1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

خیلی حواستون به مادرتون باشه

شروع موضوع توسط Amin_110 ‏5/2/13 در انجمن قرآن کریم

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

رسول خدا (صلي الله عليه و آله و سلم) بر بالين جواني كه در حال مرگ بود ، حاضر شد و فرمود : اي جوان كلمه توحيد (لا اله الا الله ) بر زبان بياور . جوان زبانش بند آمده بود و قادر نبود بگوید .
    پيامبر (صلي الله عليه و آله و سلم) خطاب به حاضرين فرمود : آيا مادر اين جوان در اينجا حاضر است ؟
    زني كه در بالاي سر جوان ايستاده بود گفت : آري ، من مادر او هستم .
    رسول خدا (صلي الله عليه و آله و سلم) فرمود : آيا تو از فرزندت راضي و خشنود هستي ؟ گفت : نه ، من مدت شش سال است كه با او حرف نزده ام .
    فرمود : اي زن او را حلال كن و از او راضي باش ! گفت براي رضايت خاطر شما او را حلال كردم ، خداوند از او راضي باشد .
    پيامبر (صلي الله عليه و آله و سلم) رو به آن جوان نمود و كلمه توحيد را به او تلقين نمود . جوان بعد از رضايت مادر زبانش باز شد و به يگانگي خدا اقرار كرد .
    پيامبر (صلي الله عليه و آله و سلم) فرمود : اي جوان چه مي بيني ؟ گفت : مردي بسيار زشت و بدبو را مشاهده مي كنم و اكنون گلوي مرا گرفته است . پيامبر دعايي به اين مضمون به جوان ياد داد و فرمود : بخوان : "اي خدايي كه عمل اندك را مي پذيري و از گناه و خطاي بزرگ درمي گذري از من نيز عمل اندك را بپذير و از گناه بسيار من درگذر ، چرا كه تو بخشنده و مهرباني" .
    جوان دعا را آموخت و خواند؛ سپس پيامبر (صلي الله عليه و آله و سلم) پرسيد : اكنون چه مي بيني ؟ گفت : اكنون مردي (ملكي ) را مي بينم كه صورتي سفيد و زيبا و پيكري خوشبو و لباسي زيبا بر تن دارد و با من خوش رفتاري مي كند (بعد از دنيا رحلت كرد) .

6 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    interpreter
    پاسخ : خیلی حواستون به مادرتون باشه

واقعا خیلی قدر مادراتونو بدونین تا خدایی نکرده از دستش ندین متوجه نمیشین چقد جای خالیش تو زندگیتون جلوه میکنه و چقد به محبتش نگاه مهربونش فداکاری هاشو دوس دارین باور کنین خیلیا جای شما هستن که نصف عمرشونو میدن که فقط یه هفته بیشتر با مادراشون باشن...تا وقتی پیشتونه از بودن باهاش لذت ببرین تا مثه منو امثال من افسوس اون زمان رو نخورین
    از همین جا دست هرچی مادرمهربونه میبوسم :ghalb::love0038:

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

ممنون بابت مطالب خوبی که گفتی .
    من فقط لازم دیدم در تکمیل فرمایشات خواهر گلمون ، یه مطلبی رو عرض کنم
    اینکه تا والدین ما در قید حیات هستن ، آدم باید تا جایی که میتونه بهشون احترام بذاره و در مهر و محبّت بهشون و اطاعت اوامرشون کم نذاره . اینو همه میدونیم و حرفی توش نیست .
    احادیث و آیاتی هم که در مورد والدین سفارش کردن هم خیلی خیلی زیاد و عجیبه .
    امّا...
    امّا یه چیزو یادمون باشه .
    انسان در اون دنیا خیلی خیلی بیشتر از این دنیا به مهر و محبّت نیاز داره .
    ولی مهر و محبّتی که در اون دنیا نیاز داره ، نوعش با این دنیا فرق میکنه .
    در این دنیا والدین ما نیاز دارن به اخلاق خوب ما ، لبخند ما ، اطاعت کردن ما از حرفاشون ، اینکه در کنارشون باشیم و ما با این کارها میتونیم رضایتشون و خوشنودیشون رو جلب کنیم که در اصل داریم خوشنودی خدا رو جلب میکنیم .
    ولی با هدیه دادن ثواب و اعمال خیر به روح والدینمون که از دنیا رفتن هم میتونیم رضایتشون رو در اون دنیا جلب کنیم .
    و اینو یادتون باشه که خوشحالی والدین به وسیله ی این کارها ، خیلی خیلی بیشتر از رضایتشون در این دنیاست .
    چون اون دنیاست که تازه انسان میفهمه چقدر به ثواب نیاز داره و به طلب استغفار از طرف بازماندگانش نیاز داره .
    البته نباید ما از این مسئله به این نتیجه برسیم که خب پس توی این دنیا هر کاری خواستیم میکنیم و وقتی پدر و مادرمون از دنیا رفتن ، براشون مثلا خیرات میکنیم تا جبران شه .
    هر چیزی جای خودش رو داره .
    ممکنه ما در این دنیا کاری کرده باشیم و دل پدر و مادرمون رو جوری شکسته باشیم که دیگه به این راحتی نتونیم رضایتشون و رضایت خدا رو جلب کنیم .
    ولی از طرفی نباید همیشه حسرت از دست دادنشون رو بخوریم .
    برای والدین و امواتتون خیرات کنید ، نماز بخونید و روزه بگیرید ، قرآن بخونید ، به زیارت قبورشون برید و براشون فاتحه بخونید و ...
    و مطمئن باشید که خیلی خیلی خیلی به اینها نیاز دارن و از این کارها حوشحال میشن و مطمئنا دعاتون میکنن و دعای کسانی که در اون دنیا هستن ، خیلی اوقات از دعای کسانی که زنده هستن ، موثرتره .

انشالله خداوند همشون رو رحمت کنه ...

2 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  4. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    0

هووم ..
    شاعر میگه : مادرم رفت و دیگر هیچ کسی مرا ب اندازه ی خودش دوست ندارد ..

واقعا مادر داشتن از نعمتای ِ دنیاست ؛ قدر بدونید ..

: )

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.