1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

اجرای تمامی برنامه‌ها از طریق Run

شروع موضوع توسط para3to ‏28/12/12 در انجمن مقالات نرم افزار

  1. کاربر ارزشمند❤

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    39,257
    تشکر شده:
    47,234
    امتیاز دستاورد:
    170
    [h=1]اجرای تمامی برنامه‌ها از طریق Run[/h] بسیاری از نرم‌افزارها و برنامه‌های مختلف موجود در ویندوز را می‌توان مستقیماً از طریق ابزار Run ویندوز اجرا کرد. به عنوان مثال برای دسترسی به نرم‌افزار Mozilla Firefox می‌توان عبارت firefox را در Run وارد کرد. اما کلیه نرم‌افزارها و برنامه‌های موجود در ویندوز چنین خاصیتی را ندارند. در این ترفند قصد داریم نحوه‌ی ایجاد دستورات سفارشی مخصوص Run جهت اجرای برنامه‌های مورد علاقه را بازگو کنیم. این ترفند بر روی کلیه‌ی نسخه‌های ویندوز امکان‌پذیر است.


    بدین منظور (ترفندستان) در صورتی که Shortcut نرم‌افزار مورد نظر شما در صفحه‌ی دسکتاپ موجود است، کافی است ابتدا بر روی شورتکات آن در صفحه‌ی دسکتاپ راست کلیک کرده و Copy را انتخاب کنید.
    اکنون در Computer به پوشه‌ی C:\Windows مراجعه کنید.
    سپس شورتکاتی که کپی کرده بودید را در این پوشه Paste کنید.
    حالا نام این شورتکات، دستور شما جهت اجرا در Run خواهد بود. به عنوان مثال اگر نام شورتکات KMPlayer است، با وارد کردن KMPlayer در Run می‌توانید آن را اجرا کنید. همچنین در صورت تمایل می‌توانید با راست کلیک بر روی فایل شورتکات و انتخاب Rename، نام شورتکات (در اصل همان دستور) را تغییر دهید.
     
    یک شخص از این تشکر کرد.