پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- ببیین عزیزم فقط گزاشتن پست ملاک نیست.. گزاشتن پست دربخش مربوط به خودش....مدت زمان انلاین بودن درتاپ فروم...رسیدگی به بخشی که دوست داری مدیراون جا باشی ...ودرنهایت پست گزاشتن واینم یه مطالعه اجمالی کن --> شرایط اولیه جهت اخذ مدیریت در تاپ فروم <--
پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- سلام شما فعالیتت خودتون ودراون بخش شروع کنید وبا توجه به این که سعید 78 عزیز هم بازنشست شد شما میتونین فعالیتتون ودراین بخش شروع کنید تا رسیدگی بشه فقط لطفا قبل ازارسال پست حتما سرچ کنید تا اون موضوع دربخش مورد نظرشما نباشه با تشکر
پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- سلام خسته نباشید. منم میخوام مدیر بخش عکس باشم . ممنونم:love0041:
پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- سلام به درخواست شما رسیدگی میشه .وشما به مدیرآزمایشی ارتقا پیدا میکنید..درصورت تداوم به مدیرانجمن گالری عکس ارتقا پیدا میکنید..ممنون بابت زحمات شما . وممنون بابت حضورشما
پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- بنده به دلیل کمبود وقت اعلام باز نشستگی کردم والان با آزاد شدن وقتم در خاست میکنم تا مدیریت بخش خانه داری ومد و دکور مجدد به من بازگشته شود ممنون:ghalb:
پاسخ : --> درخواست مدیریت در تاپـــ فرومـــ <-- مدیریت شما دربخش مورد نظرتون فعال شد دسترسی ها هم الان اکی میکنم خوشحالم دوباره به جمع مدیران یرگشتی