salam mikhastam bedonam chetori mitonam ID khodam o az add list dostam tu yahoo messenger hazf konam bedone ink khodesh motevajeh she mamnon misham age komakam konid
پاسخ : ID delete درود برای این کار باید به آدرس اینترنتی زیر مراجعه کنید: Vizgin - Detect Invisible Yahoo! Messenger Users (A Yahoo Invisible Detector site) پس از باز شدن صفحه، سه فیلد را مشاهده میکنید. در فیلد اول، ID خودتان را که قصد دارید از لیست فردی پاک کنید را وارد نمایید. همچنین در فیلد دوم، پسورد ID خود را وارد کنید. نهایتأ در فیلد سوم یعنی ID ،Victim’s ID فرد مورد نظر که قصد دارید اسم خود را از Add LisT او پاک کنید را وارد نمایید. در پایان بر روی آیکون سطل آشغال کلیک کنید. پس از چند ثانیه، اگر پیغامی با عنوان Your ID has been successfull removed from victim’s addlist دریافت کردید، ID شما با موفقیت از Add List فرد مورد نظر پاک شده است پیروز باشید.
پاسخ : ID delete قبلا هر کسی به این شکل میخواست ریموو کنه به جای حذف کردن فقط یک پیام به انگلیسی Send to all میداد ، الان نمیدونم درست کار میکنه یا خیر !
پاسخ : ID delete ممنون از راهنماییتون اما من خودم قبلا با این سایت کار کردم و جواب داد ولی این دفعه پیغام خطا میده که یوزر و پسووردم اشتباهه که من مطمئنم درسته راه دیگه ای نیست که این کارو کنم؟
پاسخ : ID delete دوست عزیز به کمک این نزم افزارم میتوانید ID خودتان را از Add List دیگران، پاک کنید! دانلود - 108 کیلوبایت توضیحات این نرم افزار:برای این کار کافیه که ID خودتان لوگین کنید و بعد از اینکه لوگین شد، ID شخص مورد نظرتان که می خواهید ID شما از Add List او خط بخورد را در قسمت Them بنویسید، و بعد دکمه Deny را بزنید! برای طرف مقابل یک پیغام خواهد آمد و ID شما را از دست خواهد داد!
پاسخ : ID delete ممنونم ازتون ولی با این هم نشد، پیغام خطا میده اگه میشه آموزش تصویریشو واسم بزارید مرسی از راهنماییتون