پاسخ : دیالوگ های ماندگار و سکانس های دیدنی حرفای خوب همیشه مال ادمای خوب نیست (شب ها روشن - فرزاد موتمن)
پاسخ : دیالوگ های ماندگار و سکانس های دیدنی میدونی چیه هیچ كی منو دوس نداره ..من میدونم چون نمیبینم همه از دست من میخوان فرار كنن .....معلمون میگه خدا شما نابیناهارو بیشتر دوست داره چون نمیبینید .ولی من گفتم خانم اگه مارو دوست داشت چرا مارو نابینا كرد تا اونو نبینیم بعد گفت خدا دیدنی نیست ولی همه جا هست میتونید اونو حس كنید . گفت شما با دستاتون میبینید .حالا من همه جارو میگردم تا یه روزی بالاخره دستم به خدا بخوره اون وقت بهش میگم... هرچی تو دلم هست... بهش میگم.(رنگ خدا- مجید مجیدی)
پاسخ : دیالوگ های ماندگار و سکانس های دیدنی بخش از دیالوگ فیلم کریمر علیه کریمر با بازی داستین هافمن بيلي: مامان كي برميگرده؟ تد: نميدونم بيلي، خيلي زود. بيلي: چقدر زود؟ تد: زود. بيلي: بعد از مدرسه مياد دنبالم؟ تد: ممكنه... اگه نياد من ميام. بيلي: اگه يادت بره چي؟ تد: يادم نميره. بيلي: اگه بري زير ماشين و بميري چي؟ تد: اون وقت مامان مياد دنبالت!
پاسخ : دیالوگ های ماندگار و سکانس های دیدنی حمید هامون: اگه من اون منی باشم که تو میخوای باشم، که دیگه من من نیست، یعنی منِ خودم نیستم حمید هامون: این زن ، این زن سهم منه ، حق منه ، عشق منه ، طلاق نمیدم ... (هامون-داریوش مهرجویی)
پاسخ : دیالوگ های ماندگار سینما آرون رالــســتون(جیــمز فــرانکو) :خـيــلــي ســخــتــه بــفــهــمــي ايـن تـخـتـه سـنـگ از روزي كــه بـه دنـيـا اومـدي ايـن هـمـه سـال ايـنـجـا تـو دل ايـن كـوه هـا مـنـتـظـرت بـوده و صـبـر كـرده وجـلـوی هـمـه چـي تـاب آورده تـا تـو بـرسـي ايـنـجـا و بـيـوفــتـه روت و ولـت نـكـنه 2010 -127Hours
پاسخ : دیالوگ های ماندگار سینما آلونزو هریس (دنزل واشینگتن) : این مهم نیست که تو چی میدونی ، مهم اینه که چی رو میتونی اثبات کنی Training Day-2001
پاسخ : دیالوگ های ماندگار سینما دو نیم کردن سوپ معجزه نیست بروس،شعبده بازیه. یه مادر تنها که دو جا کار میکنه ولی باز هم واسه دیدن تمرین فوتبال پسرش وقت میزاره معجزس.نوجوانی که به مواد مخدر نه و به تحصیلات آره میگه معجزست.مردم از من میخوان همه کاری براشون انجام بدم ولی چیزی که تشخیص نمیدن قدرت خودشونه.میخوای معجزه ببینی پسرم؟ خود معجزه باش. Bruce Almighty
پاسخ : دیالوگ های ماندگار سینما یک دوست در واقع دشمنیه که هنوز حمله نکرده.» پنگوئن های ماداگاسکار Madagascar 3
پاسخ : دیالوگ های ماندگار سینما اگه دنبال مقصراصلی مشکلات می گردید کافی به آینه نگاه کنی... V For Vendetta
پاسخ : دیالوگ های ماندگار سینما با کمال احترام به خدایی که دنیارو 2 یا 3 روزه ساخت... من یه کمی بیشتر طولش میدادم، ولی با نهایت فروتنی ... بهتر می ساختمش ! Cinema Paradiso |سینما پارادیزو 1988| جوزپه تورناتوره