قابلیت پاسخدهی خودکار یک از ویژگی های لازم در یک سرویس دهنده ایمیل است.شاید برای تعطیلات مدتی به ایمیل خود دسترسی نداشته باشید , در این صورت شما نمی توانید جواب کسانی را که برای شما ایمیل ارسال می کنند را بدهید. شاید بعضی از آنها نمی دانند شما در تعطیلات هستید. چه خوب می شود یک نفر پاسخ آنها را بدهد!؟ جواب همین جاست… در این مطلب میخواهیم Outlook.com را به گونه ای تنظیم کنیم که این کار یعنی پاسخدهی خودکار را انجام بدهد… [HR][/HR] پاسخ خودکار در ایمیل Outlook.com مرحله ۱: وارد اکانت خود در Outlook.com شوید. صفحه Mail و بخش صندوق ورودی Inbox. بر روی نماد چرخ دنده ( gear icon ) که در بالا سمت راست کنار نام شما است کلیک کنید و از منوی پاپ اپ گزینه More Mail Settings را برای ورود به بخش تنظیمات انتخاب کنید. مرحله ۲: در قسمت تنظیمات (Outlook.com options) بر روی گزینه ارسال پاسخ های خودکار در تعطیلات ( Sending automated vacation replies) کلیک کنید. توجه: ممکن است حساب Outlook.com شما هنوز تایید نشده باشد. در این قسمت ممکن است شماره موبایل شما برای این کار درخواست شود. برای تایید حسابتان بر روی گزینه Verify your account کلیک کنید. سپس از لیست کشورها کشور ساکن هستید (Iran) را انتخاب کنید. شماره موبایل خود را بدون وارد کردن ۰ و یا +۹۸ وارد کنید. به اسکرین شات راهنما دقت کنید. برای دیدن عکس در اندازه اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی 662x341 پیکسل میباشد سپس بر روی گزینه Next کلیک کنید. در مرحله بعدی کد مخصوص به موبایل شما ارسال می شود. آن را در کادر خواسته شده وارد کنید و Next را کلیک کنید. کار تمام است. حال که حسابتان تایید شده به مرحله ۲ برگردید و بر روی ( Sending automated vacation replies کلیک کنید. در اینجا به مرحله ایجاد پیغام رسیده ایم.متن دلخواه تان را که می خواهید در هنگام تعطیلات برای مخاطبین به صورت اتوماتیک ارسال شود بنویسید. برای دیدن عکس در اندازه اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی 770x521 پیکسل میباشد در پایین قسمت Only reply to your contacts میتوانید مشخص کنید تا این پیام فقط برای کسانی که در لیست مخاطبین شما قرار دارند ارسال شود. با کلیک بر روی ذخیره Save تنظیمات پاسخدهی خودکار تمام می شود. دوستان ویژگی پاسخدهی خودکار زمانی که در تعطیلات هستید و یا دسترسی به حساب Outlook.com ندارید برای شما مفید است. چیزی که شما نباید فراموش کنید خاموش کردن این ویژگی است. هنگام بازگشت از مسافرت بعد از ورود به حساب خود , اولین کار خاموش کردن آن است.