سلام خدمت همه ی دوستان گلم . بنده تصمیم گرفتم هر هفته یک کلیپ صوتی کوتاه دینی و مذهبی که از سخنرانی علما و بزرگان جدا شده اینجا براتون قرار بدم . اکثر این فایلهایی که قرار میدم ، حجمش کمتر از 5mb هست و زمانش به 5 دقیقه هم نمیرسه . امیدوارم گوش بدید چون مطمئنّم به درد اکثرمون میخوره . شاید با گوش دادن اینها ، راه حل یکی از مهمترین مشکلاتتون رو پیدا کنید . ممنون موفق باشید سخنرانی هفته ی اوّل(عادت به گناه) :
سخنرانی هفته ی پنجم : خودم پيداش كردم داستان اين هفته با من .... واقعا زيباست حتما گوش بدين .. کلیپ صوتی شنیدنی از استاد دانشمند در مورد عنایت حضرت زهرا(س) به جوان گناهکار . حتما دانلود بفرمایید درصورت هرگونه مشکلی در دانلود فایل , از سرور دیگر دانلود بفرمایید فایل پسورد ندارد حجم فایل: ( 3.28 مگابایت ) . سرور اول(picofile)سرور دوم(4shared)سرور سوم(farstv) . اگه دلتون شکست، دعا یادتون نره،خیلی محتاج دعاتونم ---=== صلوات فرموش نشه===---
سخنرانی هفته ی ششم سخنرانی هفته ششم (ازدواج امیرالمومنین(علیه السّلام) و حضرت زهرا(سلام الله علیها)):
مرگ سلام عرض میکنم خدمت همه ی دوستان این بار براتون داستانی رو گذاشتم که با همه ی داستانهایی که در زندگیتون شنیدید و خواهید شنید ، فرق میکنه . این یک داستان کاملا واقعیه که دیر یا زود تک تکمون تجربش خواهیم کرد . فقط به شکل های مختلف و با اتفاقات مختلف . امیدوارم برای ما به صورت خوب و شیرین و به دور از هرگونه ترس و درد ، اتفاتق بیفته . داستانی که این بار براتون قرار دادم ، داستان مرگه . بله مهمترین اتفاقی که هممون یه روز تجربش خواهیم کرد . 4 تا فایل صوتی اینجا گذاشتم که این 4 تا فایل ، شامل قضایایی است که یکی از بزرگترین علمای گذشته به نام آیت الله نجفی قوچانی تجربه کردند . همونطور که میدونید ، خیلی از بزرگان بودن که به خاطر تقوا و سختیهای عجیبی که در راه خدا و دین داری کشیدند ، خداوند هم چیزهایی رو به اونها نشون میداد که ما فقط در افسانه ها شنیدیم . شاید خیلی از دوستان به این چیزا اعتقاد نداشته باشن و بگن که این چیزا خرافاته . ولی آیات قرآن و احادیث به نظر هیچ مسلمونی ، خرافات نیست .پس خوبه که بدونید این حوادثی که ایشون تعریف کردن ، دقیقا در احادیث و آیات قرآن هم ذکر شده . پس اونهایی که باور دارن که این حوادث رو یکی از علمای بسیار بزرگ ما با چشم دیده ، که هیچ . اونهایی هم که باور ندارن ، میتونن به این داستان به این دید نگاه کنن که آیات و احادیثی که در مورد مرگ هست رو به صورت سر هم و داستانی قرار دادن تا بیشتر به دل خواننده ها و شنونده ها بشینه . این داستان مربوط میشه به حوادثی که انسان از زمان مردن براش اتفاق میفته تا وقتی که تکلیفش روشن میشه که به بهشت میره یا جهنّم . آقای نجفی اینها رو با عنایت خدا به چشم دیده و در کتابی با عنوان سیاحت غرب نوشته، ولی خب خیلی از ماها حوصله ی کتاب خوندن نداریم ، ضمن اینکه شنیدن این داستان میتونه خیلی جذاب تر باشه . عدهّ ای اومدن و کتاب ایشون رو به صورت داستان صوتی در آوردن . ساختن این فایل صوتی شاید مربوط به 15 سال پیش میشه ، به همین خاطر کیفیتش یه کم بده و احتمالا اوّلش سخت باشه که متوجه بعضی از حرفها بشید ولی یه کم گوش بدید عادت میکنید . در سالهای اخیر ، این داستان رو به صورت فیلم هم درست کردن ولی به نظر من ، این فایل صوتی ، خیلی تاثیرش در قلب انسان بیشتره . بازم تکرار میکنم که این قضایا دقیقا در آیات و احادیث هم هست پس کسی نگه معلوم نیست این آقا چی دیده و شنیده و اینها خرافاته . شما به این فکر کنید که آیات و احادیث ما رو برای جذابیت بیشتر ، به صورت یک داستان و به صورت صوتی قرار دادن . هر کدوم از اینها حدود 5mb هست . اوّلیش رو دانلود کنید و گوش بدید ، اگه خوشتون نیمد دیگه بقیش رو دانلود نکنید . انشالله که با شنیدن این قضایا که عین واقعیّت هم هست ، یه کم در عمری که خدا بهمون داده و اعمالمون ، تجدید نظر کنیم و بیشتر به فکر آخرت بیفتیم . بخش اوّل: بخش دوّم: بخش سوّم: بخش چهارم: