پاسخ : @ پاتوق بچه های قم @ کی گفته وکیل لازم نیست !؟ میتونی از خودش بپرسی که من وکیلشم یا نه !!! نبینم دیگه با موکّل من اینجوری حرف بزنی !!! در ضمن اصلا ما تهرانی ، شما قمی اصیل . قبل از اصالت و این حرفا ، اخلاق و دین مهمهّ عزیزم . والّا اگه این دوتا نباشه ، اصالت آدم مال هرجا هم باشه دو زار نمی ارزه .
پاسخ : @ پاتوق بچه های قم @ الان این ریختیم امین ivone: خودتی واقعا؟؟؟؟ ivone: باباااااااااااااا وکیل ivone: بابااااااااااااا نَمونه ivone: بابا استاااااااااااااااد ivone: بابا حامیivone: بسه دیگه جمع کن خودتو .............. :entezar: اینم میذارم برای اینکه همش اسپم نباشه نقشه مترو قم به سند و سال ما قد نمیده داییه :khande:
پاسخ : @ پاتوق بچه های قم @ انواع خوشامد گویی زنان به شوهرانشان : زن تهرانی : سلام عشق من :negah: زن ترک : خوش گلدی :sarma: زن کرد : خوش آتی آقا :zamin: زن قمی : یا ابوالفرض! باز اومِه .... :khande::khande:
پاسخ : @ پاتوق بچه های قم @ قمیه بچه شو میذاره مدرسه تو لندن تا انگلیسی یاد بگیره بعد از یک سال میره بهش سر بزنه تمام همکلاسیاش داد میزنن: ابولفِه بابات اومِه!! :khande::khande:
پاسخ : @ پاتوق بچه های قم @ چند نمونه گفتار قمی...... خعلی باحاله !!!!:khodeshe: بيا بيشين سر سرفه (سفله)= بيا بنشين سر سفره / سلفه كردي؟ = سرفه كردي؟:khande: ان دماغ: کسی که اخلاق خوبی ندارد :khande: بریم کش کو=berim kash ko = بریم به دامنه کوه چیزکه هه هو.یعنی همینیه که هست میخای بخا نمخای نخا.چه بت بکنم :khande: وا خوب پـــ / wa khob pa / : تعجب کردن از چیزی و تائید همزمان آن موضوع !:khande: برافیم سرش:بریم خونش مهمونی کیکیم که!!!!وقتی یکی بهتون کیک میماله!!! بم نکو(bem nakko) ینی به من گیر نده بوکه میمه bookemime:بو که می آمد كليتار چبش كردي؟؟ كليدهارو چيكار كرد؟؟:khande: (مادربزرگم خیلی از این جمله استفاده میکنه ) چبش کنم (chebesh konaom): چه کارش کنم.