1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

وای وای وای به این داستان

شروع موضوع توسط Amin_110 ‏30/1/13 در انجمن قرآن کریم

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

"احنف بن قيس" مي گويد : روزي به عمويم "صعصعه" از درد دل خود شكايت كردم . او مرا بسيار سرزنش كرد و گفت : پسر برادر!! وقتي از چیزی ناراحتي پيدا مي كني ، اگر به ديگري مانند خود شكايت مي كني از دو حال خارج نيست ، يا آن شخص دوست توست ، كه البته او هم برايت ناراحت مي شود و يا دشمن توست كه در اين صورت شادمان خواهد شد .
    ناراحتي خويش را به مخلوقي مانند خود كه قدرت برطرف كردن آن را ندارد ابراز مكن ؛ به كسي پناه ببر و بگو كه ترا به آن ناراحتي مبتلا كرده ، او خود مي تواند برطرف نمايد .
    پسر برادر!! يكي از چشمهاي من مدت چهل سال است كه هيچ چيز را نمي بيند ، از اين پيشامد احدي را مطلع نكرده ام حتي زنم نيز نمي داند كه اين چشم من نابينا است

7 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    0
    پاسخ : وای وای وای به این داستان

این مطلب از چه منبعی هست ؟
    جالبه ِ ولی باورنکردنی !

5 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

راستش من فقط آدرس احادیث رو مینویسم چون مهمّه ولی داستانها و اینجور مطالب رو چون معمولا آدرسش مهم نیست ، منم نمیذارم . ولی چون شما فرمودید ، منم آدرسش رو میذارم :
    پند تاريخ 5/188 - الكني و الالقاب 2/ 13.
    البته فقط نباید از روی شنیدن این داستان بگید باور نکردنیه . اگرچه اینجور آدمها خیلی خیلی خیلی کم هستن ، ولی هستن .
    همین هم باعث میشه که کارشون ارزش داشته باشه . چون انقدر سخته که برای ما باور نکردنیه .
    به همین خاطر امثال این آدمها نزد خدا مقامی دارن که ما به گرد پاشون هم نمیرسیم .
    " صعصعه " از اصحاب بسیار بزرگ و مهمّ امیرالمومنین( علیه السّلام) هست و اصلا چنین ماجرایی از این مرد ، دور از انتظار نیست .
    انشالله که ما هم بتونیم مثل اینها بشیم .

6 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  4. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

من که اگه دردمو به کسی نگم می پوک م:|

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  5. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

میخوام داستانهایی رو که قبلا فرستادم دوباره آپ کنم چون واقعا حیفم میاد که دوستان نخونن

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.