1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

★★★ آرشیــو آواتــار و امضا تاپــــ فرومـی هــا ★★★

شروع موضوع توسط Amin_110 ‏5/1/13 در انجمن سـرگـرمـی

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    کاربر
    پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم ))

یه بار تو گوگل کلمه " جذاب ترین فیلم سال " رو سرچ کردم لیست یه سری سایت برام اومد .از قضا سایت تاپ فروم هم اسمش اونجا بود من همینطور شانسی تاپ فروم رو انتخاب کردم.بعدهم عضو اینجا شدم وبقیه ماجرا....اما نکته اصلی اینجاست که در قسمت عکسهای مطلبی که من سرچ کرده بودم،این عکسو دیدم که پایینش نوشته بود این جوان اسپانیایی به عنوان جذاب ترین چهره سال انتخاب شده .منم گذاشتم آواتارم..ببخشید یه کم طولانی شد.

وضعیت سفید، karbalaee mohammad، ʍԾɧԹʍʍԹԺ و 6 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم ))

بخاطر یک سری از دلایل شخصی آواتارم رو عوض کردم
    از این عکسه خوشم میاد . من رو یاد یکی از دوستانم میندازه که تیکه کلامش اینه : یا امامزاده بیژن :laughingsmiley:
    برای همین این رو گذاشتم روی آواتارم
    دوباره عوضش میکنم بزودی !!!

وضعیت سفید، I + LOVE + YOU، karbalaee mohammad و 5 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    کارمند

به نظرم عشق اینجوری و تو این سن و سال دیگه باید به خاطره ها بره برا همین این و اواتارم گذاشتم چون منکه نه دیدیم نه از کسی شنیدم اینجورعشقا تو سن بالا .همه اجباری باهمن اگر هم باشه عادتو دوست داشتنه البته اگه من یکی و پیدا کردم که عاشقش بشم و اونم عاشقم باشه سعی میکنم اینجوری حفظش کنم:happy0044:گفتم اگـــــــه پیداکنم

وضعیت سفید، karbalaee mohammad، ʍԾɧԹʍʍԹԺ و 4 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  4. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    0

از اين عكس خوشم اومد به نظرم مي تونه عشق من و به امام زمان ونشون بده...

گفته بودم چوبيايي غم دل باتوبگويم
    چه بگويم كه غم از دل برود چون توبيايي

وضعیت سفید، atefeh_jooon، طنــــــاز و 6 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  5. Sefre Kellvin

امتیاز دستاورد:
    113

عکسی از استاد مهراد هیدن در آلبوم سرمایه
    که این تار بودن عکس هیجان آدم رو زیاد میکنه

وضعیت سفید، atefeh_jooon، طنــــــاز و 3 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  6. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    نقاشی

چون با معنیه

وضعیت سفید، atefeh_jooon، طنــــــاز و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  7. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    0

سلام....یه حس خوبی بهم میده برا همین اینو اتنخاب کردم.....

وضعیت سفید، Amin_110، karbalaee mohammad و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  8. پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم ))

دوستش دارم
    بهم میاد
    ارومه
    معلومه عاشقه
    شراره های اتشین هم که نداره الحمدلله
    حجابش کامله منظورمه !
    ​

وضعیت سفید، atefeh_jooon، ARMAN و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  9. nAzEme boOzOrG

امتیاز دستاورد:
    113

نشون دهنده ی یه چهره ی غمگین وعصبانیه منم که عشق اینطور چیزام

عکسشم که خوشمله مگه نه؟!

​

وضعیت سفید، atefeh_jooon و Amin_110 از این ارسال تشکر کرده اند.
  10. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    PharmaCologi _ Eng

اينم اواتار من
    توضيح خاصي ندارم
    فقط ازاينجور عكساي فانتزي خوشم مياد
    ​

وضعیت سفید، atefeh_jooon، نگار بانو و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.