سلام.نمیدونستم عنوان رو چی بزارم.من یه برنا مه ای رو میخوام که فایل های اضافی رو پاک کنه.من فایل c خود بخود پر شده ناگهانی اگه میشه این برنامه رو بزارین و اگه چیز دیگه ای میدونین بهم بگین ممنون.فقط لطفا سریع تر:ghalb:
پاسخ : درخواست نرم افزار سلام دوست عزیز برنامه ای که خودش فایل های اضافی رو پاک کنه وجود نداره ، چون برای اینکار نرم افزار باید یه سیستم خیلی هوشمند داشته باشه تا بدونه اصن فایل اضافی چی هستن درایو C چطوری خود به خود پر شده؟؟ این مودر هم غیر ممکنه چون درایو خود به خود پر نمیشه فقط دردو حالت 1- یا نرم افزار ، بازی و... اونجا نصب کنی که حجم بالا بره 2- نرم افزار هایی باشن که توی اون درایو آرشیو درست کنن و باعث افزایش حجم بشه البت گذشته ها ویروس هایی بودن که فضای هارد رو اشغال می کردن ولی دیگه منسوخ و از بین رفتن
پاسخ : درخواست نرم افزار سلام بعضی از نرم افزار ها موقعی ک با uninstallerویندوز پاک میشن ؛ uninstaller ویندوزقادر ب پاک کلی نی، (بعضی مواردش میمونن) برا حذف کلی نرم افزار ها توضیه میکنم از نرم افزار هایی مث : - UninstallTool - your uninstaller - Geek Uninstaller - و ... این برنامه دارای یه حالتی ب نام Force Remove دارن ک سمج ترین و سخت ترین نرم افزار هام پاک میشن اولی بهتره از همه. و اما بهتره یکی از نرم افزار های بهینه سازی ویندوزو داشته باشی تا هر چن وق سیستمو بررسی و اشکالاتشو بیان کنه مث : - ccleaner - TuneUp Utilities - و ... ک من همون TuneUp Utilities رو پیشنهاد میکنم. از لینک زیر دانلود کن: http://www.topforum.ir/thread131877.html#post479004 با تشکر