1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مایکروسافت ویندوز "BLUE" را می سازد

شروع موضوع توسط para3to ‏3/1/13 در انجمن فناوری اطلاعات

  1. کاربر ارزشمند❤

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    39,257
    تشکر شده:
    47,235
    امتیاز دستاورد:
    170
    مایکروسافت از آغاز آزمایش‌های اولیه بر روی نسل جدید سیستم عامل ویندوز موسوم به «ویندوز آبی» خبر داده است.


    به گزارش اوبرگیزمو، در حالی که ویندوز 8 با واکنش های متناقض روبرو شده و بسیاری از کاربران در مورد استفاده از آن دو دل هستند، مایکروسافت به دنبال آماده سازی نسل جدید ویندوز یا همان Windows Blue است. در حال حاضر جزییات چندانی در مورد ویژگی های این سیستم عامل در دست نیست، اما گفته می شود قیمت آن نسبت به ویندوزهای فعلی ارزان تر خواهد بود و علاوه بر این قابلیت های لمسی آن نیز بسیار پیشرفته تر خواهد بود.
    به نظر می رسد مایکروسافت از واکنش نه چندان مثبت کاربران نسبت به نحوه کارکرد ویندوز 8 و امکانات لمسی آن درس گرفته و قصد دارد ویندوز آبی را از این نظر متحول کند.
    این ویندوز که تست آن هنوز در مرحله بسیار مقدماتی یا آلفا قرار دارد، کماکان از رابط کاربری مترو بهره مند خواهد بود، اما قرار است برای کاربران امکانات بیشتری به منظور هماهنگ سازی این رابط کاربری با علائق و سلیقه آنها در نظر گرفته شود.
     
    3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر فوق حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏16/1/12
    ارسال ها:
    4,777
    تشکر شده:
    5,202
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    زن
    عرضه ویندوز بلو در تابستان امسال با نام ویندوز 8.1؟

    همیشه داستان این گونه بوده که محصولات در طی مدت توسعه و تولید دارای نام های رمز متفاوتی بوده اند و کم پیش آمده است که محصول نهایی را با همان نام رمز دوره توسعه بخوانند. اکنون به نظر می رسد که داستان Windows Blue هم این چنین است و مایکروسافت می خواهد آن را تحت نامگذاری معمول خود عرضه نماید.

    البته بر خلاف برخی شایعات پیشین که آن را با نام ویندوز 9 می خواندند، گفته می شود مایکروسافت نام ویندوز 8.1 را برای آن برگزیده است.
    علاوه بر این، برخی منابع می گویند که آپدیت بلو برای RT هم به سادگی تحت نام ویندوز آر تی 8.1 به بازار خواهد آمد. البته هنوز باید منتظر اظهار نظر رسمی مایکروسافت و یا هرگونه اعلام زمان بندی از سوی این شرکت در خصوص نسخه بعدی سیستم عامل محبوبش باشیم.
    ​







    منبع: نارنجی
     
    3 نفر از این پست تشکر کرده اند.