حكايت شده كه امام صادق (عليه السلام) گاهي براي ميهمانان خود فرني ، و حلوا ، و گاهي نان و زيتون مي آورد . شخصي به آن حضرت عرض كرد : اگر با تدبير عمل كني (آينده نگر باشي ) هميشه مي تواني در يك وضع باشي و يكسان از ميهمانان پذيرايي كني . حضرت پاسخ داد : تدبير امر ما در دست خداوند است (و تسليم امر او هستم ) هر زمان كه به ما عطاء كند ما هم بر خود و ميهمانان خود وسعت مي دهيم ، و هر زمان كه به ما تنگ گيرد و كم عطاء كند ، ما همچنان زندگي مي كنيم .
پاسخ : همیشه تسلیم امر خدا باشیم واقعا خودم به شخصه میخوام هزارتومن خرج کنم در راه خدا زورم میاد ... این امام ها عجب دلی داشتند همه پول هاشونو خرج میکردند ... شنیده بودم یکی از یارای پیامبر(ص) می گفت اگه شب می رسید و پولی تو جیب حضرت می موند بی قرار می شد که چطوری این پول رو بدم بره هر چه سریعتر ... --------------- شاید در نظر اول به نظر کار بی خردی بیاد این کار ولی اگه همه هر چی دارند در راه خدا انفاق کنند ... همه مردم اونوقت چی میشه ؟؟؟ مطمعنا یه جامعه بی نظیر میشه ... امام ها خواستند با این کارهاشون به ما نشون بدند چطور باید زندگی کرد ... امیدوارم بتونیم ازشون یاد بگیریم :razz:
پاسخ : همیشه تسلیم امر خدا باشیم والا من اینطوری نیستم همش دیدم مثه اون بنده خدا ست آینده رو نیگاه میکنیم شاید توی جامعه الان اینطوری بودن بهتر جواب بده
پاسخ : همیشه تسلیم امر خدا باشیم 14 معصموم که حسابشون سواست ولی ازاونجایی که هر عمل نیکی یه آفت داره که میتونه اثرش رو کم کنه بد ندیدم بگم گاهی ما تسلیم امر خدا بودن رو با تنبلی اشتباه می گیریم سعی کنیم توزندگی منفعل نباشیم من خودم اعتقاددارم تاازمن حرکتی نباشه حتی اگه برکتی از خدا یرسه(چون طبق فرازی ازدعای ماه رجب بعضی بخشش های خدا از روی دودوتا چهارتای ما آدما نیست!)به دلم نمیچسبه!! يا مَنْ يُعْطى مَنْ سَئَلَهُ، يا مَنْ يُعْطى مَنْ لَمْ يَسْئَلْهُ وَ مَنْ لَمْ يَعْرِفْهُ تَحَنُّناً مِنْهُ وَ رَحْمَةً اى كه از روى نعمت بخشى و مهرورزى عطا كنى به كسى كه از تو نخواهد ونه تو را شناسد !