پاسخ : پاتوق بچه های دهه شصتی @ پسر شجاع کارتون پسر شجاع در ميان بچه هاي ايراني به شهرتي (شايد بيش از ژاپن) رسيد; تقريبا همه بچه هايي که در دهه شصت و اوايل دهه هفتاد تماشاگر برنامه کودک بوده اند، «پسرشجاع» را به ياد مي آورند. اين مجموعه، ماجراهاي يک سگ آبي جوان و شجاع به نام چاک (پسر شجاع) را بازگو مي کرد که لباس سرهمي آبي مي پوشيد. وقتي چاک و دوستان کوچکش به دردسر مي افتادند، او معمولا به سراغ پدرش مي رفت تا کمک بگيرد. تمام شخصيت هاي اصلي اين مجموعه در فارسي با نام هاي کلي خوانده مي شدند، از جمله: پسر شجاع، خانم کوچولو، خرس مهربون، شيپورچي، خرس قهوه اي و... پدر پسر شجاع! ما که نفهمیدیم پدر پسرشجاع چیکاره بود شما فهمیدید؟
پاسخ : پاتوق بچه های دهه شصتی @ باربا پاپا یادش بخیر.. در هر موقعیتی با تغییر شکل کارها رو انجام میدادن «بارباپا عوض مي شه!» آن روزها فکر مي کردم فقط بارباپاپا عوض مي شود. آن روزها که چه در مدرسه چه در خانه، توي گوشم - گوش مان - مي خواندند که رنگ عوض نکردن، ارزش است. سال ها گذشت تا بفهمم بارباپاپا و بارباماما، جلوي آدمي زاد کم مي آورند. رنگ عوض کردن، ظاهراً توي خونِ بشر دوپاست. هميشه بوده، از ازل بوده و احتمالاً تا ابد هم خواهد بود.
دهه شصتی ها کیا یادشونه !؟ دهه شصتی ها کیا یادشونه !؟آلاسکا از تولید به مصرف !یعنی من اینارو با بستنی سالار الان عوض نمیکنم !
پاسخ : دهه شصتی ها کیا یادشونه !؟ من دهه شصتي نيستم ولي وقتي بچه بودم هميشه آلاسكا درست ميكردم خيييييييييييلي خوف بودددددد:ashamed0001: يادش بخير
پاسخ : پاتوق بچه های دهه شصتی @ با حالییش این بود وقتی با شربت درست که میکردم مک میزدم همه رنگو مزش میرفت فقط یخش میموند......... واقعاً یــــــــــــــادش بخیـــــــــــــــــــر:rolleyessmileyanim:
پاسخ : پاتوق بچه های دهه شصتی @ اگه قالبش پیدا بشه خوب میشه دیگه!!!! سوال فنی تر داشتی بپرس...h34r-smiley:
پاسخ : پاتوق بچه های دهه شصتی @ نه بقيشو ديگه بلدم فقط قالبشو ندارم نميدوني از كجا بايد خريد؟؟:laughingsmiley:
پاسخ : پاتوق بچه های دهه شصتی @ اینو حتماً باید از یه بقالی با نور مهتابی ضعیف، رنگ آبی و خاکستری، داخلش فقط گونی برنجو و بیسکوییت مادر باشه یه چند تاام از این قالبا داشته باشه که روش خاک گرفته باشه بخری. از داخل بقالیم صدای رادیو بیاد. یه کمیم فوت فوتک باید بخری:happy0044:
پاسخ : پاتوق بچه های دهه شصتی @ چقد قشنگ بقاليو توصيف كردي يه لحظه جلو چشم ديدمش ولي ديگه الان دوره ي آلاسكا نيست الان دوره ي رد بولِ وبيگ برِ :happy0199: يه دونه ميخوري تو افق محو ميشي خيلي بهتر از آلاسكاس بجا الاسكا فوت فوتك از چيزا بخور