پاسخ : چهره ی جذاب و شیرین هفته.. ازماسلام :والایه چندبارصدات کردم جواب ندادی دیگه مزاحمت نشدم داشتم توتاپیک ها میگشتم چه خبری داری که مانداریم.
پاسخ : چهره ی جذاب و شیرین هفته.. خب اين هفته كه گذشت با پريا جون و آيسان و حسين يه حرفايي زدم :tongue0013: هر روز فريبا هم بين همه يه پارازيتي تو پروفايلم ميندازه :happy0199: خيلي دختر باحاليه ولي يكي تازه اومده به نام عليرضا يكم مشكوك ميزنه :confused0075: خلاصه جذاب : عليرضا شيرين : فريبا
پاسخ : چهره ی جذاب و شیرین هفته.. سلاممممممم به همه دوستای گل و دوس داشتنیم..امیدوارم حالتون خوب باشه.. :hug3: اولا بخاطر غیبت طولانیم معذرت..:ashamed0005:دوما از همه دوستای نازنینم که بهم لطف داشتن و برام توی پروفایلم پیام گذاشتن خیلی خیلی ممنونم:ashamed0005::love0038: امیدوارم بتونم جبران کنم... دوستون دارم بدجوری:thumbsupsmileyanim:
پاسخ : چهره ی جذاب و شیرین هفته.. سلام دوستای عزیزم..امیدوارم حالتون خوب باشه..:ghalb: این هفته و هفته های قبل من لحظات خوب وبد زیادی داشتم توی فروم..لحظات خوبم با فریبا جون و ایسان عزیزم و داداش ارمان و ابجی رخسارم و تاحدودی عسل جون و طاووس جون و داداش علی رضا و داداش حسین بود..که امیدوارم منم همینجوری که اونا دوستای خوبی برام بودن منم براشون دوست خوبی بوده باشم.. یکم هم تنش بین من و داداش امین و یه سری دلخوریا به وجود اومد که من ترجیح دادم نشنیده بگیرم..امیدوارم ایشون هم به دل نگیرن.. دوباره از کسایی که لطف کردن تولدمو تبریک گفتن تشکر میکنم هرچند بعضیا تبیرکشون اجباری بود..ولی بازم ممنونم ازشون.. جا داره اینجا از کسایی که چندوقته نمیبینمشون توی فروم یا کم میبینم و نبودشون کاملا حس میشه یادی کنم..مث دخترعمو پریای عزیزم..داداش سجاد و..که امیدوارم بیشتر از قبل ببینیمشون پیش خودمون.. همینجا هم از ادمینای محترم و ناظمای عزیز بخاطر زحماتی که برای فروم میکشن تشکر میکنم... امیدوارم همیشه موفق باشید.. یا حق..:love0041:
پاسخ : چهره ی جذاب و شیرین هفته.. سلام به همه ی دوستای تاپ فروم ؛ چهره ی جذاب این هفته : علیرضا (عکسهای زیبایی که گذاشت باتوجه به اینکه سرش خیلی شلوغ بود mer30) و پرستو خانم واما چهره ی شیرین هفته:...............برو پایین تر ببینش.... . .. ... .... ..... ...... ....... ........ ......... .......... ............ .............واما میبینم که بد جوردنبال چهره ی شیرین هفته میگردین. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ای بابا از رو هم نمیرید. . . . . . . خوب پس میگم. چهره ی شیرین هفته کسی نیست جز آبجی فائزه (هم بخاطر اینکه تواین هفته کلی پیامهای شیرین تبریک تولد بهش رسیدوهم این که تو مسابقه نقاشی اول شد ویه شارژ شیرین گرفت.)
پاسخ : چهره ی جذاب و شیرین هفته.. آرمان......ازهمه لحاظ عالیه............خیلی کمکم کرده....مهربونه....اخلاقشم عالیه:shad2: حسین....همه میشناسنش............خیلی گله:gift: علیرضا.....بابت عکسایی که فرستاده ازش ممنونم:gol: همه بچه هایی که من میشناسمشون خوب و گلن