پاسخ : @ پاتوق بچه شیعه ها @ هفته گذشته یک مرکز ضد ارزشی دیسکو در استانبول ترکیه افتتاح شد که در مراسم افتتاحیه آن برنامه هایی تاسف بار برگزار شد. در شروع مراسم افتتاحیه این مرکز فساد که برخی مسئولین شهر استانبول ترکیه نیز حضور داشته اند ، «دعای افتتاح» را خوانده! و رس...ما به اسلام توهین کرده اند که برای افتتاح یک مرکز فساد با عنوان دیسکو دعای افتتاح را بخوانند و از خداوند پیشرفت این مرکز را مسالت نمایند! این برنامه و خواندن دعای افتتاح در مراسم افتتاح یک مرکز فساد ، همان اسلام آمریکایی است که در ترکیه متاسفانه به شدت در حال گسترش می باشد و مردم مسلمان ترکیه را تهدید می کند. نکته جالب توجه دیگر این مراسم توهین آمیز، رقاصی زنان با حجاب پس از خواندن دعای افتتاح در مقابل چندین هزار نفر بود. پس از رقص زنان با حجاب در مقابل مردان مسلمان ترکیه و مسئولین شهر استانبول یک زن کاملا محجبه مالزیایی پشت تریبون محل مراسم رفته و اقدام به خوانندگی و نوازندگی کرده است که بطور علنی ارزشهای اسلامی و حجاب را زیر سوال برده که برای افتتاح یک محل فساد از زنان با حجاب استفاده کرده و ارزشهای اسلامی را به سخره گرفته اند. این همان اسلام آمریکایی است که دولت های غربی تلاش می کنند به شدت در کشورهای اسلامی ترویج نمایند که با زیر سوال بردن ارزشهای اسلامی در صدد تبلیغ و گسترش آن هستند. گویا یکی از اتاق های فکرِ یهود مسئول عمل به این طرح کثیف شده است.
پاسخ : @ پاتوق بچه شیعه ها @ حتما مطالعه كنيد ثواب تسبيح حضرت زهرا(س) اگر چه تسبيح حضرت زهرا (س) که متشکل از تکبير و تحميد و تسبيح الهي است ، از ثواب بسياري برخوردار مي باشد ، و لکن در اينجا با استفاده از روايات معصومين (ع) به چند نمونه از آنها اشاره مي کنيم 1- نماز باتسبيح برتر از هزار رکعت نماز بدون تسبيح به حساب مي آيد امام صادق (ع) مي فرمايد : ( تسبيح فاطمه زهرا (س) د...ر هر روز بعد از نماز در نزد من محبوب تر است از هزار رکعت نمازي که در هر روز خوانده مي شود ) . فروع کافي ، کتاب الصلاه ، ص343، ح15 2- باعث سنگيني ميزان اعمال انسان مي شود : امام صادق (ع) مي فرمايد : امير المومنين (ع) فرمود : ((سبحان الله )) گفتن نيمي از ميزان اعمال است (که نيم آن را پر کند ) و ((الحمدلله)) همه ميزان را پرکند ،و ((الله اکبر )) ميان آسمان و زمين را پر کند . اصول کافي ، ج2 ، ص506 ، ح3 . 3- باعث خشنودي خدا مي شود : امام باقر (ع) مي فرمايد : هر کس تسبيح حضرت زهرا (س) را به جا آورد و پس از آن استغفار کند ، مورد مغفرت قرار مي گيرد ، و آن تسبيح در گفتن صد عدد است و در ميزان اعمال هزار ثواب دارد ، شيطان را دور ، و خداي رحمان را خشنود مي نمايد . وسائل الشيعه ، ج4 ، ص1023 ، ح3 . 4- سبب رفتن به بهشت مي گردد : عبدالله بن سنان از امم صاددق (ع) روايت کرده که حضرت فرمود : هرکس که تسبيح حضرت فاطمه (س) را در نماز واجب قبل از اينکه پاهايش را باز کند ( از حالت تشهد و سلام ) خدا بهشت را بر او واجب کند . فلاح السائل ، سيدبن طاووس ، ص165 .
و مسلمونا به هفتاد دو ملت تقسیم شدند! دو تاش شیعه عو سنی...... دوش دیدم که ملایک در میخانه زدند گل آدم بسرشتند و به پیمانه زدند ساکنان حرم ستر و عفاف ملکوت با من راه نشین باده مستانه زدند آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه زدند جنگ هفتاد و دو ملت همه را عذر بنه چون ندیدند حقیقت ره افسانه زدند شکر ایزد که میان من و او صلح افتاد صوفیان رقص کنان ساغر شکرانه زدند آتش آن نیست که از شعله او خندد شمع آتش آن است که در خرمن پروانه زدند کس چو حافظ نگشاد از رخ اندیشه نقاب تا سر زلف سخن را به قلم شانه زدند ما شیعیان هم ان شالله محب اهل بیت ! باشیم!
جابر بن یزید جعفى (ره) می گوید: امام محمد باقر(ع) به من فرمود: اى جابر آیا براى تشیّع همین بس است که کسى ادعا کند محبت ما اهلبیت را؟! سوگند به خدا که شیعیان ما نیستند مگر افرادى که تقواى خدا پیشه گیرند و او را اطاعت کنند. شیعیان ما شناخته نمىشوند مگر به تواضع و خشوع دل، و نگاهدارى امانت، به زیاد یاد خدا کردن، به زیاد روزه گرفتن، نماز خواندن، احسان به پدر و مادر، مراعات فقراى همسایگان، از حال آنها با خبر بودن، از حال مسکینان و قرض داران و یتیمان با اطلاع بودن، و به آنها رسیدگى کردن، و در گفتار از راستى تجاوز نکردن، و تلاوت قرآن کردن و زبان را از گفتوگوى با مردم مگر چیزهایى که راجع به خیر آنها است بازداشتن و افراد امین و مورد اعتماد اقوام خود بودن در همه چیزها. اصول کافى جلد ۳ صفحه ۱۱۸