پاسخ : خداییش حیف این انجمن همیشه نه یه دو سه ماهه اونم واسه خاطر اینه که دلم برا رفیقام تنگ شده:confused0075:
پاسخ : خداییش حیف این انجمن خب این که کاری نداره برو بهشون سر بزن.یا براشون ایمیل قشنگ بفرست یا اصن بهشون زنگ بزن.:smilingsmiley:
پاسخ : خداییش حیف این انجمن خوش اومدی آقا احمد دوست عزیز یعنی اولین نفری هستی که این حرفو زدی... چون این انجمن بیشترین آمار ارسالی ها رو داره و حتی بعضی وقتا اونقدر ارسال ها بالاس که بچه ها شکایت می کنن ولی این 10 روز همینطوری خواهد بود ، نه تنها در اینجا بلکه در کل انجمن ها چون بچه ها میرن عزاداری... اما همین الان یعنی ساعت 4 هم کلی ارسال هست حداقل 100 هست توی شمارش من
پاسخ : خداییش حیف این انجمن ممنون حسین آغا منم همین الان متوجه شدم که آمار چقدر بالاست ولی تعداد نظرات به نظرتون خیلی کم نیست؟ یه تاپیک قبل اینکه حتی یه نظر داشته باشه میره پایین
پاسخ : خداییش حیف این انجمن سلام این هم من اضافه کنم با توجه به این که این انجمن اکثرابین 15 تا 25 سال داریم الان همه درگیردانشگاه ودرس وکتابیم واسه همین هم برای ارسال وهم پاسخ ممکنه وقت کمی داشته باشند. ولی بازهم شوروهیجان دراین انجمن به وفوربه چشم میخورره:laughingsmiley:
پاسخ : خداییش حیف این انجمن در مورد نظر ندادن بچه ها حق با شماست البته نه اون قدر که بهش افسوس بخوریم ولی در مورد پست کاملآ مخالفم چون همین دیشب و پریشب خود من نزدیک 100 تا پست دادم