پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ آخی چه بامزه بودن :happy0199: منم نیمرو میخوام:happy0044:
پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ اخی رفتم درست کنم یاد این شکلکا افتادم دلم نیومد درست کنم دارم پفک می خورم بازهوس نکنیاااااااااااااااااااااااا :laughingsmiley:
پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ دستت درد نکنه خیلی خوشمزه بود:laughingsmiley: منم آجیل مهمونت میکنم بخور نوش جون:ghalb:
پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ سیلااااااااااااااااااااااااام دختر خانومای گل سرور. خوبید؟ خوشید؟
پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ سلام سحر جان :ghalb: خوبی؟ سعی کن بیشتر اینجا بیای نمیدونم چرا به غیر از ما سه نفر بقیه اینجا نمیان :soal:
پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ سلام یلدا جون. بابا من که نمیتونم زیادی نت بیام ما وقتیم میام حتما اینجا رو اومدم.
پاسخ : ღ✿✿ღاتـــــــاق گفتـــــگوی دختـــــــرونه تـــــاپღ✿✿ღ سلام دخترا خوب هستين چقد كم ميان اين تاپيك بياين هي نره پايين تاپيكمون :ghalb: