پاسخ : احادیث برگزیده از ائمه اطهار ع حضرت زهرا سلام الله علیها فرمودند: خیارکم الینکم مناکبة و اکرمهم لنسائهم بهترین شما کسی است که در برخورد با مردم نرم تر و مهربان تر باشد و ارزشمندترین مردم کسانی هستند که با همسرانشان مهربان و بخشنده اند. (دلال الامامه و کنزالعمال ، ج 7، ص225)
پاسخ : احادیث برگزیده از ائمه اطهار ع امام موسی کاظم(ع): "صبر بر تنهایی نشانه قوت عقل است" "از كبر و خودخواهی بپرهیز، كه هر كسی در دلش به اندازه دانه ای كبر باشد، داخل بهشت نمی شود" "همانا خداوند بهشت را بر هر هرزه گوِ کم حیا که باکی ندارد چه می گوید و یا به او چه گویند، حرام گردانیده است" "مومن همانند دو کفه ترازوست. هرگاه به ایمانش افزوده گردد، به بلایش نیز افزوده می گردد" "کسی که جوانمردی ندارد، دین ندارد; و هر که عقل ندارد، جوانمردی ندارد. به راستی که باارزشترین مردم کسی است که دنیا را بری خود مقامی نداند، بدانید که بهای تن شما مردم، جز بهشت نیست، آن را جز بدان مفروشید."
پاسخ : احادیث برگزیده از ائمه اطهار ع » حضرت زهرا سلام الله علیها فرمودند: قاریءُ الحدید، و اذا وقعت، و الرحمن، یدعی فی السموات و الارض، ساکن الفردوس : تلاوت کننده سوره حدید و واقعه و الرحمن در آسمانها و زمین اهل بهشت خوانده می شوند (کنزالعمال ، ج 1 ، ص582)
پاسخ : احادیث برگزیده از ائمه اطهار ع حضرت خاتم الانبیاء(ص) می فرمایند: اِعلَم اَنَّ الصِّدقَ مُبارَكٌ وَ الكِذبَ مَشؤومٌ بدان که راستگویى، پر برکت است و دروغگویى، شوم
پاسخ : احادیث برگزیده از ائمه اطهار ع گفتاری چند از معصومین (ع ) پیرامون وظایف متقابل زن و شوهر امام صادق (ع): پس از ایمان به خداوند , نعمتی بالاتر از داشتن همسر موافق و سازگار نیست نکاح مستدرک _ باب50 زناشویی راز موفقیت _ ص 259 امام رضا (ع) : سزاوار است که مردها به زندگی خود تا حد امکان توسعه دهند تا اعضاء خانواده شان مرگ آنانرا آرزو ننمایند فروع کافی جلد 4 ص 11 مسائل و حقوق خانواده ص 194 حضرت علی (ع) : خوب شوهر داری زن , جهاد او محسوب می گردد و پاداش جهادگر را دارد نهج البلاغه حکمت 131 ص 1152 مسائل ازدواج و حقوق خانواده ص 292 حضرت علی (ع) : با زنها مدارا کنید و با زبان خوش با آنها سخن بگویید و در جلو دیگران آنها را تحقیر نکنید بحارالانوار جلد93 ص223 زناشویی راز خوشبختی ص331
پاسخ : احادیث برگزیده از ائمه اطهار ع رسول اکرم (ص) : هر مردیا زنی که احترام همسرش را نگهدارد و با سخنان محبت آمیز از او دلجویی کند , همیشه در سایه عنایت و رحمت خداوند خواهد بود شافی جلد 1 ص 198 زناشویی راز خوشبختی ص 351 رسول اکرم (ص): گفتار شیرین شوهر به همسرش که من تو را دوست دارم , هرگز از قلب زن خارج نمی گردد وسائل الشیعه جلد13 ص10 مسائل ازدواج و حقوق خانواده ص208
پاسخ : احادیث برگزیده از ائمه اطهار ع رسول اکرم (ص) : بهترین زنان امت من کسی است که نسبت به شوهرش بیشتر آرایش و زینت نماید اما از اجانب و بیگانگان خود را حفظ کند بحارالانوار جلد103 ص235 مسائل ازدواج و حقوق خانواده ص308
پاسخ : احادیث برگزیده از ائمه اطهار ع حضرت زهرا سلام الله علیها فرمودند: حبب الی من دنیاکم ثلاث: تلاوة کتاب الله و انظر فی وجه رسول و الانفاق فی سبیل الله؛ از دنیای شما سه چیز محبوب من است: 1-تلاوت قرآن 2-نگاه به چهره رسول خدا 3-انفاق در راه خدا (وقایع الایام خیابانی، جلد صیام، ص295)
پاسخ : احادیث برگزیده از ائمه اطهار ع فجعل الله...اطاعتنا نظاما للملة و امامتنا أمانا للفرقة؛ خدا اطاعت و پیروی از ما اهل بیت را سبب برقراری نظم اجتماعی در امت اسلامی و امامت و رهبری ما را عامل وحدت و درامان ماندن از تفرقه ها قرار داده است (بحار الانوار، ج 43، ص 158)