پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) خوب شد بهونه من درست شد من الان چون ازدست حسین ناراحتم این اواتارانتخاب کردم ))))))))
پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) این آواتارو انتخاب کردم چون عاشق گرگ هام ، مخصوصاََ چشماشون دیوونم میکنه....شخصیت خودمم شبیه اوناست تا حدودی
پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) اینجا باغ گلشن هست.... قشنگترین مکان شهرمون ... منم به همین دلیل گذاشتمش
پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) چون حس کردم مث خودم ناراحته...:love0041:
پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) من از این عکس خیلی خیلی خوشم میاد... خیلی هم دوسش دارم ؛ چون : 1- شباهت خیلی عجیبی به گذشته خودم داره 2- خیلی خوش تیپه:ghalb:
پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) اگه این پسره عسله پس من چیم؟پسره؟:happy0199: پریا جون شما چرا آواتار نمیذاری؟دوس دارم ببینم چی انتخاب میکنی:love0038:
پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) خوب بالاخره منم اومدم دلیل انتخاب این اوتار این هست که دیروزرفتم خونه دوستم یه جوجه سیاه داشت بس نازبود فشارش دادم تا سرحد خفه کردن :laughingsmiley:دوستم گفت تو مثل شکنجه گرا می مونی وهمون لحظه یه عکس گرفت که گزاشتم اواتارم
پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) خب دلیلش اینه که من شخصیت نرو رو تو بازی DmC Devil May Cry 4 خیلی دوست دارم و دلیل دوم اینه که این شخصیت خیلی باحاله و خوشگل.
پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) من اینو اولین بار توی یه سایتی دیدمو خیلی ازش خوشم اومد.به دو دلیل : 1.مرموزه منم کلا عاشق چیزای مرموووووووووز! 2.من طوریم که معمولا هر احساسی داشته باشم از چشام معلومه.اینم فقط چشاش معلومه و نگاهش خیلی معنی داره.این شد که ما هم این را برگزیدیم(البته اگه چشاش سبز بود بیشتر مشعوف میشدیم!چرا سبز بود؟چون چشای خودم سبزه.)!!! :happy0199: در ضمن یک سخن: بابا مگه گرگ چشه ؟یه جوری میگین انگار یارو گفته شبیه میمونم!(البته با عرض پوزش از نایت ولف عزیز!)
پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) چون اين عكس رو دوست دارم يه دونه پسر هم بود اونم خوشمله ولي چون من دخمل ام اينو گذاشتم دليل خاصي هم ندارم