پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- سلام عزیزم با توجه به این که برای مدیریت بخش مذهبی مورد تایید امین قرارگرفتین .اما چند روزدیگه فکرکن اگه می تونی پای ثابت این بخش واسه مدیریت باشی. بگو من مدیریت تو رو اکی کنم میدونی جدیدا درخواست می کنن بعد یه هفته منصرف میشن ..واسه همین میگم فکرات وبکن ...کی بهترازتو ::razz:
پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- سلام و عرض خسته نباشید خدمت مدیران محترم این فروم فکر میکنم تو بخش ادبیات میتونم کمکتون باشم اگه لایق دونستین مانا باشید:roze:
پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- سلام خیلی هم خوب . چون تو این مدتی که امتحان ها هستش و من نیستم . بخش ادبیات بی مدیر نمیمونه
پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- سلام به شما دوست عزیز و گرامی شما فعالیت خودتون رو توی بخش مورد نظرتون شروع کنید:roze: مسئول رسیدگی به پست های این دوست عزیزمون از لحاظ کیفیت و کمیت و ... رو این دو نفر به عهده خواهند داشت : @tavoos و @ARMAN ــــــــــــــــــ به دلیل اینکه ادمین ها و معاونین به صورت فعال الان حضور ندارند من رسیدگی کردم...
پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- با عرض پوزش بابت دیرکرد یوزرشما به مدیرازمایشی ارتقا پیدا کرد تا انشالله درصورت تدوام به تیم مدیریتی اینجا ملحق شوید :razz:
پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- با سلام من همینطور که از امضام معلومه نام کاربریم که دیگه معلمومه قصد دارم در بخش بازی های کامپیوتری در کنار دوست خوبم اقا صالح و دوستای دیگه فعالیت کنم با تشکر.:razz: