پاسخ : چهره ی جذاب و شیرین هفته.. راستش این هفته خیلی با حسین جان سر و کار داشتم و خیلی با اخلاق خوبش بهم حال داد پرستو و سجّاد هم همینطور دیگه یادم نیست رخساره هم که تازه برگشته به همین خاطر چهره ی داغونی سراغ ندارم که مثال بزنم هفته ی دیگه رخساره رو میگم:tongue0013:
پاسخ : چهره ی جذاب و شیرین هفته.. توی این هفته که فروم بودم با داداش حسین و امین و آزاده بودم داداش حسین که کلا با اخلاق و مرام خاص خودشون ما رو شرمنده میکنن امین هم که دیگه چی بگم .........!!! :sick0022:خودتون قضاوت کنید .....:khande: آزاده هم که آبجی عزیزمه okhi:که من عاشقشم :mach:
پاسخ : چهره ی جذاب و شیرین هفته.. منم اين هفته با فائزه جون يلداي عزيز سجاد جان-امين خان و يه سري ديگه از دوستان بودم كه از اين دوستان ممنونم به خاطر اينكه باعث خوشحالي من تو لحظاتي كه تو فروم بودم شدن...يه بحثي هم داشتم كه راستش نميدونم اسمش بحثه يانه ولي ناراحتم كرد...اما مهم نيست
پاسخ : چهره ی جذاب و شیرین هفته.. پریا جون فک نمیکنی بهتره بگی تا کدورتا یا سوءتفاهما از بین بره؟:love0041:
پاسخ : چهره ی جذاب و شیرین هفته.. حالا که این تاپیک زدین می خواستم بگم که من هفته پیش عضواین سایت شدم ازاون موقع تا حالا فقط باسه نفربیشترنتونستم آشنا بشم(یه موقع نگید روابط عمومی پایینی داره)نه من توانتخاب دوستام دقت می کنم Pariya Joon tavoos وعلیرضا میخواستم ازهمین جاازهمشون تشکرکنم لحظه هایی که بااونا سپری کردم برای من تکرارنشدنی.:shad2:
پاسخ : چهره ی جذاب و شیرین هفته.. راستش من اين هفته خيلي نتونستم بيام اونم به خاطر امتحانا بود كه بيشتر وقتمو گرفت.ولي خب تو مدتي كه بودم با پرستو فريبا حسين عزيزم ايمان طاووس رخساره فائزه جونمم كه نيس ايسان گلم و ارمان عزيز كه تازه اومدن بودم با محمد ها هم بودم. اين كه ميگم محمد ها چون 2 تا محمد داريم به جز ادمين محترم.و همشون واسه من چهره جذاب و شيرين بودن.