پاسخ : پاتوق بچه های دهه شصتی @ پینوکیو من این کارتون رو خیلی دوست داشتم..... مخصوصا وقتی دروغ میگفت و دماغش دراز میشد
پاسخ : پاتوق بچه های دهه شصتی @ پلنگ صورتی دررررم دررررم درم درم درم رررررررم رررررم....... یادش بخیر..............!!
پاسخ : پاتوق بچه های دهه شصتی @ الستون ولستون یک و یک و یک الستون دو و دو و دو ولستون سه تا میشن با نادون دون و دون و دون میدونم هر چی بخوایید میخونم نگاه کنید! نگاه کنید! الستون رو گول میزنم ولستون رو گول میزنم دشمن دندوناشونم دشمن دندوناشونم یادتونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این کارتون مود علاقه امینه :tongue0013:
پاسخ : پاتوق بچه های دهه شصتی @ مرسی اجی ازتاپیک عالی....راستش همه ی این کارتونها خاطرهایی شیرین وبرامون زنده می کنه الان که فقط عمه و عمو و خاله بیشتر تو تلوزیون دیده می شه واین جوربرنامه هافقط یه عکس واسمی ازشون باقی مونده...حیف
پاسخ : پاتوق بچه های دهه شصتی @ وووواي رخـــساره تموم اين كارتوناييي كه گفتي براي دهه شصته؟؟؟؟ پس من چجوري همشونو ديـــــــدم؟؟؟؟:confused0075::rolleyessmileyanim:
پاسخ : پاتوق بچه های دهه شصتی @ میشه گفت از اواخر دهه شصت کارتون گذاشتم تا دهه هفتاد خلاصه قاطی پاتیه :khande2: حب حالا همه شدن 19 ساله !!!!:khande2: اصن من دهه شصت شماها دهه هشتاد :khande: حساس نشو :khande:
پاسخ : پاتوق بچه های دهه شصتی @ با خانمان پرین رو یادتونه که مادرش رو از دست داده بود؟؟؟؟؟ مادرش یه عکاس بود............. یادش بخیر
پاسخ : پاتوق بچه های دهه شصتی @ هاکل برفین ماجرای پسر بچه ای که طی نزاع با پدرش از خانه فرار میکند و با برده سیاهپوستی آشنا میشود..
پاسخ : پاتوق بچه های دهه شصتی @ رابین هود رابین هود روباه محبوبی که از شاهان میدزدید و به فقرا کمک میکرد... همه دوست داشتیم مثل اون محبوب و دوست داشتنی باشیم...