمن همچون گلی از گلستان جوانان ایران در تاریخ یکم اسفندماه سال 1362 با پیکری خونین به لقاءالله و خیل شهیدان گلگون کفن میهن اسلامی پیوست.

در قسمتی از وصیت‌نامه این شهید دانش‌آموز آمده است:

اگر مرا بکشند و بدنم را قطعه قطعه کنند قطعه‌های بدنم فریاد برمی‌آورد لبیک یا خمینی می‌گویند، من که رفتم اما وصیتم به شما هموطنان عزیز این است که امام را تنها نگذارید و اسلحه مرا بردارید و راهم را ادامه دهید که با فتح کربلا اگر قرار شد که من در جبهه و سنگر بمیرم برای حفظ اسلام و قرآن به راه پاک رهبر بمیرم.

پدر و مادر عزیزم به خدا سوگند تا آخرین نفس و تا آخرین قطره خونی که در بدن دارم با دشمنان اسلام می‌جنگم. پدر و مادر عزیزم توصیه‌ام به شما این است که صبر و استقامت داشته باشید و تقوا را پیشه خود کنید.

پدر و مادرم از شما می‌خواهم که پیرو همیشگی امام عزیز باشید و نگذارید که امام تنها بماند اگر سعادت این را داشته که در رکاب امام حسین زمان به سوی معبودم بشتابم برای من گریه و زاری نکنید و بدانید که با آگاهی این راه را پذیرفتم و چون مسئولیت پاسداری از خون شهدا را بر دوش خود حس می‌کردم به جبهه شتافتم تا قسمتی از بار مسئولیت که بر دوشم بود انجام دهم...

پدر و مادر عزیزم به خدا سوگند تا خون در رگ‌هایم هست با دشمنان خدا و قرآن و اسلام تا آخرین نفس و تا آخرین قطره خون که در بدن دارم با مزدوران بعثی صهیونیستی که دشمنان خدا هستند به جنگ برمی‌خیرم سوگند به خداوند متعال به یاری مسلمانان و محرومان جهان می‌رویم.

به امید پیروزی رزمندگان اسلام

امام را دعا کنید.

تاریخ 14 بهمن‌ماه سال 1363

علی جرایه​

یک شخص از این تشکر کرد.
  8. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

[h=2]وصیت نامه شهیدان محمدرضا و ابوالفضل امینی راد[/h]
    حديث پيامبر اکرم (ص) به گوشمان رسيد که مي فرمايد: وقتي اولين قطره خون شهيد ريخته مي شود همراه او تمام گناهانش آمرزيده مي شود. و اين را وقتي دقيقا در يافتيم که تمام وجودمان براي شهادت پرواز کرد و با خود
    گفتيم خدايا آيا توفيق شهادت نصيبمان مي شود؟ آيا ما جزو شهدا مي گرديم؟

یا هو

( يا ايتها النفس المطمئنه * ارجعي الي ربک راضية مرضيه * فادخلي في عبادي * و ادخلي جنتي ) ( آن هنگام به اهل ايمان خطاب لطف رسد که اي نفس مطمئن و دل آرام * به حضور پروردگارت باز آي که تو خشنود به او و او راضي از توست * باز آي و در صف بندگان خاص من در آي * و در بهشت من داخل شو )
    بسم رب اشهدا و الصديقين
    با تقديم صميمي ترين سلام ها و درود هايمان به تمامي شهيدان گلگون کفن و امام عزيز و امت عزيز امام و شما عزيزانمان وصيت نامه مان را هر چند لايق آن نيسيم که برايتان وصيتي کرده باشيم به اميد اين که خداوند گناهانمان را ببخشد و شهادت بنده گنه کارش را بپذيرد برايتان تقديم مي کنيم و اميد آن داريم که با شهداي اسلام محشور گرديم و در جوار رحمت حق تعالي قرار گيريم. از شما عزيزيان تقاضا داريم که دعايمان کنيد که خداوند شهادت اين بندگان حقير را بپذيرد و همچنين تقاضا داريم که راه سيدالشهدا (ع) را به نحو احسن ادامه دهيد و امام عزيز را ياري کنيد و هميشه پيرو خوبي براي او باشيد و اگر خداي ناکرده کوچکترين سستي از خود نشان دهيد در روز قيامت جوابگوي اين همه خوني که مظلومانه در راه اسلام ريخته شده نمي توانيد باشيد. عزيزانمان، وقتي پيکر شهداي مظلوم را اکثر نوجوان و جوان و حتي پيرمرد نيز مي ديديم به خدا از خودمان خجالت مي کشيديم و مي گفتيم چرا مانده ايم مگر مسلمان نيستيم مگر نمي گوييم شيعه علي (ع) هستيم مگر نمي گوييم که مي خواهيم راه حسين (ع) را تداوم بخشيم پس چرا هميشه شعار آن را مي دهيم ، بشتابيم و اين شعارها را به عمل ثابت کنيم. اين بود که بالاخره توفيق آمدن به جبهه نصيب مان شد تا ادامه دهنده ي راه عزيزانمان يعني شهداء باشيم و خوشحال و سر افراز که چون حسين وار کشته شديم اگر خدا بپذيرد. هرچه فکر مي کرديم که خدا چگونه اين همه گناهان مان را مي بخشد تا از نزديکانش گرديم را نمي يافتيم تا اين که حديث پيامبر اکرم (ص) به گوشمان رسيد که مي فرمايد: وقتي اولين قطره خون شهيد ريخته مي شود همراه او تمام گناهانش آمرزيده مي شود. و اين را وقتي دقيقا در يافتيم که تمام وجودمان براي شهادت پرواز کرد و با خود گفتيم خدايا آيا توفيق شهادت نصيبمان مي شود؟ آيا ما جزو شهدا مي گرديم؟ آيا با ريخته شدن خون ما تمام گناهان مان آمرزيده مي شود؟ هنوز هم نمي دانيم که آيا توفيق شهادت را داشه ايم يا نه لذا دعايمان کنيد که خدا شهادتمان رابپذيرد. و باز به شما وصيت مي کنيم که امام عزيز را تنها نگذاريد، ما مي رويم تا راه حسين (ع) و خط امام زنده باشد لذا شما با ياري امام و انقلاب راه حسين (ع) و خط امام را تداوم ببخشيد. در پايان از همه تقاضاي دعا براي رزمندگان و امام عزيز و ما داريم و بدانيد هر چه مي خواهيم مکالمه را قطع نماييم نمي توانيم ولي چه کنيم که کاغذ محدود است و وقت محدودتر.
    خدايا خميني مان را تا انقلاب مولايمان (عج) حفظ بفرما خدايا انقلابمان را هر چه زودتر با حضور حضرت مهدي موعود (عج) به انقلابش متصل بفرما
    خدايا رزمندگان ما را با پيروزي نهايي هر چه سريع تر به خانواده هايشان برگردان خدايا گناهانمان را ببخش و ما را يک لحظه به خودمان وا مگذار
    خدايا به خانواده شهدا و مجروحين و مفقودين و مصدومين و اسرا و رزمندگان و مسافرين اسلام صبري عظيم و اجري جزيل عنايت بفرما
    خدايا ما را از خالصان و مقربانت قرار بده بفضلک و رحمتک يا ارحم الراحمين.خداحافظ.

یک شخص از این تشکر کرد.
  9. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

خدایا! از درگاهت عذر می خواهم که نتوانستم بندۀ شایسته ای برایت باشم. خدایا! خودت گفتی مرا بخوانید تا شما را اجابت کنم، خدایا! تو را خواندم پس مرا بپذیر. شهادت انتخاب من است، انتخابی که بهتر از آن در این زمان سراغ ندارم و به این ترتیب مادرم مرا از دست نداده بلکه به دستم آورده است./
    سید مرتضی رضوی​

بارخدایا! تو خود گواهی که به خاطر رضای تو بود که این همه سختی را تحمل کردم و از خانواده ام دوری جستم. تو را شکر می گویم که عاقبت مرا نا امید نکردی و به آرزوی دیرینه ام که همان شهادت در راه تو بود، رساندی./
    علی حیدری حسین آبادی​

بارخدایا! خودت شاهدی که همیشه به یاد تو بودم و در راه تو قدم برداشتم و هر کاری که می خواستم انجام بدهم به نام تو آن را شروع می کردم. خدایا! باز هم خودت شاهدی که همیشه از تو می خواستم مرا را در راه خودت شهید گردانی و این نعمت الهی را نصیبم کنی. اکنون که این نعمت را نصیبم کرده ای سپاس گزارم و از تو تشکر می کنم که مرا لایق چنین نعمتی دانسته ای./
    محمد علاف یزدی​

خدایا! تو را شکر می گویم که مرا زمانی آفریدی که می توان عاشق شد و انسان می تواند خودش را بشناسد. بارالها! از گناهان من در گذر و درجۀ شهادت را من عطا کن چرا که خودت می دانی که هدف ما جز دفاع از اسلام و دین و قرآن چیز دیگری نبود و نیست. رسول خدا فرمود: به شهید هفت امتیاز از سوی خداوند اعطا می شود. نخستین آن ها بخشیدن تمام گناهان اوست به واسطۀ ریختن اولین قطرۀ خونش./
    رضا یافتیان​

یک شخص از این تشکر کرد.
  10. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

بار خدایا! به سر منزل آمرزش تو سر فرود آورده ام و به بخشایش تو روی کرده ام و به عفو تو مشتاق شده ام و به فضلت وثوق یافته ام. در من چیز ینیست که مرا شایستۀ آمرزش تو سازد و نه در علم که سزاوار بخشایش تو باشم و در من زان پس که خود را محکوم کنم جز فضل تو چیزی نماند./
    محمد آبادی​

آقای من! ای کاش می دانستم دربارۀ من چه اراده ای داری، می خواهی مرا در آتشت بسوزانی یا در پناه خویش مأوا دهی؟ خدایا تو به من بسیار احسان کردی و نعمت بسیار دادی؛ ای کاش می دانستم سرانجام به بهشتم می بری یا به سوی دوزخم می رانی؟/
    رضا زارعی​

بارالها! به درگاهت شکر می کنم که سعادت حقیقی را نصیبم کردی و با حسینیان همراهم کردی و در جبهه راهم دادی و هم نوای مجاهدانم گردانیدی و مرا از تفکرات و تخیلات بیهوده رهانیدی و از ظلمت به نور رهنمون ساختی و از سهویان دنیا به انوار الهی سوق دادی و شراب عشقت را به من نوشاندی و مرا در زمرۀ کسانی قراردادی که در نبرد کشته می شوند/
    رضا زارعی​