پاسخ : @ پاتوق بچه های قم @ تو رووحت عزیزم طناز ....:khodeshe: اینم آپ جدید ویجه قمیــا این زمینش قلفتیه! یه "عید بش بگذره"، قیمت ور میدوره! .... اگ میدونی "سگ و سگتوله ش کنی"، اون باغ کرمجگونتو برفوش، اینی بیگی! گفتگوی بنگاهی! های قم "اوچنه"! کفتر زیر دم سولاخر دیدی چه پشتکی میزه؟!! ترجمه: حسین! آن کبوتر زیردم سوراخ را دیدی که چگونه در هوا پشتک میزد??!
پاسخ : @ پاتوق بچه های قم @ "اگ دیگه بت ر .ی . د .م" چه زمانی به کار می رود؟ وقتی که یک قمی دوستانه شما را تهدید به قطع رابطه می کند برای مخاطب خاص : "برو برا دوستات تعریف کن " من که کلی خندیدم
پاسخ : @ پاتوق بچه های قم @ این عکس از پایگاه شهید سید حسین هدایی، کوچه 18 مسجد چهارمردان گرفته شده قبل از نقاشی و بعد از آن
پاسخ : @ پاتوق بچه های قم @ بیت النور منزلی است که حضرت معصومه پس از ورود به قم توسط اشعریون به مدت 17 روز اسکان داده شدند.
پاسخ : @ پاتوق بچه های قم @ [h=4]چنــــــــــــد سال بعد !!! [/h] ﺑﭽﻪ : ﺑﺎﺑﺎ چـِجـَکی ﺑﺎ ننم ﺁﺷﻨﺎ ﺷﺪﯼ ؟ ! آغاش : اینجـَکی بچه، ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺑﺎﺭ ﺗﻮ جشن ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ ﺩﯾﺪمیش، ﭘﺮﭼم ﺑﻨﻔﺶ گرفتَ بو به تو ﺩﺳّـیش، ﮔﻔﺘﻢ آبجی ﺧسـّـه ﻣﯿشیو، ﭘﺮﭼمـَـر ﺑــِـد من نیگر ﺩﺍﺭﻡ ، نَنَتُم ﺧﻨﺪﯾﺪ ! ﺩﻭ ﺭﻭ ﺑﻌﺪﺷُﻢ ﺗﯿﻢ ﻣﻠیه ﺭﻓﺖ جام ﺟﻬﺎﻧﯽ، ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ننتُ ﺩﯾﺪﻡ، ﭘﺮﭼﻢ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺩسـّیش ﺑﻮ، ﮔﻔﺘﻢ آبجی، خسـّه میشیو، پرچمر بده من نیگر ﺩﺍﺭﻡ، نـنـت ﺑﺎﺯُﻡ ﺧﻨﺪﯾﺪ ... ! . . . ﺳﻪ ﻣﺎه ﺑﻌﺪﺷُﻢ اِسّــیدمش! ﺣﺎﻻ ﻧَـمدﻭﻧﻢ ایراد ﺍﺯ ﭘﺮﭼما ﺑﻮﺩه ، ﯾﺎ خنده ها ننت .... ﻭﻟﯽ خیلی وقته ﻓک میکنم ﭼـِـﺮی ﻣﻦ ﺑﻪ ﻏﺮضی رأی ﻧﺪﺍﺩﻡ، بیشینم تو خونه !!!
پاسخ : @ پاتوق بچه های قم @ چگونه یک قمی شوید؟؟! . . . . . . . . . . فک کردین الکیه؟؟ چه با اعتماد به نفسـُم اومده پایین بــُــر بالا تا کسی ندیدتت هیچ جور نـَمــشه قمی شـید! قمی از اولش قمیه!
پاسخ : @ پاتوق بچه های قم @ یعنی من نَــمیدونِــم چه قــَـره ماش تری به این کفترا محل فروختم هرچی حساب کنی اَ من بدیشون میادُوُ والا ما هر دف ماشینو شستیم کفترا محلـُم اسهال گرفتن ...
پاسخ : @ پاتوق بچه های قم @ از قدیم گفتن اَ گ دیدی یه مردی در ماشنیو باس زنیش باز کِ بدون از دوتی حالت خارج نی یا ماشینیش نو هستیش یا زنیش نوّ هِ دایی
پاسخ : @ پاتوق بچه های قم @ لاف جدید دخترا . . . . . . . . . . جدیدا یه خواستگار داشتم قمـــــــی بوده !
پاسخ : @ پاتوق بچه های قم @ ما اینجا یه همساده مغازهِ اُم داریمون که خیلی به ضعیفه جماعت علاقه نوشون میده یعنی من به چــَــشم خودِم دیدِم که یه وقت یه ضعیفه که یـــِــقدریوم سرخاب سیفیداب مالیده باشه اَ تو پاسج رد میشده این هنچین عنان از کف میده که با پک و پوز می خوره به در و دیفال خلاصه غش و ضعف میکنه امروزوم دیدِم خیلی حیرون و سرگردون به رد یه ضعیفه سانتیل مانتال اُفتیده اونم میگه آقا مزاحم نشو اینوم میگه قربون شکلت برم تو فوشِم بده من حالِم خوب شه خلیصه دختره برگش بش گف دوس دختروم داری؟ گف نِ قربون قروقمیشت برم اونوم گف دروغ نگو آقا من دوست دوس دخترتم میشناسمت این بدبختوم زرد کِ گفت کدون دوستاشی ؟ اونوم گف بور گمشو .. دیدی سِنگله خودت لو دادی دوس دختر داری پَ .الهی که اون دنیا فرشته ها توف به تو صورتت کنن!!