پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) منم به دلیل داشتن علاقه به هومن این آواتار رو گذاشتم :rolleyessmileyanim:
پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) [/URL][/IMG] به دو دلیل انتخابش کردم: 1: بازیگر اصلی سریال مورد علاقم یعنی سریال The walking dead هستش. 2: طرفدارارشم. سرجم دوسش داشتم.
پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) یادم رفت توضیح بدم:rolleyessmileyanim: اواتارهایی که میزارم دلیل خاصی ندارن همینطوری ازشون خوشم میادبرای اواتارم میزارم:thumbsupsmileyanim:
پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) خیلی وقته کسی به این تاپیک که از نوآوریهای من به شمار میاد سر نزده . در حالیکه قرار بود گاهی که آواتار عوض میکنید بیاید و دلیلش رو بگید . خب امروز خودم از وقتی عضو تاپ شدم ، برای اولین بار آواتارم رو تغییر دادم و اومدم ثبتش کنم . دلیل انتخاب این آواتارم مثل قبلیه .
پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) دلیل من برای انتخاب این عکس خیلی شخصی هست:ashamed0005: اگر امکان داره نگم
پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) miane an hame alef o be o mashgh dabestan anche dar zendegi vagheiat dasht......khate fasele bud------ bazam mesle hamishe.........duset daram afshinam
پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) این عکسرو گذاشتم . همچی یه ابهت خاصی داره
پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) دلیل اینکه این آواتار رو انتخاب کردم این هست که من خیلی زیاد به گلها مخصوصا گل رز و نرگس علاقه دارم وبچه ها مخصوصا دختر بچه های محجبه .
پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) just for new year:cool0027:
پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) راستش این دوتا عکس رو خیلی دوست داشتم،گفتم چطوری هر دو رو به همه نشون بدم ، بعد با فتو شاپ درستش کرد.................