پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ [ زی ذی نامه ] الهی ! به مردان درخانه ات. به آن زن ذلیلان فرزانه ات . به آنانکه در بچه داری تکند. یلان عوض کردن پوشکند . به آنانکه باذوق وشوق تمام . به مادرزن خود بگویند : مامان . به آنانکه دامن رفو میکنند. زبعد رفویش اتومیکنند. به آن قرمه سبزی پزان قدر . به آن مادران به ظاهرپدر . الهی ! به آه دل زن ذلیل . به آن اشک چشمان ممد سبیل ! که ما را براین عهد کن استوار! ازاین زن ذلیلی مکن برکنار.
پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ ارزوی این روزهای دخترها: ای کاش تعداد پسرها بیشتر شود حالا میفهمیم که این 2خرها فقط برای اینکه توجه اقای پسرهای گل و جلب کنند اینجور میگردن
پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ زن: عزیزم! یادته روز خواستگاری وقتی ازت پرسیدم چرا می خوای با من ازدواج کنی، چی گفتی؟ شوهر: آره، خوب یادمه، گفتم: می خواهم یک نفر را در زندگی خوشبخت کنم. زن: خوب، پس چی شد؟ شوهر: خوب، خوشبخت کردم دیگه. زن: کیو خوشبخت کردی شوهر: همون بیچاره ای رو که ممکن بود با تو ازدواج کنه!!:tongue0013:
پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ من هرچی میخوام هیچی نگم مگه میذارن بیا اینم یه مدلشه دیگه
پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ سعی در ویرایش پستام نداشته باشین:confused0075: بنده ادم بیکارو باحوصله ای هستم همه ی پستاتونو از بیخ ویرایش میکنما:thumbsdownsmileyani قابل توجه بعضی از 2خرهایه مد عععع یر خداوکیل من چی بگم فقط این دخترا ذاتشون خرابه
پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ آقای محترم میشه بگین شما اینجا چیکار میکنین؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! :montazer: نمیشه برای اینجا یه رمز گذاشت که هر کسی سرشو نندازه پایین بدون اجازه بیاد تو :thumbsdownsmileyani
پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ یلدا بذار بچه خوش باشه بخنده واسه خودش
پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ از خدا می پرسند: چرا اول مرد رو آفریدی بعد زن رو؟ خدا می گه: شما هم اگه بخواین چیزی بنویسین اول چرک نویس می کنین. بعد پاک نویس!!!