پاسخ : مسابقه خاطره نویسی سال 91 تاپ فروم سلامی دوباره چون من امشب نیستم قرارشد الان قرعه کشی توسط ادمین های سایت انجام بشه اول تشکرمیکنم ازدوستانی که دراین مسابقه شرکت کردن ولی خداایی فکرمیکردم استقبال بیشتری بشه اما دم شما ده نفرگرم ازبین اسامی قرعه به اسم طاووس عزیز افتاد تبریک میگم طاووس جان هدیه مدیریت تاپ فروم :کارت شارژده هزارتومانی
پاسخ : مسابقه خاطره نویسی سال 91 تاپ فروم طاووس عزیز تبریک میگم . لطفا نوع شارژ درخواستیتونو برام ارسال کنید . :thumbsupsmileyanim:
پاسخ : مسابقه خاطره نویسی سال 91 تاپ فروم 10 هزار تومن شارژ؟؟؟ طاووس همين الان به من گفت من شارژ نميخوام واين هديه ي ناقابل رو به من تقديم كرد :laughingsmiley:
پاسخ : مسابقه خاطره نویسی سال 91 تاپ فروم عجب آدمیه هااا :asabi: این که الان اومد خصوصی من گفت شنیدم بدجوری نیاز داری میخوام جایزمو بدم به تو :mabhot: به جون کفترای امین اگه دروغ بگم :khande:
پاسخ : مسابقه خاطره نویسی سال 91 تاپ فروم پس چيييييييي؟ پدر بزرگ پدربزرگم اصفهاني بوده :happy0199: انقد منو تحت فشارنذار...
پاسخ : مسابقه خاطره نویسی سال 91 تاپ فروم عجب ادم هایی هستین هااااااااااااا:zabon: یک بار معلوم نیست چی شده قرعه به اسم ما افتاده شما دو تا چشمتون به اون جایزه ی منه:laughingsmiley: هورااااااااااااااااااااا:shad2:من بردم چلو کبابو من خوردم ast::gol3: چقدر خوبه ادم مسابقه ببره ها:laughingsmiley::shad2:
پاسخ : مسابقه خاطره نویسی سال 91 تاپ فروم داشتيم شوخي ميكرديم عزيزم نووووووووش جونت فقط مواظب باش نپره تو گلوت :laughingsmiley: