پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) من برای این این اواتر را انتخاب کردم چون من علی صادقی رو خیلی دوست دارم با تشکر:smilingsmiley:
پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) اواتار من شخصیت اصلی سریال The walking dead هستش . چیزی در مورد این سریال نمیگم .فک کنم همه دیده باشن این سریالو کسانیکه هم ندیدن برن تهیه کنن و ببینن. که به قول سجاد نصف عمرشون بر فناست. خخخخخخخ
پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) در ضمن تو امضام کسی که در حال دویدنه همینه که عکسش تو اواترمه اسمش هم ریکه:cool0027:
پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) عکسمو نمی خوام بزارم چون فک کنم همه دیدن من یه اذریم نماد واستوره ترک ها اون عکسیه که رو اواتارم میبینین
پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) چون گربه دوس دارم و این عکس خیلی به نظرم ناز بود.عوضش هم نکردم.
پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) از همین سریاله یه سری عکس گذاشتم برید ببینید: http://www.topforum.ir/thread191513.html ولی از روی عکسا قضاوت نکنید [HR][/HR]در ضمن بازیه این فیلم بهترین بازی سال شده
پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) من الان اواتارم تو كامپيوترم نيست ولي چون دوسش دارم اين عكسو انتخاب كردم عاشق هيلاريم
پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) آواتار من جوجه ی نازمه... االبته بود و الان دیگه نیست الهی قربونش بشم اول پسر همسایه مون اومد خونمون فک کنم جوجه رو ندید با پا لهش کرد:sadsmiley: اما نمرد ولی پاش شکست بعد از ظهر همون روز یه کلاغ نامرد اومد و بردش که اونو بخوره اما افتاده بود پایین و مرده بود... الهی قربونش برم. خیلی ناز و شیرین بود. ولی در کل علاقه ی خاصی به جوجه دارم. خودمم یه جورایی لقب جوجه اردک زشت رو دارم..:tongue0013:
پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) اینو گزاشتم چون من همیشه از فیلم . گیم ویا کارتون هایی که جنگیه (شمشیر) خوشم میاد مخصوصآ اگر افسانه ای باشن
پاسخ : ★★★ آرشیــو آواتــار تاپــــ فرومـی هــا ★★★ (( نیای بگی ناراحت میشم )) من عاشق عکسای فانتزیم رو یاهو و فیسمم عکسه فانتزیه بنظرم این عکس از همه قشنگتره خیلی دوسش دارم