پاسخ : مسابقه خاطره نویسی سال 91 تاپ فروم minevisam faghat be khater ein ke parasto jan narahat nashe az man behtarin va badtarin khatere man khod koshime ke parsal bod borj 8 mamnon parasto jan
پاسخ : مسابقه خاطره نویسی سال 91 تاپ فروم به شرط این که فارسی نصب کنی وفارسی تایپ کنی هاااااااااااااااااااا
پاسخ : مسابقه خاطره نویسی سال 91 تاپ فروم خاطره می خواین من میگم:چن سال پیش هواپیمای تهران ارومیه سقوط کرد حالا از بخت بدم یا خوبم زنده موندم/بعد چند سال تازه یادشون افتاده که بیان از ما یه حالی بپرسن.شما بگین اینو کجای دلم بزارم هان؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ : مسابقه خاطره نویسی سال 91 تاپ فروم اخه جی بگم....معذرت میخوام نگم بهتره اینم به خدا از حرسم گفتم که خالی بشم
پاسخ : مسابقه خاطره نویسی سال 91 تاپ فروم ازاحساسی که موقع سقوط داشتی وازمسافرهای هواپیما وکلا جو هواپیما واون لحظه به چی فکرمیکردی ازاینا دیگه
پاسخ : مسابقه خاطره نویسی سال 91 تاپ فروم خب قصد نوشتن خاطره رو ندارم دلم می خواد همینجوری بنویسم خدایاااااا شکرت امسال سال خوبی بود بهتر بگم توپ بود ازهمه لحاظ خیلی چیزا بهم دادی از همه مهمترش که بهترین اتفاق زندگیم رو سر راهم قرار دادی و بفیه شم خودت میدونی خدا بین خودم و خودته :laughingsmiley: /////./.بعد این موضوع سلامتی و .... قبولی ارشد توی اون رشته ای که می خواستم بعدشم بهترین سفر زندگیمو همین چند هفته پیش بهم دادی که حرف نداشت ممنون خدا سالی خیلی خوبی بود خیلی سال 92 رو هم بهتر و احسن الحال تر برامون قرار بده
پاسخ : مسابقه خاطره نویسی سال 91 تاپ فروم بنام خدا من میتونم به جرات بگم سال91 نحسترین سال تو عمرم بود.فقط 10 روز اولش که مشهدبودیم خوش گذشت تابستون بدترین تابستون عمرم بود میگم چرا من خودم تو شرکت کار میکنم 21 مرداد ماه تو یه بعدظهر بسیار داغ تابستون در حالی تو شرکت مشغول کار بودیم یه دفعه صدایی شبیه خالی شدن مصالح از تریلر به گوشمون رسید بعد زلزله 6/2بود که.... همه چی خیلی سریع اتفاق افتاد.از قطع شدن برقا گرفته تا قاطی شدن خط تلفن .نمیدونم خودمو چجوری به خونه رسوندم همه تو کوچه بودن وگریه میکردن بغل خونه ما یه خونه کلا سقفش فرو ریخته بود شبم که شب قدربود همه مردم شهر تو پارک جمع شده بودیم به دعا خوندن مشغول بودیم تا خود صبح بخدا بیشتراز100 زلزله که کمش4 بود شهرو میلرزوند وای خدا اونروزا رو نیاره ...صدای بوق ماشینای امداد وهلیکوپتروگریه همه تو گوشمه خلاصه تا2 مهر شبا همش تو چادر میخوابیدم. هنوزم که هنوزه این زمین لرزه ها ادمه داره خدا بدادمون برسه همییییییییییییییییین.
پاسخ : مسابقه خاطره نویسی سال 91 تاپ فروم وووووواي چه تررررررررررررسناك شما كدوم شهر هستين؟؟؟؟h34r-smiley: