پاسخ : + انِرژیـــــــــــ مَثبَتـــــــ + شما رهبر ارکستر سمفونیک افکار و احساسات خویشید.اگر مسئولیت کامل این ارکستر را میپذیرید ""نباید قدمهای خود را با صدای طبل و شیپور دیگران میزان کنید"". بلکه باید گوش به ساز و نوای ""ارکستر باطنی خود بسپارید""، به صدای وجدانتان به آوای کودک درون و به تمام نواهایی که از باطن شما بر میخیزند و شما افتخار رهبری و هدایت آنها را دارید.
پاسخ : + انِرژیـــــــــــ مَثبَتـــــــ + جملات تاکیدی معنوی: -آزادانه خودم هستم. - من فردی بخشاینده و با محبتم. -من مسئولیت رشد معنوی خودم را بر عهده میگیرم. -میگذارم تا با جهان به وحدت برسم. -با بخشیدن کسانی که بمن بدی کرده اند قوی میشوم. -من سزاوار دوست داشته شدن هستم. -هر چه بیشتر عشق بورزم بیشتر مورد عشق ورزی قرار میگیرم. -عشق فناناپذیر و همیشگی ست. -کودک درونیم را دوست دارم، تغدیه میکنم و میگذارم که شفا پیدا کند. -من مسئول زندگیم هستم و همیشه از قدرت لازم برای مفید بودن و لذت بردن برخوردار خواهم بود.
پاسخ : + انِرژیـــــــــــ مَثبَتـــــــ + جملات تاکیدی برای فراوانی: -دست به هرکاری که میزنم موفق میشوم. -به هرچه دست میزنم فراوانی وثروت برایم میاورد. -کار من همیشه مثبت تلقی میشود. -من به تواناییهایم احترم میگذارم و همیشه با حداکثر پتانسیل کار میکنم. -درامد من پیوسته زیادتر میشود. -همیشه برای همه نیازهایم پول کافی در دسترس دارم. پاداش همه کارهایی که میکنم به من برگردانده میشود.
پاسخ : + انِرژیـــــــــــ مَثبَتـــــــ + همیشه سعی کن واسه دل خودت زندگی کنی نه واسه چشمای دیگران ...
پاسخ : + انِرژیـــــــــــ مَثبَتـــــــ + جملات تاکیدی برای زندگی روزانه: - با جهان درحالت صلح و آشتی بسر میبرم. - خودم رو دوست دارم و می پذیرم. -من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم. -همیشه امن و حمایت شده ام. -من در تماس با احساساتم هستم و آنها رو میپذیرم. -دور من را انسانهای سرشار از عشق و با ملاحظه احاطه کرده اند. -من دیگران را دوست دارم و به آنها اهمیت میدهم و همین باعث بوجود آمدن دوستیهای ماندنی خواهد شد. -من به خود درونیم اعتماد دارم و معتقدم که مرا به راه درست هدایت میکند. -هر روز هر کاری را که از دستم بر میاید انجام میدهم تامحیطی سرشار از عشق برای خودم و اطرافیانم ایجادکنم. -پیوسته با عشق برتر جهانی متصلم. -بصیرت درونی من همواره روشن و متمرکز . [HR][/HR]
پاسخ : + انِرژیـــــــــــ مَثبَتـــــــ + ﺷﻌﺎﻉ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﻴﺖ ﺭا ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺭﻭﺯ ﺯﻳﺎﺩ ﻛﻦ, ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻛﻪ ﺭﻭﺯﻱ ﺑﺘﻮاﻧﻲ ﻫﻤﻪ ﺭا ﺩﺭ ﺁﻥ ﺟﺎ ﺩﻫﻲ, ﺁﻥ ﻭﻗﺖ ﺗﺎ ﺧﺪا ﻓﺎﺻﻠﻪاﻱ ﻧﻴﺴﺖ.
پاسخ : + انِرژیـــــــــــ مَثبَتـــــــ + 10 راهبرد ثابتشده برای افزایش رضایت عبارتند از: ------------------------------------------------------ 1 - لحظات روزانه زندگی را درك كنید 2 - از مقایسه بپرهیزید 3 - بیش از اندازه به پول توجه نكنید 4 - اهداف معنادار داشته باشید 5 - در كار ابتكار به خرج دهید 6 - دوست پیدا كنید و به خانواده اهمیت دهید 7 - لبخند بزنید، حتی زمانی كه حالش را ندارید 8 - طوری تشكر كنید كه گویی واقعاً قدردان هستید 9 - از خانه بیرون بروید و ورزش كنید 10 - بخشش را فراموش نكنید
پاسخ : + انِرژیـــــــــــ مَثبَتـــــــ + جملات تاکیدی برای سلامتی: -من قادرم که سلامتی خودم را کنترل کنم. -من سرشار از انرژِی حیاتی و سلامتیم. -ﻣﻦ در همه جنبه های وجودیم سلامتم. -من همیشه قادرم وزن دلخواهم را داشته باشم. - برای انجام فعالیتهای روزمره ام سرشار از انرِژیم. -ذهن من در صلح و آرامش است. -من بدنم را دوست دارم و به آن اهمیت میدهم و بدنم هم به من اهمیت میدهد.
پاسخ : + انِرژیـــــــــــ مَثبَتـــــــ + کتاب رسالتِ ما محبت است و زیبائیست، تا بلبل های بوسه بر شاخ ارغوان بسرایند. شور بختان را نیکفرجام، بردگان را آزاد و نا امیدان را امیدوار خواسته ایم.
پاسخ : + انِرژیـــــــــــ مَثبَتـــــــ + طبق آخرین پژوهش روانپزشكان, انسانهایی كه نور محبت و عشق از وجود آنان می تراود, خیلی كمتر از بقیه افراد بیمارمی شوند !