پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- با سلام خدمت مدیران سایت تاپ فروم ؛ من درخواست مدیریت بخش اپراتور وتلفن همراه رو دارم.باتشکر
پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- منم سلام آرمان جان با درخواست شما موافقت میشه یه مدتی یوزر شما درگروه مدیران آزمایشی قرارمی گیره ودرصورت استمرار مدیربخش مورد علاقتون می شین
پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- با سلام خدمت مدیران سایت تاپ فروم ؛ میخواستم مدیر بخش مذهبی بشم ممنونم
پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- محمد جواد عزیزبا امین 110 مدیرمحترم بخش مذهبی صحبت کنید درصورت موافقت ایشون به من اطلاع بدید تا رسیدگی کنم
پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- با عرض پوزش بنده نیز در صورت امکان با نگار در بخش گالری عکس مدیریت وفعالیت میکنم:razz:
پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- دوستان م جهت فعال شدن مدیریت شما در بخش های مد نظرتون نیاز هست تا فعالیت و علاقه ی شما عزیزان در این بخش ها دوباره دیده و سنجیده بشه. موفق باشید
پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- سلام . منم همین امروز امتحانام تموم شدش . میخوام مدیر بخش شعر . ورزش وتدرستی مثل قدیم باشم . ممنون:razz:
پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- سلام دوستان. من تو بخش اخبار بازی ها و دانلود بازی برای pc و کنسول ها میتونم فعالیت کنم.:twisted:
پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- آقا جوادمدیریت درهربخشی که دوست داری مستلزم فعالیت است..اگه فعالیت مستمرداشته باشی یوزرشما به مدیرازمایشی ودرنهایت به مدیرتبدیل میشه .پس این گوی واین میدان ..فقط قبل ارسال پست سرچ کن که موضوع تکراری نباشه ..