پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ الان هم خندیدیم هر گریه کردیم :khande: :gerye: خب بعدش ؟ اگه کارتون تموم شده لطفا اینجا را ترک نمایید :batoam:
پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ دلم واست سوخت همه کاره:sadsmiley: خو کامنت نزارین اونم واس من:blinksmiley: تا برم حالام از بویه ترشی که تواتاق پیچیده بهم خورد, اینجا کارخونه تولیدیشه یا انباریه:happy0044:
پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ آخه کوچوووووووولوووووو اگه من سربسرتون نزارم کی میخواد شمارو تحویل بگیرههههه:sick0022:
پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ سلام نرجس خانوم خوش اومدین به تالار البته به اتاقتون
پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ شما لازم نیست دلت واسه من بسوزه , دلت واسه خودت بسوزه , خواستم ببینم از رو میری یا نه کسی هم واسه شما کامنت نذاشت , گفتم اگه کارت تموم شده از اینجا برین لطفا اگرم حالتون بده لطفا دیگه اینجا تشریف نیارین کسی مجبورتون نکرده بیاین اینجا , این شیرین کاری ها رو هم تو روم خودتون انجام بدین
پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ علیک ممنون:happy0199: پس مسیر رو درست اومدم:happy0044: