پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ تواینجاحق نداری بگی خانم:top22: چشمات مشکل داره8-O
پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ آخه چیزی ندارین که خودمونو تحویل بگیریم (قبل از این که بگین خودم در یخچالتونو بی اجازه وا کردم):top8:
پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ [SUCCESS]سلام دوستای عزیز. بخاظر بعضی مسائل در تاپ فروم ! شاید دیگه اینجا نیام........ شایدم فقط به یه دلیل اومدم دوباره...[/SUCCESS]
پاسخ : ღ✿✿ღاتاق گفتگوی دخترونه تاپღ✿✿ღ خوب خوب............. این تاپیکم یکم تر تمیزش کردم تا شما دخترا بیاید و به شوهر یابیه خودتون ادامه بدید فقط خواهشاً پاستیل و پفکو اینجور چیزارو نیارید دیگه..... بسه.... بزرگ شدید _______________________________________ داشتم از اول تاپیکو میدیم به یکی دوتا نکته جالب برخوردم. یکیش یاد یلدا عزیز افتادم که واقعاً جاش خالیه. "جای یه کساییو میشه عوض کرد جای یه کسایی همیشه خالیه...." دومیشم اصرار به شوهر یابیه دخترا بود که واقعاً تلاشتون جای تحسین داره... _____________________________________________________ از پسرام خواهش دارم اینجا نیاید دیگه........ بزارید دخترا سبزیشونو پاک کنن....
پاسخ : ღ✿✿ღاتاق گفتگوی دخترونه تاپღ✿✿ღ مجید الان اومدی تو پیج دخترا که چی؟ هان میخوای بگی هستی؟ اونوقت به ما میگه دنبال شوهرید بخداااا چی بهت بگم ؟!>:)