1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

نکات مفید خانه داری در مورد جرم گیری وسایل خانه

شروع موضوع توسط *NaSrIn* ‏23/1/11 در انجمن دکوراسیون داخلی

  1. کاربر فوق حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏10/12/10
    ارسال ها:
    2,142
    تشکر شده:
    992
    امتیاز دستاورد:
    0
    [​IMG]
    • ‌اتوهای بخار به مرور زمان و بر اثر استفاده جرم می‌گیرند. برای پاك كردن جرم اتو كمی سركه سفید و آب داخل محفظه آن ریخته و 24 ساعت صبر كنید. سپس اتو را روشن كنید و بگذارید آب و گچ آن خارج شود. حالا اتوی شما مثل روز اول تمیز و بدون رسوب است.
    •‌ اگر اتوی شما معمولی است و كف آن كثیف شده، برای تمیز و براق كردن آن می‌توانید اتو را روشن كرده و روی درجه متوسط قرار دهید. سپس پارچه‌ای آغشته به نمك یا جوش شیرین را محكم به كف اتو بمالید تا تمام جرم آن گرفته شود.
    • فر هم ممكن است جرم گرفته و چرب شود. برای از بین بردن این جرم و چربی می‌توانید ظرفی پلاستیكی را پر از آمونیاك كرده و شب تا صبح در فر قرار دهید. 5 قاشق جوش شیرین و 3 قطره مایع ظرفشویی و 4 قاشق سركه را با هم مخلوط كرده و با اسفنج یا پارچه تمیز فر را تمیز كنید. حالا فر اجاق گاز شما تمیز و پاكیزه است.
    • اگر ظروف بلور و نشكن یا فنجان و لیوان‌های شما كدر و زرد شده‌اند می‌توانید در ظرفی آب بریزید بگذارید بجوش بیاید. سپس مقداری پودر لباسشویی به آن اضافه كنید و ظروف زرد خود را داخل قابلمه با آب جوش و پودر بگذارید تا حدود 15 دقیقه بجوشد. بعد از خنك شدن و آبكشی ظروف شما براق و تمیز خواهد شد.