پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ خب بده میایم مهمونی؟؟؟ شمام بیاین روم پسرا تازه خوشالم میشیــــــــم
پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ بگو جوراباشون وبشورن فرش قرمزم واسمون پهن کنن اون وقت شاید یه دکی کنیم:laughingsmiley:
پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ خوب گفتي ولي دكي كنيم چيه پرستو؟؟؟؟ :blinksmiley:
پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ دکی = دالی =پخ من 4 تا 6 کلاس دارم فریبا مراقب اتاقمون بااااااااااااااشیاااااااااااااااااا:ghalb:
پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ علیکم السلاااااااااااام بیتا خانوم آخ جوووووون تا 6 پری نیست میشینیم همینجا تو روم دختراااا:happy0044:
پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ سلام:ashamed0001: چرااومدین تواتق دخمرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused0075:
پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ عادته دیگه:happy0199: اتاق پسمرا به من میسازه
پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ سلا بیتا جان خوش اومدی:ghalb: این پسرا رو باید با بیل الکتریکی از اینجا انداخت بیرون وگرنه راه دیگه ای نداره:batoam: