پاسخ : وصیتنامه شهدا [h=2]وصیتنامه روحانی شهید سید مهدی اسلامی خواه[/h]صف/11-12) بسم الله الرحمن الرحیم یا ایها الذین آمنوا ادلکم علی تجاره تنجیکم من عذاب الیم. تومنون بالله و رسوله و تجاهدون فی سبیل الله باموالکم و انفس?م ذالکم خیر لکم ان کنتم تعلمون ای اهل ایمان، آیا شما را به تجارتی سودمند که از عذاب دردناک الهی نجاتتان بخشد، دلالت کنم؟ آن تجارت این است که به خدا و رسول او ایمان آورید و با مال و جان خود در راه خدا به پیکار برخیزید، این کار از هر تجارت، برای شما بهتر است اگر دانا باشید. لام ودرود بر آنان که خالصانة و بدون ریا، در راه الله به قیام علیه استکبار برخاستند و به «اشداء علی الکفار» و «رحماء بینهم» جامه عمل پوشیدند و جان شیرین خود را در راه خدا و جانشینان خدا هدیه کردند و سلام بر رهبران توحیدی از آدم تا خاتم و از محمد -صلیاللهعلیهوآله- تا صاحب الزمان -عجلاللهتعالیفرجه- و سلام بر نایب و وارث انبیاء و امامان، خمینی کبیر، رهبر جهان اسلام که روزها چون شیر میخروشد و شبها چون جد بزرگوارش، امام سجاد -علیهالسلام- به دعا و نیایش با خداوند مشغول است. سلام بر ابرمردی که چون جدش علی -علیهالسلام- سکوت و دردهای 25 ساله را در دل دارد و سلام بر شهیدان گلکونکفن پاسداران، این حامیان دودمان حسین -علیهالسلام- که مانند او غریبانه میجنگند و بسان او شهید میشوند و نهال انقلاب را آبیاری میکنند. سلام بر برادران روحانی و طلاب مسئول، این پیامبران عصرما که به هر سو پیام این شهیدان را میرسانند. و مردم را از نغمههای شوم آگاه میکنند. و سلام بر ملت غیور و شهیدپرور ایران و نابودی و ذلت و خواری از آنِ مشرکین کفار و منافقین و شیطان بزرگ آمریکای جهانخوار باد. در گرماگرم پیکار سختی که ملت به پا خواسته و مسلمان ایران به رهبری قائد اعظم، خمینی کبیر، علیه استکبار جهانی آغاز نموده است و به هنگامی که یاران اسلام چون: اباذر، سلمان، مقداد، سمیه و پاسداران انقلاب اسلامی و ... همچون سدی محکم در مقابل یاران شیطان بزرگ آمریکا و... ایستادهاند، میرود تا طومار این دجالان را در هم بپیچد؛ از این روی انسان بر سر دو راهی انتخاب قرار گرفته و یکی از دو راه را باید انتخاب کند. یا عزت یا ذلت؛ یا حسین یا یزید؛ یا تسلیم را یا شهادت؛ یا بهشت یا دوزخ. به هر حال پیکارگر مسلمان باید با تمام توان و نیروی خویش به مبارزه با کفر و شرک و استکبار بپردازد و با دشمن متجاوز بستیزد و در نبردی بیامان، چون حسین حمله کند و راهی را که به عزت و بهشت میانجامد، بپیماید. ملت رزمنده مسلمان ایران باید بداند که این راه، راهی نیست که به روی هر انسان بیاراده و سست ایمانی گشوده شود؛ بلکه پاکباختگان ایثارگری، چون حسین -علیهالسلام- و یاران باوفای او... توان رفتن به این راه را دارند که به درجة ارزشمند و والای دوستی خاص خدا رسیده باشند. اولیاءالله کسانیاند که از آزمایشهای سخت الهی با موفقیت بیرون آمده، ارزش، اعتبار و ایستادگی خویش را برای رسیدن به درجه بلند دوستی الهی به اثبات رساندهاند دراین میان کسی که در جهاد به رویش باز شده باشد به دوستی خاص میرسد.. به قول علی -علیهالسلام-: جهاد پوششی محکم از تقوا و پرهیزکاری است و سپر قوی خداوندی به شمار میرود. روشن و آشکار است جامعهای که در پوشش زره الهی قرار گیرد، از هر گونه آسیب و رنجی مصون خواهد ماند و با نبرد دلاورانة پیکارگران راه حق و دشمنان خویش پیروز خواهد شد. بقا و پایداری یک جامعه نیاز مبرمی به فداکاری و از جان گذشتگی دارد. جامعهای که مردم آن بیتفاوت باشند و از حیثیت، شرف و انسانیت خویش دفاع ننمایند، تجاوزگران بر آنها مسلط شده، نکبت و بیچارگی را برای آنان به ارمغان خواهند آورد؛ چنین جامعهای نمیتواند شرافتمندانه و سربلند زندگی کند و لباس ذلت، زیبندهترین جامه آنان است. این مردمی که به پیکار بر نمیخیزند، باید منتظر بلا و گرفتاریهای پی در پی باشند. نتیجة طبیعی سستی و بیتوجهی نیز به این امر مهم گرفتاریها و رنجهای فراوان است. کسی که از جهاد شانه خالی کرده و برای سالم ماندن، خویش را محفوظ نگهداشته، باید بداند این گریز او را به درجات وحشتناکی از پستی و حقارت کشانده، زندگی ننگینی را به او هدیه خواهد کرد؛ او ناچار است در دنیایی نفس بکشد که سراسر فضای آن پر از تعفن بیداد، ستم و تجاوز است و در سرگردانی و حیرانی میماند و راه را نمیشناسد و دچار چنان پریشانحالی و آشفتگی میگردد که مرگ، هزاران بار بهتر از چنین زندگی حیرتآور ورنجزایی است. از اثرات نکبت بار دیگر عدم شرکت در جهاد، دور شدن از راه خدا و دور افتادن از راه حق است. خمودگی و خاموشی دامن چنین فردی را میگیرد و از عدل و انصاف جدایش میسازد. اکنون شما ای دلاوران اسلام، ای پیکارگران مجاهدی که برای رضای خدا پای در میدان نبرد گذاشتهاید و ای ملت بزرگ و رزمندة ایران! بر عقیده و ایمان خود استوار باشید وسخنان گرانبهای پیشوا و رهبرتان خمینی بتشکن را بشنوید. خوشا به حال شما که در زمرة دوستان مخصوص خداوند هستید و درهای بهشت را به روی خویش گشودهاید. لباس برازندة تقوا بر شما مبارک باد! از زره الهی که به تن دارید و سپر قوی خداوندی که به دست دارید، سخت محافظت کنید. سنگرهای ننگ دشمن را درهم کوبید. ندای حق، عدل و انصاف را در سراسر گیتی بگسترانید. زبونی و ذلالت را نصیب دشمن کنید. مردان پیکارگر اسلام! بر کودکان و زنان معصوم امت خویش و برادران وخواهران بیگناهتان که در زیر چکمههای ستمگرانه و کافر نگون بختی چون صدام مزدور له میشوند، نظری بیفکنید و دستها را محکم بر سلاح خویش بفشارید و با تمام توان و نیرویتان - که از ایمان پاکتان سرچشمه میگیرد- بر دشمن حمله برید. بگذارید ثابت شود که یک بار دیگر در تاریخ خونبار بشر، ملتی پدید آمده که علیه همة رسواییها، ننگها و ذلتها میشورد و تسلیم خونخوارترین و وحشیترین موجودات روی زمین و قلدران زبون که ابرقدرتشان مینامند، نخواهید شد. بگذارید تاریخ بنویسد که بار دیگرملتی را به جرم عقایدش تکه تکه کردند و پیکرهای پاک آنان را همچون درندگان وحشی از هم دریدند. بگذارید بنویسند که آنها شجاعانه ایستادند و از سیل جوشش خون نهراسیدند و بدنهای تکه پاره و له شدة برادرانشان، شجاعت بیشتری به آنان داد و با عزمی سختتر از پولاد بر قلب دشمن تاختند و زبونی و ذلت را از آن آنان ساختند؛ زیرا این تبهکاران وبیمایگان نمیدانند که اشتیاق ملت بزرگ ایران برای شهادت، بیش از اشتیاق طفل به پستان مادر است. خوشا آنان که با عزت ز گیتی بساط خویش بر چیدند و رفتند خوشا آنان که بر این عرصه خاک چو خورشیدی درخشیدند و رفتند نـگردیـدنـد هرگـز گرد بـاطـل حقیقـت را پـرستـیدنـد و رفـتند درود بر مجاهدان راه خدا و به امید پیروزی اسلام و انقلاب، 15/10/1359 سید مهدی اسلامیخواه سبزواری
پاسخ : وصیتنامه شهدا [h=2]دانشجویی که تشنه لقاء الله بود[/h]قسمتی از وصیتنامه شهید محمود زرقانی تحصیلات:دانشجو تاریخ شهادت : 65/11/18 بارالها خواست من، آرزوی من است ،قرب معنوی و جوار حقیقی و دیدن جمال تو و لقای تو ،آرزوی من است. اما چکنم که کوله بار عظیم گناهان مرا مانع از این قرب است و چه کنم که بال های پروازم به سوی تو به وسیله کفران نعمتها و بواسطه غفلت ها و بواسطه نفاق های درونی و... سوخته اند و یارای پرواز ندارند ، ولی چون لطف و کرم و احسان تو محدود نیست باز من امیدوارم ،امیدوارم که این فراق را به وصال مبدل کنی .بارالها من نمی خواهم که کشته هوی و هوس شوم بلکه می خواهم که شهید راه تو باشم و فدایی تو باشم ، خودت آنرا نصیبم کن که مرا لیاقت آن نیست . بارالها من راضی به رضای توام ،رضای تو نزد من محبوبتر از هر چیز خواهد بود پس از من راضی باش...
پاسخ : وصیتنامه شهدا [h=2]گزیده ای از وصیت نامه ی سردار رشید اسلام شهید حاج یدالله کلهر[/h]بسیج مدرسه ی عشق است . بسیجیان نور چشم امت حزب الله می باشند . راد مردانی هستند که بدون هیچ چشمداشتی به مادیات ودنیا همیشه در صحنه های نبرد ومشکلات ومصائب مانند کوهی استوار قدم برداشته و دست و پنجه نرم می کنند وخواهند کرد. آن نور چشمان کسانی هستند که بازوان پرتوان آنها زیارتگاه بزرگ مرد عصرمان امید کلیه ی مسلمانان ومستضعفین جهان یعنی خمینی کبیر می باشد . پس ای کسانیکه با عزیزان الهی برخورد خوبی ندارید ، به شما می گویم ، شما هنوز پس از چندین سال انقلاب ودادن این همه شهید که هر کدام اسوه ای بودند خودتان را هم نشناخته اید تا برسد این گلها ی باغ بهشتی را.وای بر شما اگر رفتار وبرخوردتان را با این بسیجیان معصوم خوب نکنید . کافی است فقط دلشان را بشکنید آن وقت نه دنیایی برای شما باقی خواهد ماند ونه آخرتی . اما ای برادران بسیجی روشنائی دیدگان ملت ، نمی دانم که چقدر به شما علاقه دارم وشما را از صمیم قلب دوست دارم. شما ها هم سعی کنید همیشه همان بسیجی واقعی بمانید ودر تمام برخورد هایتان همانگونه باشید که مردم فکر می کنند. همانطوری که امام عزیز در مورد شما می گوید باشید واگر کسی هم خود را بسیجی جا می زند ولی در عمل یک بسیجی نیست اول او را با اعمال ورفتار خود ارشاد کنید ، ولی اگر دیدید قابل ارشاد نیست با او رفت و آمد نکنید که از شما سوء استفاده نکند. .....آنان که با هزاران دليل زندگي ميکنند، نميتوانند به يک دليل بميرند و آنان که به يک دليل زندگي ميکنند، به همان دليل نيز ميميرند. براي عدهاي مرگ، گلوبند زيبائي است بر گلوي دختران و براي عدهاي ديگر خاري در گلو که هرگز پائين نميرود. عجيب است حال انسانهايي که ميدانند ميميرند و ميدانند در پاي ميز محاکمه به بند کشيده خواهند شد، اما باز نشستهاند و دست روي دست گذاشته، ميخورند و آسوده و بيخيال ميخوابند، بارالها، مرگ مرا زندگي براي ديگران ساز، براي ملتم! دينم، براي آن سياه دربند! براي آن ضعيف بيچيز! براي آن فقير غمين! براي آنان که جز اشک، سلاحي و جز ذکر تو دوايي ندارند. امام را تنها نگذاريد که فردا بايد به غم اين اشتباه افسوسها بخوريد. والسلام شهادت رفتنی برای تکامل انسانیت است
پاسخ : وصیتنامه شهدا [h=2]شهید علي زمان نانكلي[/h]بسم الله الرحمن الرحيم انا لله و انا اليه راجعون بنام خداوند بخشنده مهربان. مؤمنان بايد در راه خدا با آنكه حيات مادي دنيا را بر آخرت گزينند، جهاد كنند و هر كس در جهاد به راه خدا كشته شد يا فاتح گرديد، او را در بهشت ابدي اجري عظيم است. قرآن کریم سوره نساء خدا ,امام عزيز ما را عمر با عزت و طولاني به اندازه درازي خورشيد بفرمايد و ان شاء الله كسي كه به خدا متمسك است، از هيچ چيز نميترسد براي اينكه آخرش اين است كه انسان را بكشند آخرش شهادت است و اين ترسي ندارد. امام خميني: مردن در رختخواب و خوشگذراني ذلت است تا زماني كه شهادت است. با نام خداوند قادر متعال و به نام خداوندي كه همه جانها در دست اوست و هيچ برگي بدون امر او از درخت نميافتد و با درود فراوان به امام عزيز و رهبر و بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران امام خميني، وصیتنامهام را شروع ميكنم. اي كسی كه وصيت نامهام را ميخواني، پدرم، مادرم و اي مردم بدانيد كه راهي جز جهاد و نبرد در راه خدا نيست تا به مبداء واقعي كه همان «الله» است برسيد و اين را بدانيد كه به صورت داوطلب و براي انجام وظايف اسلامي خود ,به جبهه رفتهام و كسي مرا به زور به جبهه نفرستاده است . من از شما ميخواهم كه امام را ياري كنيد و دعا به جان امام يادتان نرود. تا خدا او را تا ظهور آقا امام زمان (عج) نگهدارد. چون كه اين خميني عزيز بود كه ماها را از فسادها بيرون آورد و اميدواريم و از خداوند ميخواهيم كه امام عزيز ما را عمري با عزت و طولاني به اندازه درازي خورشيد بفرمايد. ان شاء الله خدايا هدف من اين است كه جانم را در راه اسلام عزيز فدا كنم و كوشش كنم و تمام كارهايم را از روي اخلاص انجام دهم و اگر من شهيد شدم اين قرباني را از پدر و مادر من قبول كن. پدر عزيزم سلام, اميدوارم كه از شهيد شدن من ناراحت نشويد چرا كه هر كس در راه خدا شهيد ميشود زنده است و در نزد او روزي ميخورد . ميخواستم با شما چند كلمهاي صحبت كنم و از زحمات شما تشكري كنم. از كارهاي پر زحمت تو بگويم يا از كار كردن در شهر غريب كه سالها به خانواده خود سر نميزدي به خاطر ما كه مبادا بيخرجي باشيم و به مدرسه نرويم. من خودم شاهد زحمات بياندازه شما بودهام نميدانم چگونه بايد از شما تشكر كنم كه قابل قبول درگاه خداوند متعال باشد. اميدوارم كه مرا ببخشي و مورد بخشش قرار دهي. همچنين به مادر عزيزم ميخواهم بگويم كه خون من از شهداي كربلا و علي اكبر حسين (ع) بالاتر نيست. يا از خون شهداي كربلاي ايران، مخصوصاً شهداي روستاي خودمان نظير شهيد ابراهيم، شهيد حسن و شهيد احمد و شهيد قربان و شهداي ديگر. اي مادرم و اي مادر شهيدان بدانيد زماني كه فرزند شما لباس مقدس پاسداري را كه آن را امام زمان (عج) در تن دارد، به تن ميپوشد, اين لباس خيلي مقام دارد كه امثال ما آن را ميپوشیم. بايد بدانيد كه ديگر ما و امثال ما، ديگر فرزند شما و خانواده خود نيستيم بلكه فرزند اسلاميم و در خدمت اسلام هستيم . من اميدوارم كه تو و پدرم و خواهرانم و برادرانم براي من گريه نكنيد و سياهپوش نشويد و اگر خواستيد گريه كنيد براي حسين مظلوم (ع) و علي اكبر (ع) او گريه كنيد و براي من كه يك بنده گنهكار و ضعيف هستم دعا كنيد. به خواهران خودم سفارشي دارم, اميدوارم كه براي من گريه نكنند كه دشمن شاد شود و اميدوارم كه فرزندان خود را تربيت اسلامي كنيد كه اميد و آينده انقلاب اسلامي هستند. حجاب اسلامي را رعايت كنند. خواهران عزيز ميتوانيد با تربيت فرزندان خود مشت محكمي بر دهان ياوه گويان آمريكا بزنيد و براي شهداء دعا كنيد ,كه خدا فرموده است :«دعا در دنيا سلاح مومن و ستون دين و روشنائي آسمانها و زمين است و مغز تمام عبادتها دعا است». و از قول من از تمام كساني كه در گردن من حق دارند و من آنها را ناراحت كردهام بخواهید که مرا ببخشند و دعا براي من و تمامي شهدا كنند. در ضمن نميخواستم اين وصيتنامه را بنويسم چون ديدم براي هر شخصي لازم است كه حداقل در سال يك وصيت نامهاي بنويسد. من بيشتر از اين مزاحم وقت شما نميشوم. اميدوارم كه دعاي امام يادتان نرود در سر نماز مخصوصا، دعاي معلولين و مجروحين جنگي يادتان نرود. باز در آخر ,دعاي هميشگي كه امام زمان عجل الله تعالي فرجه شريف كه خودش سفارش كرده است يادتان نرود .خدايا خدايا تو را به جان مهدي خميني را نگه دار. نكتهاي كه ميخواستم تذكر دهم در رابطه با خواهران حزب الهي است اين است كه به حجاب خيلي خيلي اهميت داده و ارزش قائل شوند. چه شعار صحيحي است كه ميگويد اي خواهر من سياهي حجاب تو كوبنده تر از سرخي خون من است. خدايا از تو ميخواهم كه مرگم را شهادت در راه خودت و در زير پرچم اسلام و اولياء خودت قرار دهي و تو را شكر ميكنم كه اين بهترين راه را براي رسيدن به خودت به اين بنده حقير و گنهكار ارزاني داشتي، به پدر و مادر و خانواده تمامي شهداء و خانواده معلولين صبر و مقاومت و تلاش هميشگي عطا كن و به همه دوستان و آشنايان من توفيق عطا كن تا رضايت تو را معيار حركت و حساب و عمل خويش قرار دهند.
پاسخ : وصیتنامه شهدا شهید ملک حسین اسدی : * با اخلاص در انتخابات شرکت نمائید و از خون شهیدان پاسداری کنید * شهید حسن استرون : * مردم کاری کنند که نمایندگان صالح ، پاک و از خود مردم باشد * شهید حسن باقری : * بدانید هر رای که شما به صندوق می ریزید مشت محکمی است که به دهان ضد انقلاب و اربابان آمریکایی می زنید و یک قدم او را وادار به عقب نشینی می کنید *
پاسخ : وصیتنامه شهدا [h=2]فرازی از وصیت نامه شهید سعید زقاقی[/h] مادرم زمانی که خبرشهــادتم را شنیدی گریه نکن! زمان تشیع و تدفینم گریه نکن! زمان خواندن وصیت نامه ام گریه نکن! فقط زمانی گریه کن که مردان ما غیرت را فراموش می کنند و زنان ما عفت را! وقتی جامعه ما را بی غیرتی و بی حجابی گرفت مادرم گریه کن که اسلام در خطر است.
پاسخ : وصیتنامه شهدا بخشی از وصیتنامه سردار شهید حاج عبدالحسین برونسی من با چشم باز این را پیموده ام و ثابت قدم مانده ام؛ امیدوارم این قدمهایی که در راه خدا برداشته ام، خداوند آنها را قبول درگاه خودش قرار دهد و ما را از آتش جهنم نجات دهد. فرزندانم، خوب به قرآن گوش کنید و این کتاب آسمانی را سرمشق زندگیتان قرار بدهید. باید از قرآن استمداد کنید و باید از قرآن مدد بگیرید و متوسل به امام زمان(عج) باشید. همیشه آیات قرآن را زمزمه کنید تا شیطان به شما رسوخ پنهانی نکند. ای مردم نادان، ای مردمی که شهادت برای شما جا نیفتاده است در اجتماع پیشرو باید در باره شهیدان کلمه اموات از زبانها و از اندیشه ها ساقط شود و حیات آنان با شکوه تجلی نماید«وبل احیاء عند ربهم یرزقون». فرماندهی برای من لطف نیست، گفتند این یک تکلیف شرعی است، باید قبول بکنید و من براساس«اطیعو الله و اطیعو الرسول و اولی الامر منکم» قبول کردم. مسلما در راه امر به معروف و نهی از منکر از مردم نادان زیان خواهید دید، تحمل کنید و بر عزم راسختان پایدار باشید.
پاسخ : وصیتنامه شهدا وحدت بين خودتان را حفظ كنيد كه رمز موفقيّت و پيروزي است، و در عين حال مشت محكمي است بر دهان ياوهگويان، فرصت توطئه چيدن و نقشهكشي را از تمام ظالمان ضداسلامي بگيريد و با هم مهربان و برادر باشيد. /حسين اسماعيلپور ******************قلب من، وطن من، تو فقط پيام امام امت را به دشتها، كوهها، جنگلها، شهرها، روستاها و همه و همه جا برسان كه فرموده نترسيد، امپرياليسم امريكا و بالاتر از آن هيچ غلطي نميكند. و اي ايران، اي امت امام،و اي مسلمانان جهان، اي مستضعفين متحد شويد و رسالت الهي را – كه همان حكومت اسلامي و غلبه بر مستكبرين است- ادامه دهيد تا پيروز شويد. پيروزي از آن شما و حق شماست. /عباس سرپرست******************اي مردم مسلمان ايران، شما را قسم ميدهم به آبروي زهرا(س) با هم متّحد باشيد، با هم خوب باشيد و امام را تنها نگذاريد، يار غمخوار امام باشيد، در نماز جمعه شركت كنيد، با هم وحدت داشته باشيد./رضا امجدي******************برادران مسلمان و خواهرانم، نماز معيار قبولي اطاعتهاست، پس نماز جماعت را ترك نكنيد. شما فكر ميكنيد كه شهدا از چه طريق به اين سعادت رسيدهاند؟ مطمئن باشيد كه از طريق همين نماز جماعتهاست. /علياصغر پروده******************تا ميتوانيد متحد باشيد و از كساني كه باعث ميشوند بين ارگانهاي انقلابي سپاه و ارتش و كميتهها و غيره نفاق و دوري بيفتد تا از همكاري با يكديگر دست بردارند، دوري كنيد و به آنها مهلت معركه گرفتن ندهيد. /زينالعابدين امامي
پاسخ : وصیتنامه شهدا شما نيز به ياد او و دعاگوي او باشيد، كه سمبل وحدت امت اسلامي در زمان كنوني حضرت امام خميني است. /سيداسدالله مرتضويكهنگي******************از اختلاف بپرهيزيد، كه رمز مسلمين در وحدت است. /سيد كامل محموديشيخبناني ******************وصيت ميكنم شما امت اسلامي و بخصوص ملت ايران را كه اينك به صورت اميدي براي ملل مستضعف جهان درآمدهايد به وحدت هر چه كيفيتر و گستردهتر، تا بتوانيد هجوم بيامان فرهنگي و نظامي و اقتصادي مستكبران را با پاسخي درخور آنها جوابگو باشيد، قدر اين نعمت الهي، يعني امام عزيز را بدانيد. صداي اين موجود الهي است كه همچون پتكي بر جهانخوران فرود ميآيد، و به امت اسلامي روح تازه ميدهد. برادران عزيز همسنگرم، اينك كه جهانخواران از تجاوز نظامي و حصر اقتصادي براي تضعيف ارادة امت ما سودي نبردهاند، قصد يورش مخفيانه به فرهنگ انقلاب دارند. پس، بايد با تمسك و شناخت هر چه بيشتر فرهنگ غني اسلام به اين تهاجم پاسخ داد. /مرتضي ميناييزاده ******************قدرتها و ارقدرتهاي شيطاني توسّط عمّال داخلي و خارجي در صدد توطئه هستند تا به هر طريقي كه شده بين روحانيّت و مردم تفرقه بيندازند./صفرعلي خوارزمي******************اي واي بر جامعهاي كه اگر روزي افراد جامعه بيتفاوت به مسائل آن جامعه شوند؛ كه مرگ آن جامعه فرا رسيده است. پس، هرگز از مسائل جامعه دور نشويد و خود را در كارهاي عمومي شركت دهيد تا مملكت رو به بهبودي برود. /عباس محسني
پاسخ : وصیتنامه شهدا زياد خدا را ياد كنيد، چرا كه به ياد خدا بودن موجب آرامش دلها و صفاي باطن است. /عليرضا نوري ******************اي ملّت مسلمان ايران، بدانيد كه اگر حركتتان حركت غيرخدايي شود و از مسير حق جدا شود شكست خواهيد خورد./محمود قائني ******************براي اينكه پيوسته در حال حركت وكماليابي در راه خداوند باشيم در آغاز نيازمند جهانبيني توحيدي هستيم. /سيد حميد نخلي ******************خدايا، آرزو داشتم صد جان داشتم و در راه تو فداي راهت ميكردم. /مسعود تقوازاده******************او را بپرستيد، او را بستاييد كه اوست نگهدارندة شما، كه تنها اوست ياور شما، كه تنها اوست بخشندة مهربان. /سعيد پيشگو******************بدانيد كه خدا بخشنده و مهربان است؛ بخشندهاي كه با هزاران بدي نسبت به او بازهم در صورت توبه به درگاهش و بازگشت به سوي او ما را خواهد بخشيد، همانطور كه وعده داده و خداوند هيچگاه خلف وعده نميكند. /عباس توانگر