پاسخ : دیالوگ های ماندگار و سکانس های دیدنی من عاشق انیمیشن رنگوام :shad2: اینم اون تکه ای ازش که خوشم میاد البته باید دیده باشیش تا موقعیتشو درک کنی JAKE : ARE YOU THIRSTY BROTHER
پاسخ : دیالوگ های ماندگار و سکانس های دیدنی اره واقعا انیمیشن زیبایی. من خودمم عاشقشم:negah: به نظرم تمام صحنه هاش جذاب و هیجانی و بعضی جاها واقعا محشر میشه... بیگ لایک
پاسخ : دیالوگ های ماندگار و سکانس های دیدنی من دیالوگ میالوگ زیاد به خاطرم نمی مونه ولی این دیالوگ بد جوری گوشه ذهنم نشسته و هر جا همچین تاپیکی می بینم اونو می زنم ... یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه !!! شهاب حسینی درباره الی ...
پاسخ : دیالوگ های ماندگار و سکانس های دیدنی همه ی موجـودای زنده بعد از مرگشون فاسد میشن و آدما قبل از مرگشون. (حــس پـنهان ) حامــــــــــــــــــد بهداد
پاسخ : دیالوگ های ماندگار و سکانس های دیدنی افلاطون معتقد است که ما به راحتی می توانیم کودکی را که از تاریکی می ترسد ، ببخشیم ولی تراژدی واقعی زندگی آنجاست که انسان ها از روشنایی بترسند. " ذهن های جنایتکار " محصول 2005
پاسخ : دیالوگ های ماندگار و سکانس های دیدنی می دونی بدتر از عشق نافرجام چیه؟فرجام بدون عشق! "برف روی شیروانی داغ"
پاسخ : دیالوگ های ماندگار و سکانس های دیدنی بازنده ها کسایی هستند که از باختن خیلی می ترسن، اونقدر که حتی امتحانم نمی کنن... "دوشیزه سان شاین"
پاسخ : دیالوگ های ماندگار و سکانس های دیدنی -خانم برومند!! +بفرمایید! -سلام علیکم +سلام -خدمت خواهر خودم عارضم که عرض داشتم اگه اجازه بدین... +اگه شناسنامتو برعکس دکمه یقه بالات باز میکردی و نام خانوادگیش رو خوب میدیدی، میفهمیدی که اینجانب هیچ گونه نسبتی با جناب عالی ندارم و این داستان خواهر خیلی وقته از مد افتاده برادر!! سیزده 59 "سلمان سالور"
پاسخ : دیالوگ های ماندگار و سکانس های دیدنی پرویز پرستویی: قرار شد ما بریم جبهه بجنگیم، شما هم بمونید بچه های مارو تربیت كنید؛ حالا قضاوت كنید كی كم فروشی كرده! موج مرده
پاسخ : دیالوگ های ماندگار و سکانس های دیدنی عطیه (لیلا حاتمی): میشه هر وقت دوسم نداشتی بهم بگی؟ حمید (حامد بهداد): دوست دارم.. هرشب تنهایی