پاسخ : ** قرآن درمانی ** توسل به امام جواد (عليهالسلام) براى شفا يافتن هر مريضى دو ركعت نماز حاجت و توسل به حضرت جواد الائمه(عليهالسلام) خوانده شود و بعد 146 مرتبه بگويد : « ما شاء الله لا حول و لا قوة الا بالله » اگر در ساعتى كه منسوب به آن حضرت است باشد، بسيار مفيد و ساعت آن را هم از نماز عصر تا دو ساعت بعد از آن تشخيص دادهاند كه مورد استجابت است . (17) دورى شيطان از حضرت رسول اكرم(صلي الله عليه و آله) نقل شده كه فرمود : شيطان بر دو قسم است: شيطان جنى، كه با گفتن «لاحول و لا قوة الا بالله العلى العظيم» از شما دور مىشود . و شيطان انسى، كه با فرستادن صلوات بر محمد و آلش « اللهم صل على محمد و آل محمد » از شما دور مىشود . (18) ذكرهاى موثر در دنيا و آخرت امام باقر(عليهالسلام) فرمودند : شخصى به نام شبيه هذلى، حضور پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله) آمده و عرض كرد: اى پيامبر خدا ! پيرمردى هستم كه سنم بالا است و كارهايى مانند نماز ، روزه ، حج و جهاد را كه قبلا انجام ميدادم ، اكنون نمىتوانم انجام دهم. اى رسول خدا ! سخنى به من بياموز كه ثواب خداوند را نصيبم سازد و بر من آسان گير اى رسول خدا ! حضرت فرمودند : سخنت را تكرار كن و او تكرار كرد . و به همين ترتيب تا سه بار سخن خود را تكرار كرد. آنگاه پيامبر(صلي الله عليه و آله) به او فرمودند : اطراف تو هيچ درخت و گلى نبود ، مگر اين كه دلشان به حالت سوخت و برايت گريه كردند. پس از نماز صبح ده بار بگو «سبحان الله العظيم و بحمده و لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظيم»؛ (خداى بزرگ را منزه ميدانم و به ثناى او مشغولم و هيچ توان و نيرويى جز با يارى خداى بزرگ بلند مرتبه بزرگ نيست) كه همانا خداوند بزرگ با اين ذكر تو را از كورى، ديوانگى، جذام، فقر و زير آوار ماندن محفوظ مىدارد . عرض كرد : اى رسول خدا،اين ذكر براى دنيا بود، براى آخرت چه؟ پيامبر(صلي الله عليه و آله) فرمودند: اللهم اهدنى من عندك، وافض على من فضلك وانشر على من رحمتك و انزل على من بركاتك؛ (خداوندا! مرا از جانب خود راهنمايى نما و از فضل خويش بهرهمند ساز، از رحمت خود بر من فرو ريز و از بركات خود بر من نازل فرما.) حضرت صادق(عليهالسلام) فرمودند : اين دستورات را گويى او با دستانش گرفت و رفت . آنگاه پيامبر (صلي الله عليه و آله) فرمودند: بدانيد كه همانا اگر او در روز قيامت بيايد و اين اذكار را عمدا ترك نكرده باشد، خداوند هشت در بهشت را به روى او باز مىكند كه از هر درى كه خواست وارد شود.(19) برطرف شدن حاجات امام صادق (عليهالسلام) فرمودند : كسى دعا مىكند و در پايان مىگويد « ماشاء الله، لاحول و لا قوة الا بالله » حاجتش برآورده شود . (20) پينوشتها : 4- سوره غافر، آيه 7. 5- بحارالانوار، ج 55، ص33. 6- مستدرك الوسائل ، ج 1، ص 396. 7- كنز العمال ، ج 1، ص 544. 8- ثواب الاعمال ، ص 349. 9- مستدرك الوسايل ، ج 1، ص 395. 10- مستدرك الوسائل ، ج 1، ص 396. 11- اصول كافى ، ج 6، ص 195. 12- اصول كافى ، ج 6، ص 311. 13- اصول كافى ، ج 6، ص 249. 14- سفينة البحار، ج 1، ص 661. 15- تحف العقول ، ص 182. 16- ثواب الاعمال ، ص 349 17- داروخانه معنوى ، ص 48. 18- اميد درماندگان ، ج 2، ص 223و 234. 19- ثواب الاعمال ، ص 341 و 342. 20- ثواب الاعمال ، ص 23
پاسخ : ** قرآن درمانی ** آمرزش مومنان و پدر و مادر ܓ✿رَبَّنَا اغْفِرْ لِي وَ لِوالِدَيَّ وَ لِلْمُؤْمِنِينَ يَوْمَ يَقُومُ الْحِسابُ (ابراهیم - 41)ܓ✿ پروردگارا من و پدر و مادرم و همه مؤمنان را روزى كه حساب بر پا مىشود بيامرز. و نیز : ܓ✿رَبِّ اغْفِرْ لِي وَ لِوالِدَيَّ وَ لِمَنْ دَخَلَ بَيْتِيَ مُؤْمِناً وَ لِلْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِناتِ وَ لا تَزِدِ الظَّالِمِينَ إِلاَّ تَباراً (نوح -28 )ܓ✿ پروردگارا! مرا بيامرز، و همچنين پدر و مادرم، و تمام كسانى را كه با ايمان وارد خانه من شدند، و جميع مردان و زنان باايمان را، و ظالمان را جز هلاكت ميفزا!