1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

ترمیم سریعتر انواع زخم با دستگاه ابداعی مخترع ایرانی

شروع موضوع توسط sina3 ‏11/11/12 در انجمن تازه های پزشکی

  1. کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏4/9/12
    ارسال ها:
    257
    تشکر شده:
    281
    امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    مترجم
    به گزارش عرش نیوز به نقل از سرویس پژوهشی ایسنا، دکتر غلامعلی حمیدی گفت: با بهره گیری از این دستگاه که توسط رسول مختاری، دانشجوی مبتکر این دانشگاه ساخته شده، سرعت التیام زخم‌های مزمن، دیابتی، بستر و تروما افزایش می‌یابد.
    [​IMG]
    ​

    وی با اشاره به اینکه برای ساخت این دستگاه و ثبت آن تاکنون 50 میلیون ریال توسط دانشگاه علوم پزشکی کاشان هزینه شده است، افزود: این دستگاه علاوه بر ایجاد فشار منفی، عمل شست‌وشوی خودکار زخم، تنظیم دمای محیط زخم، ایجاد پانسمان بسته و اکسیژن درمانی را همزمان انجام می‌دهد و قادر است سرعت التیام زخم را افزایش دهد.

    حمیدی تصریح کرد: این دستگاه طی مدت دو سال و نیم طراحی و ساخته شده است.

    به گفته وی، این دستگاه بدون دخالت نیروی انسانی، ابتدا سرم قابل شست‌وشو را به دمای 34 درجه سانتیگراد می‌رساند و از سه ناحیه به روی سطح زخم پاشیده و آن را شست‌وشو می‌دهد و سپس سرم جمع شده بر روی سطح زخم را ساکشن کرده و آن را خشک می‌کند.

    حمیدی اضافه کرد: بعد از خشک شدن سطح زخم، اکسیژن خالص را دریافت و به دمای 34 درجه سانتیگراد می‌رساند و یک دقیقه با فشار روی زخم گذاشته و سپس به مدت یک دقیقه موضع زخم را تحت فشار منفی قرار داده کرده و زخم را مکش می‌کند و زمانی که خون‌رسانی به بافت بیشتر می‌شود لبه‌های زخم به هم نزدیک‌تر شده و با این کار سرعت التیام زخم افزایش می‌یابد. این دستگاه از سرد شدن زخم جلوگیری می کند تاعمل پرولیفراسیون قطع نشود .

    وی با بیان اینکه این دستگاه روی 30 رأس خرگوش آزمایش شده اظهار کرد: در این آزمایش برای 15 مورد از خرگوش‌ها از پانسمان ساده استفاده و برای 15 خرگوش دیگر از این دستگاه استفاده شد که در نتیجه سرعت التیام زخم خرگوش‌هایی که در مورد آنها دستگاه استفاده شده بود افزایش دو برابری را نشان می‌داد.

    حمیدی تاکید کرد: این نتایج بر اساس مطالعات بالینی و بافت شناسی ثابت شده و درحال چاپ در یک مجله بین المللی می باشد.

    به گفته وی، این دستگاه نمونه خارجی به معنای واقعی ندارد و دستگاههای مشابه تنها عمل ایجاد فشار منفی را انجام می دهند.