پاسخ : دیالوگ های ماندگار و سکانس های دیدنی دوستـــش داری ؟ یادت باشه فقط دوست داشتن کافـــی نیست ، عشق مراقبـــت می خـــواد ! خـــون بــــازی
پاسخ : دیالوگ های ماندگار و سکانس های دیدنی وقتی نیستی، انگار هستی! وقتی هستی، انگار هیچکی نیست! حامد بهداد - پرتقال خونی
پاسخ : دیالوگ های ماندگار و سکانس های دیدنی خدایا ، دردهای جسمانیم را ببخش، خودم از پس عذاب وجدانم بر می آم...
پاسخ : دیالوگ های ماندگار و سکانس های دیدنی فرنکی: تو حتی نمیشناختیش، ولی داشتی براش گریه میکردی. جانی: لازم نیست برای غمگین بودن کسیو بشناسی، بهش میگن همدلی. فرنکی و جانی (Frankie & Johnny) – محصول 1991
پاسخ : دیالوگ های ماندگار و سکانس های دیدنی سیمین به حاج آقا:حاج آقا پدر ایشون آلزایمر داره اصلا متوجه نیست که ایشون پسرشه اطرافش کی هست به حالش چه فرقی میکنه چه ایشون باشه چه یه غریبه باشه! سیمین به نادر:اصلا اون میفهمه تو پسرشی؟ نادر به سیمین:من که میفهمم اون پدرمه!
پاسخ : دیالوگ های ماندگار و سکانس های دیدنی رضـا کـیـانـیـان : حـرف حـق مـی زنـی عـزیـزم ولـی بـایـد یـاد بـگـیـری هـر حـقـیـقـتـی رو تـو صـورت طـرف مـقـابـل تـُف نـکـنـی روح و روان آدمـا از هـر حـقـیـقـتـی عـزیـزتـره در فـیـلـم چـتـری بـرای دونـفـر
پاسخ : دیالوگ های ماندگار و سکانس های دیدنی رنگو : خیلی تلاش کردم بفهمم کی هستم، اما آخرش فهمیدم هیچی نیستم، حتی دوستانمم دیگه منو باور ندارن....من یک قهرمان پوشالی بودم!
پاسخ : دیالوگ های ماندگار و سکانس های دیدنی ببین ناصر جوون ما دوراه بیشتر نداریم یه راه اینه که بریم به مهندس بگیم مشتری رو پیدا نکردیم که بده سگ بخورتمون یه راه اینه که بریم آبادان که بالاخره پیدامون میکنن میدن سگ بخورتمون جز این دو راه که راهی نیست هان ها یه راه دیگه هم هست ... بهشون حمله کنیم ولی چون اونا تعدادشون از ما بیشتره میگیرنمون باز و میدن سگه بخورتمون جز این سه راه که راهی نیست ها؟؟ ها یه راه دیگم هست دوتایی بریم پیشه مهندس بگیم جناب مهندس ما منصرف شدیم که در اینصورتم مهندس عصبانی میشه میده سگش بخورتمون چقدر راه هست راه زیاده ولی سگم هست ... (دیالوگ سریال دزد و پلیس)
پاسخ : دیالوگ های ماندگار و سکانس های دیدنی هرکی تظاهر به هرچی میکنه، درست تو باطن عکس اونه ----------- برف روی شیروانی داغ
پاسخ : دیالوگ های ماندگار و سکانس های دیدنی فــرانــک اســلـیــد : ارزش بـعـضـی لـحـظـاتِ زنـدگـی بـه انـدازه ی کـل زنـدگـیه . . . بــوی خــوش یــک زن Scent of a Woman 1992