پاسخ : تسلیت بر آیدا عزیز...مارو درغم خود شریک بدونید! سلام آیدا میدونم تسلیت گفتنم هیچ دردی ازت دوا نمیکنه ....میدونم این که بگم هروقت خواستی میتونیم باهم دردودل کنیم برات تکراریه....میدونم اینکه میگن درکت میکنم و از خیلیا شنیدی... اما عزیزم منم شرایطم مثل تو پس اگه قابل دونستی میتونی منو تو غصه هات شریک بدونی
پاسخ : تسلیت بر آیدا عزیز...مارو درغم خود شریک بدونید! « و هر از گاه در گذر زمان در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی ، جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی ، آغازی بی پایان را می سراید » آیدای عزیز درگذشت مادر بزرگوارت رو به تو و خانواده محترمت تسلیت میگم برایشان از درگاه خداوند متعال مغفرت ، برای شما و سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواهانم .
پاسخ : تسلیت بر آیدا عزیز...مارو درغم خود شریک بدونید! مرسی از همتون. ممنون مسعود جان بابت این تاپیک مرسی همتون خیلی به من لطف داشتین. انشالا بتونم توی شادیهاتون گوشه ای از محبتاتون رو جبران کنم. غم نبینین هیچکدومتون بازم ممنون دوستان. خدانگهدارتون باشه هرجا هستین سالم باشین
پاسخ : تسلیت بر آیدا عزیز...مارو درغم خود شریک بدونید! ...؟! واقعا متاثر شدم.!!!!:sadsmiley: ضمن تسلیت امیدوارم خداوند بزرگ به شما و خانواده ی محترمتون صبر بده... بد دردیه...:afsorde::gerye::gerye::gerye::gerye::gerye::gerye::gerye::gerye::gerye: