پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- سلام اين بخش مدير داره مگراينكه شما به عنوان مدير دوم اين بخش انتخاب بشي حضور مستمر وفعاليت دربخش مورد علاقتون (سعي كنيد بخشي كه مديرنداره رو انتخاب كنيد) اخلاق ورفتار خوب با مديران باعث ارتقاءشما ميشه موفق باشي
پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- سلام من میخواستم مدیر بخش کامپیوتر بشم من توی سایت جوان سیتی مدیر بخش بودم اما اون سایت قطع شد تخصصم تو کامپیوتر و اینترنت هست
پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- سلام خوش اومدین .. کامپیوتر دقیقا منظورتون کجاست؟ شما فعالیت خودتون رو ادامه بدید تا درصورت موافقت ادمین و پرستو مدیر بشید موفق باشید:roze:
پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- سلام .... منم درخواست مدیریت مجدد رو دارم ... تو بخش اپراتور و موبایل میخوام مدیرشم
پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- حضور مستمر وفعاليت دراين بخش رسيدگي به درخواست ها وسوالاتي كه در اين بخش ميشه اخلاق ورفتار خوب با مديران باعث ارتقاءشما ميشه موفق باشي
پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- سلام پرستو خانم. اگه اجازه بدید میخوام مدیر بخش مذهبی بشم.:twisted:
پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- به امین 110 گفتم.جواب داد تا چند روز آینده دیگه کمتر میاد انجمن و خودش قصد داشت که به دست کسدیگه ای بسپاره
پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- سلام و خسته نباشید میگم به همه ی عزیزان با این که چند بار در چند جای مختلف اینو گفتم ولی بد نیست به عنوان آخرین بار اینجا تکرارش کنم دوستان من سرم وحشتنــــــــــــــــــــــــاک داره شلوغ میشه . علاوه بر سفری که در پیش دارم که باعث میشه دو هفته ای در کنارتون نباشم ، بعد از اون هم به خاطر تغییر وضعیت کاریم ، هم وقتش رو نخواهم داشت و هم دسترسیم به نت کمتر میشه . به همین خاطر کمتر بهتون سر میزنم . این شد که لازم دیدم از مدیر ارشدی و حتی مدیریت بخش دینی استعفا بدم تا پرستو خانم عزیز وقت کافی برای تصمیم گیری مناسب برای انتخاب مدیر جدید رو داشته باشن . توی این مدّت کوتاه بعضی از دوستان رو دیدم که واقعا برای به دست گرفتن مدیریت بخش دینی مناسب هستن . از جمله عاطفه خانم که هم از لحاظ اخلاق و رفتار و هم فعالیت خوبشون اینو ثابت کردن . ولی در بین این دوستان فقط ایشون اعلام آمادگی کردن . منم عقیدم اینه که شخص مناسبی هستن . البته منم در حدّ توانم به ایشون و بخش دینی کمک خواهم کرد ولی لازمه که کسی که حضور بیشتری داره ، عنوان مدیریت رو داشته باشه . ممنون از همگی و آرزوی موفقیت برای همتون دارم .