سلام بچه ها نمیدونم اینجا چند تاشمالي داریم هر کسی هم نیست میتونه بیاد اینجا این تاپیک باحالیه:shad2: من خودم هر روز آپش میکنم بیایید بخونید با اصطلاحات رشتي و شوخی ها و خنده هاشون ساعاتتون رو خوش کنید به افتخار همه رشتي ها :sarma: منبع : رخساره
پاسخ : @ پاتوق بچه های رشت @ سلام امروز اولین باره که این تاپیک رو دیدم من که شرق گیلانی هستم ،،،رشت غرب گیلانه زیاد با اصطلاحاتشون آشنا نیستم ولی ازیکی از جملاتشون خوشم میاد که زیاد استفاده می کنم اونم.... من تی فدا والبته برای یکی از شخصیت های جهانی رشت احترام زیادی قائلم پروفسور مجید سمیعی
پاسخ : @ پاتوق بچه های رشت @ راستی یه چیزی الان یادم اومد عسل هم گیلانی بود..کجاست عسل..اونم میتونست این تاپیک رو آن نگه داره
پاسخ : @ پاتوق بچه های رشت @ سلام مث اینکه چاره ای نیست اما مشکلی که هست عنوان تاپیکه...من رشتی نیستم میترسم چیزی بزارم ناراحت بشن
پاسخ : @ پاتوق بچه های رشت @ حالا كه زننده تاپيك تاپيكو يادش رفته عنوان تاپيك رو تغيير دادم حالا ديگه ميتوني تاپيكو آپ نگه داري :gol3:
پاسخ : @ پاتوق بچه های رشت @ به نام الله من تی فداتو عیشقه!:top29::khande: و شمال مگه فقط رشته! و هرچی تلت میخوات بذار! و منظورتون معاون سابق الهه خورشیدبود؟که گیلانیه! فرک کنم مازنی باشه!ساروی!
پاسخ : @ پاتوق بچه های رشت @ سلام هدفم فقط خندیدنه ..نه به هم بلکه باهم اگه ببینم کسی هدف دیگه ای داره خودم اشهد این تاپیکو می خونم..گفته باشم شروع پست هام بایک شعر ازسرزمین های شمالی [FONT="]تو شعر و شور باران شمالی [/FONT] [FONT="] دل انگیزی سراپا شور و حالی[/FONT] [FONT="]به شالیزار قلبم باش باران [/FONT] [FONT="] که می سوزد دلم از خشکسالی . . .[/FONT] :razz: مــــــن تـــــــــــــی فـــــــــــــدا شمـــــــــــــا لـــــــــــــــــی :razz:
پاسخ : @ پاتوق بچه های رشت @ اینا رو هم گذاشتم اطلاعات عمومی تون بره بالا برید وحالش رو ببرید . گوجه خورشت چیست؟ نوعی پیتزای محلی که از نظر خاصیت با خاویار برابری میکند و تقربا هر دو روز یکبار جزو سبد غذایی گیلکها قرار میگیرد اهل خانه پس از صرف آن با گفتن: اوه بترکستیم مار از مادر خود تشکر میکنند!! . . . شمالی کیست؟! موجودی نجیب…با دماغی عجیب!! . . . تره ترکانم چیست؟ ضربه ی شدید روحی که یک گیلک قبل از دعوا به حریف وارد میکند!