پاسخ : دیالوگ های ماندگار سینما اسکایلر: تو، تو خطری والتر ، اگه یکی بیاد در خونه رو بزنه و تو رو مثله گیل بکشه چه میشه؟ والتر : من جونم در خطر نيست اسکايلر من خوده خطرم...طرف درِ خونه اش رو باز مي کنه و يه گولوله شليک ميشه تو مغزش فکر کردي همچين اتفاقي برا من ممکنه بي افته ؟نه! ، من اوني ام که در ميزنه!
پاسخ : دیالوگ های ماندگار سینما كارل (چندلر ريگز) : هي مورگان مجبور شدم بهت تير اندازي كنم ميدوني كه مجبور بودم؟؟؟ متاسفم مورگان (لني جيمز) : هي پسر ،هيچ وقت متاسف نباش!!!
پاسخ : دیالوگ های ماندگار سینما گوستاوو: تو الان مرد توانمندی هستی، اول باید پولدار بودن رو یاد بگیری. بی پول بودن از عهده ی همه بر میاد. والتر: چه نصیحتی واسه من داری ؟ گوستاوو: هیچ وق یه اشتباهُ دو بار تکرار نکن. breaking bad season 3
پاسخ : دیالوگ های ماندگار سینما ... و متوجه شدیم تمام جزیره پر از موش شده با یه قایق ماهیگیری اومده بودن و از نارگیل ها تغذیه کرده بودن خوب چطور میشه موش ها رو از یه جزیره بیرون کرد؟! مم مادربزرگم نشونم داد! یه بشکه نفتی رو زیر خاک کردیم و برای درش لولا گذاشتیم بعد نارگیل رو به عنوان طعمه به در بشکه وصل کردیم و موش ها برای خوردن نارگیل میومدن و ... می افتادن تو تله بعد از یه ماه همه موش ها رو گرفته بودیم ولی بعدش باید چیکار کرد؟! بشکه رو انداخت توی اقیانوس؟! اونو سوزوند؟! نه! فقط باید به حال خودش رهاش کرد و اون موش ها کم کم گرسنه میشن و یکی یکی شروع میکنن به خوردن همدیگه تا وقتی که فقط دوتا موش باقی بمونه دو تا بازمانده و بعدش چی باید اونا رو کشت؟! نه! باید اونا رو برداشت و بین درختا آزاد کرد اما حالا دیگه اونا نارگیل نمی خورن حالا اونا موش می خورن تـــــو ذات اونـــــا رو تغییـــــر دادی...!" skyfall_2012
پاسخ : دیالوگ های ماندگار سینما بعضیا میگن سرنوشت انسان از قبل معین شده و انسان در آینده دخالتی ندارد ،اما من اینو بهتر از هر کسی میدونم که... سرنوشت هر انسانی تو دستای خودشه، فقط باید به قدر کافی شجاع باشی تا بتونی اینو بفهمی. انیمیشن Brave-2012
پاسخ : دیالوگ های ماندگار سینما جان : میدونی من 27 سال از زندگیمو تو استارلینگ سیتی گذروندم و پنج سال بعدیش رو توی افغانستان . میخوای بدونی چی یاد گرفتم؟ الیور : هیچ جا مث خونه آدم نمیشه! جان : نه دقیقا بر عکس خونه مثل یک میدون جنگه. همه دنبال اینن که بزننت. تا تو رو تبدیل به کسی کنن که مطمئن نیستی بتونی باشی. Arrow s01 e02
پاسخ : دیالوگ های ماندگار سینما دنبال ذهن برتر باش....موفقیت خودش دنبالت میاد!!! آخرین دیالوگ فیلم سه احمق
پاسخ : دیالوگ های ماندگار سینما باب سوئینی: یه زمانی بود که من همه چیز و همه کس رو برای غم و درد و تمام بدبختیهایی که خودم و مردمم داشتن مقصر می دونستم. همه بنظرم مقصر بودن، سفیدپوستها، جامعه، خدا… . اما هیچوقت جواب نگرفتم. می دونی چرا؟ چون سئوال غلطی می پرسیدم. باید سئوال درست رو پرسید. درک وینیارد: مثلا چه سئوالی؟ باب سوئینی: تاحالا توی عمرت کاری کردی که زندگیت بهتر بشه؟ American History X
پاسخ : دیالوگ های ماندگار سینما ﻧﺎﺩﺭ : ﺍﯾﺸﻮﻥ ﯾﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﺑﺮﺍ ﻣﻦ ﺑﯿﺎﺭﻩ ﭼﺮﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﭘﺎﺷﯿﻢ ﺑﺮﯾﻢ ﺧﺎﺭﺝ؟ ﺳﯿﻤﯿﻦ : ﺗﻮ ﯾﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﺑﯿﺎﺭ ﭼﺮﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻤﻮﻧﯿﻢ؟ ﻧﺎﺩﺭ : ﻣﻦ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﺎ ﺩﻟﯿﻞ ﺑﺮﺍﺕ ﻣﯿﺎﺭﻡ. ﺳﯿﻤﯿﻦ : ﯾﮑﯿﺸﻮ ﺑﮕﻮ. ﻧﺎﺩﺭ : ﯾﮑﯿﺶ ﭘﺪﺭﻡ ، ﻣﻦ ﭘﺪﺭﻣﻮ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻢ ﻭﻝ ﮐﻨﻢ، ﺑﺎﺯﻡ ﺑﮕﻢ؛ ﺳﯿﻤﯿﻦ : ﻭﻟﯽ ﺯﻧﺘﻮ… ﻣﯿﺘﻮﻧﯽ ﻭﻝ ﮐﻨﯽ! ﻧﺎﺩﺭ : ﻣﻦ ﮐﯽ ﺗﻮﺭﻭ ﻭﻝ ﮐﺮﺩﻡ ؟ ﺗﻮ ﻣﻨﻮ ﮐﺸﻮﻧﺪﯼ ﺩﺍﺩﮔﺎﻩ، ﺗﻮ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻦ ﺩﺍﺩﺧﻮﺍﺳﺖ ﻃﻼﻕ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﯼ! ﺳﯿﻤﯿﻦ : ﺍﻭﻥ نمــــــی فهمه ﮐﻪ ﺗﻮ ﭘﺴــــــﺮﺷــــــﯽ؟ ﻧﺎﺩﺭ : ﻣـــــــــﻦ ﮐﻪ ﻣﯿﻔﻬﻤﻢ ﺍﻭﻥ ﭘـــــــــﺪﺭﻣـــــــــﻪ . . .
پاسخ : دیالوگ های ماندگار سینما می تونی يک نفر رو از ذهنت پاک کنی ولی بيرون انداختنش از قلبت يه داستان ديگه اس Eternal Sunshine of the Spotless Mind